Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do nowego faceta najpierw czujecie ochotę na sex czy chcecie jego uczuć?

Polecane posty

Gość gość
nie boje sie braku szacunku, bo mam o facetach srednie zdanie i nie zalezy mi juz na ich zachwytach ble ble, do seksu mozna ich wykorzystac. a potem jak nie to nie./

Gość gość
a ja sądze że to typowa babska pułapka i to jeszcze zastawiana sama na siebie samą..:-( ps. dlaczego jak on jest zakochany - a Ty nie wiesz itd - tu stategia ucieczki..? X niezależnie do tego, dziewczyny mają OKROPNA wadę systemową, tzn. te bezgraniczną uwagę i wykrywanie wszystkiego na początku, bo jak jedno to drugie, że porzuci, zostawi, wykorzysta itd cała litania obaw, ale jak wyjdzie kropka nad "i" i sie przyznać do tych uczuć (np. przez seks, który też nie musi znaczyć wcale dla 2 stron to co myślisz), to nie będzie ANI jednej z tych tysiaca wcz. obaw, NAWET jak wiesz że ten facet to łajdak i wszyscy to mówią... efekt to maskara, bo następnym razem dostanie za to kolejny i nawet niewinny gość, a żadna z tych stategii od ucziecki do sexu nic nie daje, tzn. jest taka sama, zastanów się why?

Gość gość
no i lipa :-(

Gość gość
najpierw nusi byc uczucie a potem seks.

Gość gość
Najpierw muszę zaufać, aby cokolwiek poczuć. Póki nie zaufam, to facet jest mi obojętny, a że na zaufanie trzeba sobie zapracować, to tym samym eliminuje to tych którzy chcą tylko się zabawić.