Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do nowego faceta najpierw czujecie ochotę na sex czy chcecie jego uczuć?

Polecane posty

Gość gość

Czy do nowego faceta najpierw czujecie ochotę na sex czy chcecie jego uczuć?

Gość gość
Ja chce go najpierw poznac

Gość gość
Coraz bardziej infantylne pytania na kafe.

Gość gość
Niby infantylne ale, dokładnie tak bylo u mnie. Strasznie mnie krecil i wiedział o tym ze mam na niego ochotę-nie ukrywalam tego. Koniec koncow to jest normalne na początku zakochania :) o czym zapomnialam- bo ostatni raz bylam zakochana wiele lat temu . Więc Tak. Najpierw ochota na seks a potem...

Gość gość
dla mnie wazniejsze sa uczucia.

Gość gość
ale to kręci Ciebie/was facet bez sexu? to trudno pewnie w nim to wychwycić

Gość gość
chec poznania jest oczywiscie, ale pod katem szukania partnera, to ona pojawia sie dopiero jesli facet wydaje ci sie pociagajacy (no wiec seksualne sprawy sa najpierw), jesli nie zaklika podczas seksu no to kazdy sie rozchodzi w swoja strone i nie ma mowy o uczuciach.

Gość gość
:-( ale w sumie zeby to sprawdzić trzeba zaryzykowac z ciale, a to ryzykowne, np. moze w ogole nie zadzwonic itd

Gość gość
Ja właśnie jestem w świeżym związku, od miesiąca się spotykamy , jest mega chamia a ja nie wiem co robić. Czy iść na żywioł tak wcześnie czy ssię jeszcze hamować? Pieszczoty są już tak smiałe ze ledwo udaje się na tym skończyć. Nie chce wyjść na łatwa,poza tym chyba lepiej najpierw się poznać, zakochać a dopiero potem myśleć o seksie. Chciałabym z nim isc do łóżka po dwóch miesiącach znjamosci ale nie wiem czy mi się to uda:-(

Gość gość
ale zgadzam się z wypowiedziami powyżej ze najpierw jest chemia, a to przecież nic innego jak pożądanie a wiec ochota na seks a jak nie na seks to na pocałunki i przytulanie i bliskość. tylko że no właśnie, chyba lepiej się trochę wstrzymać bo samym seksem nikogo nie rozkochasz i możesz się bardzo rozczarować i poczuć wykorzystana gdy facet cie oleje po miesiacu

Gość dwimerytan
Najpierw jest ochota na seks, potem inne rzeczy przychodzą.

Gość gość
Czy seks po miesiącu spotykania to będzie przegięcie?

Gość gość
Są tacy, co na pierwszej randce uprawiali seks i żyją razem. Jak kto uważa.

Gość gość
do tej wyżej i reszty, to tak nie gra, oddając mu.. wiele nie zyskasz, bo np. nie mozesz wiedziec czy będzie na ciebie naciskał, czy będzie chciał jak kazdy do penetracji itd; potem ryzykujesz jeszcze bardziej bo nie wiadomo co dalej itd, - daltego moze ta chemia to tak sama siebie wkreczasz ze jest fajnie,=facet Ciebie pragnie na max= jestes pożadana= chcesz skosumowac tym bardziej= co jeszcze wieksza chemia i zapetlenie... - to nie lepiej np. jezeli już sytuacja bardziej intywna, to tylko jemu zrobisz bez dotykania Ciebie w tych miejscach i w ogole penetracji.. facet nie skuma o co chodzi, bedzie zadowolony, ale bez tych minusów co wyzej, bedzie ciebie jeszcze bardziej chcial; ale to moze fikcja... kazda chce być poządana, przez tego co sie podoba...:-(

Gość gość
No tak ale czy to nie głupie uprawiać petting gdy się jest już dorosłym?? nasze pieszczoty są bardzo smiałe, mi to na razie wystarcza ale czy dorosły mężczyzna zrozumie mnie że chce aby to zostało na razie tak jak jest? Mam czasem wyrzuty do siebie że go przez to bardzo prowokuje i daję nadzieję. A znamy się miesiąc i chyba nie powinnam tak robić.

Gość gość
co kto lubi

Gość gość
To po chuuj pozwalalas jakiekolwiek pieszczoty po minimum 3 msc ZWIĄZKU A NAJLEPIEJ PO POL ROKU. A TAK TO .. LIPA

Gość gość
jeśli ja zakochana a on mi pokazuje ze to tylko seks to jest skasowany,jesli on zakochany a ja nie pragne to ucieknę,nie zakochuje się w ciele i czysto cielesni nie kreca mnie,odp zawsze uczucia polaczone z pozadaniem,aha,u mnie nie ma nic szybko,moj typ faceta jest taki jak ja

Gość gość
faceci chca seksu.

Gość gość
ja najpierw musze go troche poznac.

Gość gość
pewnie ze chcą ,ale najbardziej chcą wielkiego bum,a nie zwykłego pier..nawet jak chwilowo im się wydaje ze to będzie ok,lubie dostarczać większych emocji,nie było takiego który by się nie zakochal

Gość gość
ale te pieszczoty sa przez ubranie, nie jakies orale czy cos w tym stylu.

Gość gość
pewnie ze chcą ,ale najbardziej chcą wielkiego bum,a nie zwykłego pier..nawet jak chwilowo im się wydaje ze to będzie ok,lubie dostarczać większych emocji,nie było takiego który by się nie zakochal XX ale chodzi ci o to że trzeba trochę przeciągać ten seks? kiedy idziesz do łóżka w nowym związku?

Gość gość
nie nie o to mi chodzi,samo czyste przeciąganie seksu byłoby nudne i byłoby sztuczną gierką a mnie gierki nie obchodzą i nie musze ich stosować

Gość gość
sorry ale petting jest dobry dla 16latkow, no moze jeszcze do 21 rz. nie wyobrazam sobie 2 doroslych ludzi, ktorzy tylko na tym poprzestaja. nie ma co zwlekac. coz ci sie stanie. przynajmniej bedziesz miala przyjemny seks jakby wam nie wyszlo

Gość gość
19:02 niby tak, ale gdybym tak podchodziła do seksu to miałabym na koncie dużo partnerów. Miesiac randek to przecież jeszcze nic poważnego, poznajemy się przecież. Mam ochotę ale boję się że tym pośpiechem można spieprzyć wszytsko.

Gość gość
a no tak. widzisz mi sie zmienilo podejscie na bardziej liberalne z biegiem czasu. mam prawie 30stke na karku, 1 dlugi zwiazek i 3 lata abstynencji, wiec teraz pewnie bym szybko chodzila do lozka jakby byla obustronna chec. szkoda mlodosci na celibat

Gość gość
19:12 a nie wydaje ci się ze jak pójdzie się z facetem zbyt wcześnie do łóżka to on przestanie szanować i nie będzie traktował poważnie? tego się boję i jeszcze tego że tym przyspieszymy wszystko miedzy nami, czy nie lepiej bardziej na spokojnie się poznawać?

Gość gość
KOBIETA: najpierw uczucia, zwiazek, czulosc, bliskosc FACET: najpierw seks, potem seks, potem seks, a potem moze uczucia, ale seks tez. Faceci im sa mlodsi, tym mniej mysla glowa, a bardzie.... glowka w majtkach. Starsi niektorzy inaczej, ale to dopiero gdzies po czterdziestce najwczesniej