Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinnam zareagować w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Moj chlopak kiedyś leciał na taka dziewczynę ale ona miala wieksze wymagania i stwierdził ze jest pusta, potem zjawiłam się ja, jesteśmy już pół roku razem. Ostatnio ona wręcz napatoczyla się z grupka koleżanek które mój facet wysmiał ze z takimi wymaganiami zawsze beda same itp. Tak jakby wciaz mial jakis zal. Nie wiem dlaczego ale poczułam się jakby chciał powiedzieć im ze on kogoś jednak znalazł( czyli chciał się dowartosciowac)-bezsens, ale też poczułam sie nie jak kochana osoba a ktos kogo można wymienić bo w sumie ważne żeby kogos miec :o nie wiem dlaczego tak się poczulam, gnebi mnie to i powiedzcie co powinnam zrobic w tej sytuacji?

Gość gość
co powinnaś robić? nauczyć się poprawnie redagować tekst pisany :P a odpowiadając na pytanie; " w tej sytuacji" - ta sytuacja nie będzie jedyną, z którą życie każe ci się zmierzyć, warto więc, żebyś umiała panować nad swoimi emocjami, a przede wszystkim abyś zainwestowała w siebie i swój rozwój bo, z tego co piszesz, jasno wynika, że masz b.niskie mniemanie o sobie, a facet urasta do rangi Boga. wybacz, ale to jest śmieszne! :D 🖐️

Gość gość
''ktos kogo można wymienić bo w sumie ważne żeby kogos miec'' Bo tak jest kochanie. On jest z tobą tylko dlatego że inna go nie chciała, a z tobą jest tylko po to żeby z kimś być. Zastanów się poważnie czy chcesz być z kimś takim, kto traktuje cię w ten sposob. Tym bardziej że jestem pewna na 100% że jak spotka kogoś innego to ciebie rzuci tak szybko jak to możliwe.

Gość gość
Jestes zapchaj dziura tamta by skinela placem i odrazu by do niej polecial w podskokach ten Twoj facet.

Gość gość
Wiem ze wyszlo chaotycznie, następnym razem przyłoże się . Dlaczego myślisz ze mnie zostawi dla pierwszej lepszej? Ja może wymagań nie mam , ale nie dlatego, ze nic sobą nie prezentuje. Po prostu coś do niego poczułam. Jeżeli o mnie chodzi to wydaje mi się ze jestem na równi z nią albo i wyżej.