Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego teraz ludzie w Polsce stali sie tak pazerni na wszystko

Polecane posty

Gość gość

Pazernosc na kazdym kroku. Lekarze zarabiają po 10 000 20 000 tys lub wiecej Pielegniarki chca zarabiac tyle co lekarze. Wszyscy sp.... z tego kraju bonim malo obojetnie ile by zarabiali. Moja mama po 45 latach ciezkiej pracy brala 1000 zł emerytury i nikt sie nią nie przejmował. Ludzie dostaja renty lub pracują na smieciowkach za 600-700 zł i sie nikt nimi nie przejmuj Kazdy patrzy tylko na czubek własnego nosa i wydlubal by za 100 zl oczy koledze. Frankowicze jeczą i lamentują a tak naprawde to w miarę bogata klasa spoleczenstwa. Wszyscy ci co płacza przewaznie maj dobrze "Musze plakac zeby wszyscy widzieli i slyszeli ze ja tez mam źle " Cytat Polaka o dochodach 10 000 zł 45 lat emerytura domek, 2 mieszkania,

Gość Omelette du fromage
To ta zmiana ustrojowa na wszystkich podziałała. Brak rozliczenia się z przeszłością i zbyt szybkie przejście sprawiło że ludność jest taka egoistyczna.

Gość gość
Po wszystko podrozalo, a sukinsyny dają podwyżki procentowo, czyli zupełnie nie adekwatnie do wzrostu cen. Przecież jak chleb podrozeje 1zl, to dla wszystkich tak samo, a podwyżka jest np. 1%, czyli ten co zarabia 1000 dostaje 10 zł, a ten co 10000, to 100 zl. Gdzie logika? :D Oczywiście mówię o budżetówce, bo tylko tu mają możliwość strajkować. A pielęgniarki są u nas okropnie traktowane, też sa po studiach, lekarze zwalają na nie cała winę jak źle pójdzie. Zobacz sobie ile zarabia pielęgniarka na zachodzie. Tyle co lekarz to bez przesady, ale mają zdecydowanie za małe pensje. Lekarze u nas to tylko propaganda, że dobrze mają. Mają dobrze dopiero w wieku ok. 35 lat i to jak zapierdzielaja na 2 etaty. Po 6 latach ciężkich studiów i roku śmieciowego stażu na specjalizacji normalnie na etat mają 2200 na rękę przez co najmniej 5 lat, bo tyle trwa spec. To jest śmieszne. A czego oczekujesz, żeby ktoś wyszedł na ulice i krzyczał, żeby innym dali więcej? Każdy swego pilnuje.