Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Claresa lakiery hybrydowe opinie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej, czy ktoras z was korzystala z lakierow Claresa? Jakies opinie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja tez czekam, ostatnio przyjaciolka malowala, wygladalo swietnie, ale sama nie che ryzykowac, bo nie wiem jak trzymaja i jak to sie czuje na paznokciach. Ale moze mnie jednak namowi na ta Clarese :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej !mo偶e si臋 ktos wypowiedzie膰 na temat lakier贸w hybrydowych firmy claresa? Jestem ich bardzo ciekawa bo jest aktualnie na nie promocja a na semilaca mam uczulenie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zakupi艂am 4 kolory lakier贸w. Dzi艣 je testowa艂am i generalnie jestem zadowolona. Konsystencja jest raczej p艂ynna, bardzo podobna do tradycyjnych lakier贸w. Dzi臋ki takiej konsystencji mo偶emy po艂o偶y膰 cienkie warstwy, co wygl膮da naturalnie. Bardzo 艂atwo si臋 nimi maluje. Du偶o 艂atwiej ni偶 Semilakiem czy NeoNail. Pigmentacja jest do艣膰 dobra. Zale偶y od koloru. Nr 900 dobrze kry艂 przy dw贸ch warstwach, natomiast przy 300 musia艂am po艂o偶y膰 trzy warstwy. Mo偶e z bia艂ym podk艂adem by艂oby ciut lepiej, kiedy艣 to wypr贸buj臋. Zapach lakier贸w nie jest dra偶ni膮cy, powiedzia艂abym nawet 偶e jak na lakier hybrydowy to by艂am zaskoczona. P臋dzelek wygodny w u偶yciu, lakiery nie smu偶膮 i nie robi膮 b膮belk贸w na p艂ytce przy malowaniu. Za cen臋 16,99 to naprawd臋 polecam, bo r贸偶nicy mi臋dzy Semilackiem nie widz臋. Kolor 704 jest ciekawy, to granat z mn贸stwem malutkich ,srebrnych drobinek. Jest 艣liczny. 302 to natomiast taki limonkowy zielony. Nie jest to neon. Aha, nie zalewaj膮 sk贸rek mimo takiej p艂ynnej konsystencji, nie maj膮 te偶 tendencji do sp艂ywania. Pod tym wzgl臋dem jest duuuu偶o lepszy od Semilacka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JAWIKAAA
Hejka ja kupi艂am sobie takie typowe kolory nude i robi艂am hybryd臋 w pi膮tek. Mamy poniedzia艂ek i 艣wietnie si臋 trzymaj膮. Semi mi zawsze po 3 dniach ju偶 powoli odchodzi艂. Mam straszn膮 p艂ytk臋 i musz臋 mega du偶o trze膰, 偶eby si臋 lakiery trzyma艂y. Tutaj taki plus, 偶e nie uczulaj膮, trzymaj膮 si臋 idealnie ju偶 3 dzie艅. Nie pozalewa艂y mi sk贸rek, p臋dzelek genialny jak w zwyk艂ych no i kolory po prostu rewelacja, jestem zakochana! <3 Mam 200 i 01 na palcu serdecznym. Genialne dla panny m艂odej lub tak delikatnie na co dzie艅 :D Jakby艣cie chcia艂y to polecam Clarese serio :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy kto艣 jeszcze m贸g艂by podzieli膰 si臋 opini膮? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika50202
Joana843 a jakie lakiery zamawiasz z Ali??? Ostatnio ogl膮da艂am i nie wiedzia艂am co wybra膰, mo偶e masz co艣 co mog艂aby艣 poleci膰? A tymczasem skusze si臋 na lakiery Claresa...w艂a艣nie zamawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kloki
Czy u偶ywacie do lakier贸w top i baze z tej samej firmy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pazurko
Czesc, zajmuje sie zawodowo manicure od jakiegos czasu, natknelam sie na promocje claresy i wzielam kolory 502 507 510 i 901 do domowej kolekcji tylko do osobistego uzytku. Jesli uzywalyscie kiedys lakierow cosmetics zone, to powiem, ze to praktycznie ten sam s**t. Bardzo slabo napigmentowane, konsystencja malo wspolpracujaca z pedzelkiem, ktory jest zbyt elastyczny w stosunku do dlugosci. Oczywiscie ladnie pomalowac jak sie potrafi, to mozna. Acz uwazam, ze to kompletnie nie jest pulka cenowa 27zl...w zyciu tyle bym za to nie dala. Marketing i podejscie do klienta super, ale nic poza tym. Lakiery sa po prostu slabe...neonail i semilac maja super jakosc****igmentacje i kazdy,kto dluzej siedzi w zawodzie nie ma kompletnie zadnych problemow z tymi lakierami. Nie wiem, czy claresa specjalnie jest poltransparentna, czy po prostu jest to kwestia braku znajomosci konsystencji i pigmentacji dobrych hybryd, w kazdym razie zaluje, ze kupilam. Dziewczyny, dobry lakier zawsze wystarcza na dwie warstwy. Z pastelami zawsze jest problem z kryciem,kwestia wprawy...ale kurcze, noz sie w kieszeni otwiera, kiedy sie widzi cos takiego w opakowaniu...zdecydowanie nie polecam, jesli ktos oczekuje lakierow podobnych do semilaca czy neonail. Glownie do uzytku domowego przez osoby przyzwyczajone do malowania paznokci na wlasny uzytek i przyzwyczajone do zwyklych lakierow. Hybryda powinna byc nieco inna. Mam nadzieje, ze moja opinia bedzie pomocna ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Claresa pojawila sie na rynku jak zaczelam moja przygode z hybrydami. Do tej pory tylko Semilac. Ale Claresa zdala egzamin na sz贸stk臋! PojechLam na wakacje nic nie wyblaklo nie odpryskiwalo ekstra! Semilac polegl...a Claresa? cena podobna ale maja caly czas promocje i konkursy! Super sie nakladaja! I sa bardzo trwale! Co niektore kolory nakladam tykko 1 warstwe! Jedyny ich minus to to.... ze maja za duzo kolor贸w! I nie moge si臋 zdecydowac kt贸ry wybra膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaaa111
Ja zakupi艂am lakiery na promocji i jestem zawiedziona, wzie艂am 11 kolor贸w i wi臋kszo艣膰 jest straszna, za rzadka , ma艂o napigmentowana ,wog贸le nie kryje jak woda.A偶 mi g艂upio by艂o jak maluje ,maluje i maluje kolejn膮 warstwe a tu mi wog贸le nie kryje. Napewno nie kupie kolejnych kolor贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mynails
Ja kupi艂am i nie by艂am jako艣 szczeg贸lnie zadowolona. Musia艂am da膰 sporo warstw, aby krycie by艂o odpowiednie i aby kolor 艂adnie wygl膮da艂 na paznokciach. Jednak pozostan臋 przy semilacu bo tu si臋 nigdy nie zawiod艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To czy lakier sie trzyma na paznokciach, czy sa odpryski, zalezy jedynie od przygotowania paznokcia, odpowiedniej bazy( w zaleznosci od tego, czy paznokcie sie nie rozdwajaja etc) odpowiedniego zabezpieczenia wolnego brzegu, a nie od firmy. Claresa w ogole nie jest dobrze napigmentowana stad wielkie zadowolenie wiekszosci dziewczyn bez zadnego doswiadczenia- bo zazwyczaj tez nie maja porownania do naprawde dobrych firm. Jak ktos lubi polprzezroczyste lakiery i koniecznosc nakladania 60 warstw, zeby kolor pokryl, to powodzenia. To ze maja duzo promocji jest kwestia dobrego zaplecza marketingowego, ale szkoda, ze zaplecze odpowiadajace za jakosc samego produktu kuleje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zam贸wi艂am 4 kolory i nie by艂am szczeg贸lnie zachwycona. Lakier sp艂ywa na sk贸rki, marszczy si臋 w lampie i odpryskuje. Dodam, 偶e baz臋 i top u偶ywam Semilac. Poza tym kolory r贸偶ni膮 si臋 od tych na wzorniku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 qqq
Trzyma膰 mo偶e i si臋 trzymaj膮. Ale 3-4 warstwy to minimum 偶eby pokry艂a i 偶eby jako taki kolor wyszed艂. A to szkoda czasu i pieni臋dzy. Og贸lnie nie polecam.

Udost臋pnij ten post

U偶ywam i sobie chwal臋. Fajnie si臋 je nak艂ada, dobrze si臋 trzymaj膮. Pastele i ja艣niejsze kolory maj膮 mniejsze krycie, ale trzy cienkie (!!!) warstwy dobrze kryj膮, mo偶na te偶 jako pierwsz膮 warstw臋 u偶y膰 bia艂ego koloru. S膮 przyst臋pne cenowo, maj膮 fajne kolory, s膮 ju偶 punkty stacjonarne w niekt贸rych miastach, wi臋c firma si臋 rozwija i mam nadziej臋, 偶e jako艣ciowo si臋 nie zawiod臋 z czasem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jad藕ka32
Nie znam firmy i raczej ba艂abym si臋 testowa膰 nowo艣ci. Od d艂u偶szego czasu wykorzystuj臋 lakiery hybrydowe Indigo https://www.indigo-nails.com/ - bo mnie nie uczulaj膮, maj膮 艂adne, nasycone kolory i s膮 trwa艂e. Jako艣 ci臋偶ko by艂oby mi zmieni膰 firm臋, kt贸r膮 uwa偶am za bardzo dobr膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emmalyyn
nie s艂ysza艂am o nich... a gdzie je kupujesz? je艣li szukasz dobrych hybryd to przetestuj sobie Neonail - super jakosciowo s膮 i do tego przesz艂o 200 kolor贸w masz do wyboru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zakupilam ten lakier i porazka nie chca艂 sie utwardzic nawet po 15 min w lampie ca艂kowita porazka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuj臋 Makear od jakiego艣 czasu i bardzo sobie chwal臋. S膮 wytrzyma艂e i trwa艂e. Hybryda trzyma mi si臋 jakie艣 3 tygodnie. Nie uczula i dobrze kryje :) Tutaj masz ich palet臋 kolor贸w http://makear.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam mam pytanie jak sie zamawia zestaw na stronie claresa to jak tam mam podac nr lakier贸w ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W komentarzach wpisujesz nr koloru

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem absolutnie na NIE !! Lakier nie do艣膰 偶e 藕le si臋 nak艂ada艂 to jeszcze p臋dzelek by艂 kr贸tki, a co do utrzymania lakieru na p艂ytce to przez 5 dni niby by艂o okej a偶 w ko艅cu przy d艂ugim kontakcie z wod膮 podczas k膮pieli paznokiec mi si臋 z艂ama艂 co jest niedopuszczalne i nigdy wcze艣niej z lakierami semilac i neonail mi si臋 nie zda偶y艂o nawet przy czynno艣ciach w kt贸rych paznokie膰 by艂 o co艣 ude偶any, zahaczany itd. Jednym zdaniem lakiery claresa s膮 do d**y i nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio kupilam dwa lakiery tej firmy zupelnie przypadkiem. Jestem zadowolona. Maja jakby dwa rodzaje, jeden 'starszy rodzaj' z dluzszym pedzelkiem i 'nowy' z naklejka nowa formula na korku z krotszym. O ile dlugosc pedzelka nie ma znaczenia, tak zawartosc buteleczki dla mnie zdecydowanie tak. Nowa formula jest o tyle fajna ze jest dosc mocno gesta, zachowuje sie troche jak gel i jest mocno napigmentowana. Przy tym pociagniecia pedzelke bardzo ladnie sie zlewaja ale nie splywaja. Jak dla mnie rewelka. Polecam w 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motylekh
Dziewczyny czy ktoras z was chcialaby zarejestrowa膰 sie i kupowa膰 lakiery Palu i Claresa w ni偶szych cenach??Je艣li tak to zapraszam na priv lub odrazu do rejestracji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia3212
Witajcie, jestem ich konsultantk膮, gdy zarejestrujecie si臋 z tego linku otrzymacie du偶y rabat, polecam ich lakiery, razem z kole偶ankami przetestowali艣my i polecamy http://palucosmetics.com/a/7b8c7e9151

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chcieliby艣cie zosta膰 konsultantkami tej firmy i kupowa膰 produkty 30% wystarczy wej艣膰 w linka: http://palucosmetics.com/a/93c267160d i wype艂ni膰 formularz

Udost臋pnij ten post