Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Androgen robi show

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dobranoc Imperium usta.gif A wy wylogowane pasztety też spiėrdalajcie do spania. smiech.gif Chůj wam w důpe na noc. oczko.gif X I tobie też wylogowany zajacu na deskorolce :-D:-P

Gość gość
Jutro reszta zajrzy na forume i się zesra z wrażenia jak zobaczy liste kuref Androgena i ten temat:classic_cool:

Gość Bieszczady rulez
królik kurffa, królik !!! nie zając:classic_cool:

To odreagowywanie twojej agresji CzwarteImperium. Zawsze ilekroć ktoś będzie stawał w twojej obronie wypominając innym cechy, które posiadasz i zachowania, których się dopuszczałaś wielokrotnie w stosunku do mnie - będę przypominać jak było i jak się zachowywałaś. Ja nie zapomnę tak niskich, agresywnych, manipulacyjnych i tak długofalowych zachowań zwłaszcza dlatego, że to jest groteskowe forum i pasuje jeszcze ulubiona wypowiedź wszystkich 'to tylko forum'. Wyluzowałaś? Super. Może po trzech miesiącach względnego spokoju i ja nabiorę dystansu. A to czy ci się ktoś przysłużył, czy nie - zupełnie mnie nie interesuje.

Gość Bieszczady rulez
dobrze prawisz mucha:classic_cool: polać 4imp podobno rok na forume a styrała nick jakby przegrywała od dziesięciu:classic_cool::D

Gość gość
Lista androgenowych kuref wymiata:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Upadłe Szamberium Inessy z Wachlarzem od roku na forume:classic_cool:💤

Gość gość
androgen ma niezły gust - myślę se czytając listę :classic_cool:

Gość gość
Jutro jak ktoś zajrzy na ten temat albo listę to się zesra:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Jest dłużej na forum niż rok;) Była Inessa, Kobieta z Wachlarzem, Red Leeleeo i Upadłym Imperium.

Gość Sami nie teges
Z pozdrowniami na 5 sekund:) Na szczęście nie uleglam Androgenowi Na szczęście nie zachorowalam na kafeepidemie. Na szczęście:)ufffffff Teraz słówko do Muszki i do Imp. Muszko. Myślałam, ze jesteś madrzejsza. Sorry, ale to co pokazujesz w swoich postach jest gorzej niż żałosne. Substytut kobiecości a nie bycie kobietą, tak to widzę. Imp, może to będzie nie w porządku, ale bądź tą madrzejsza. Nie prowokuj. Wybaczcie łaski, ale nie widać abyście miały po ponad trzydzieci na karku. A co do "żony" Androgena. To już w ogóle wola o pomstę do nieba z taką żoną:O(to obecne zachowanie jest upadkiem i desperacja kobiety w obronie "mezczyzny") Dobranoc

Gość gość
gość4imp dziś Granice rozsądku podpowiadają mi, że będę tego żałować, ale nie mam zamiaru chować głowy w piasek. To nie w moim stylu. X W twoim stylu jest kurfienie się z żonatymi.Rozumiemy X P.S. tak Talio, nie powinnam filtrować z Twoim mężem, tym bardziej, że nigdy tak naprawdę mnie nie interesował. X Jesteś żałosną,samotną żebrząca o odrobinę uwagi kobietą

Gość Bieszczady rulez
muszka ty fajna jesteś.inteligentnie piszesz aż sobie myślę skąd zarzucanie ci alko?

Gość gość
Tym kurfom z listy kuref androgenowych radzimy nie wchodzic na forume, juz tu nie popiszecie:P:

Gość gość
Kto im zabroni? Ty?

Nie interesuje mnie co uważasz Sami i na jakiej podstawie wyciągasz wnioski. Wyjadaj sobie z dzióbków ze swoją agresywną koleżanką i udawaj, że wszystko jest cacy. Ja nie robię uwag do tego, czy uważam, że jesteś mądrzejsza, czy głupsza niż myślałam, ale wyobrażam sobie, że ty jako rasowa kobieta no i ta mądrzejsza ode mnie może zmilczysz? :)

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO PEDOFIL

Gość gość
Te szmaciochy z listy kuref od Androgena moga juz od dzis zmienic forume bo juz tu nie popisza!!

Gość gość
Kto im zabroni?

Gość Sami nie teges
Muszko wybacz, ale sama dokladasz do pieca. I nie pieprz o swojej niewinności, wystarczy poczytać waszą slowna"wojnę" o żałosnego Naja. Który nawet slowem nie staną w obronie Twojej czy Imp. I to jest facet? O co się klocicie? O nic. O nic! Głupota świata kłócić się o fikcję w opowiadaniach przez pieprzona zazdrość. Skończyłam.

Gość Bieszczady rulez
podobasz mi się muszka, masz charakter nie jesteś teflonowa jesteś w tym podobna do oli nieogryzek, masz zawsze swoje zdanie:D watch on you

Gość Sami nie teges
I nie nie zmilcze bo mnie trafia, że takie laski z taką wyobraźnią , z takim z******tym słownictwem i poczuciem humoru (pozytywnie się wyrazam) marnują czas na takie gowno. Tyle. Dowidzenia☆

Gość gość
NAJ TO ZDEKLAROWANY HOMOSEKSUALISTA

Gość gość
Ale pojechałaś Sami:D

Gość gość
sama samansrako miałaś widzenia że kusza to hejti a teraz pouczas innych:D?

Nie pieprzę o swojej niewinności tylko agresji twojej koleżanki!!! Masz trzy wykrzykniki , bo chyba ich potrzebujesz krzycząc do mnie. Najszybszy zwrócił jej uwagę gdy znowu dopierdalała się do mnie. To jest raz. A dwa: to masz rację: nie kłócimy się o niego. Nie kłócimy się w ogóle i nie wtrącaj się między nas z łaski swojej. Jak tak potrafisz się wtrącać i reagować to trzeba było gdy się do mnie dowalała i naśmiewała miesiącami. Stosowny temat, żeby odświeżyć ci pamięć http://f.kafeteria.pl/temat/f8/usuwanie-niewygodnych-tematow-p_6538657/17 Teraz się nie wtrącaj, bo sama dolewasz oliwy do ognia!! Wystarczy ci wykrzykników? 🖐️