Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem beznadziejna w lozku jak go o to spytac

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z pewnym facetem. Bylt wyznania z obu stron i naprawdę traktujemy sie poważnie. Od początku widze ze jest nieśmiały jesli chodzi o zblizenia. Ma 28 lat i jestem jego pierwsza partnerka seksualna, on moim drugim. Ogólnie zawsze bylam zamknięta dopiero on sprawil, ze potrafie nawet wyjsc z inicjatywa, całkowicie sie otworzyc. Z nim po raz pierwszy uprawialam seks oralny. Ale zauwazylam pewne niepokojącr rzeczy. Namiętne pocałunki tylko jak ma dojsc do zbliżenia, inaczej szybkie cmokniecie w policzek jakbym miala go poparzyc oraz woli jak robie mu dobrze reka a nie ustami. Nie mialam problemu z tym podkrelilam ze bardzo go akceptuje, na początku lubil a tu któryś raz z kolei prosi reka. Spytalam raz prawie ze lzami w oczach czy nlmoje usta nie sprawiają mu przyjemności a on najpierw ze go laskocze, potem ze masturbowal sie reka i tak przyzwyczajony. Oczywiscie caly czas zapewnia ze pozada pragnie. Widze ze podnieca sie nie moze orzy mnie usiedziec, sama tez mam wysoka samoocene jesli chodzi o aktrakcyjnosc. Czuje sie teraz beznadziejnie jako kobieta. Bo nie wiem czy wychodzi z niego niedoswiadczenie, czy cos robie nie tak, a on nie chce powiedzieć. Nie wiem jak porozmawiać z nim o tym bo znam go i powie ze przeciez raz powiedzial a ja znow wracam do tematu, ale strasznie mnie to gryzie. Masakra az mi sie seksu odechciewa na sama mysl....

Gość gość
Ma nawyk masturbacyjny, nie jesteś mu w stanie dostarczyć takich doznań ustami jak ręką. Nie panikuj. Nie wszyscy faceci marzą o lodzie. Cisz się, że nie karze Ci połykać :D Nie rób problemu tam gdzie go nie ma.

Gość gość
a moze facet rozkazac kobiecie zeby polykala :classic_cool: wtedy kobieta jest pod czyim zaborem?

Gość gość
gość dziś Jest wiele takich co się godzi mimo obrzydzenia, bo facet im dziurę wierci w brzuchu miesiącami albo i dłużej.

Gość gość
Ale gdy robie mu loda nie mam problemu z polykiem. Naprawde go kocham akceptuje, nie wyobrazam sobie abym miala jakies uprzedzenia. On o tym wszsytkim wie. I bylo kilka razy ok, az tu nagle mowi do mnie ze chce reka. Gdyby sytuacja była sporadyczna ok. Ale ostatnio tylko reka bo on tak przyzwyczajony. A ja to odbieram tak, ze nie potrafie zrobic mu dobrze. Choc wczesniej byl wniebowzięty. Byl sam, masturbowal sie sam ale teraz jestem ja wiec nie wjemczy to juz tak zostanie z ta reka czy cos sie musi wjego glowie zmienic. A moze naprawdę nie umiem go zaspokoić. Kurwa mac dostaje jakiejs blokady

Gość gość
od faceta : wydaje mi się , że robisz to za delikatnie .. Loda robi się dość stanowczy .. Mocno obejmij go ustami . Członka nie ssie sie tak samo jak loda ze sklepu , trzeba robić to bardziej stanowczo.. gdy zaczynasz akcje - możesz zrobić ruchy językiem wokół żolędzi i kilka lekkich cmokniej , w miarę upływu czasu obejmujesz go coraz mocniej i ssiesz coraz szybciej , uważając przy tym na zęby Nie ząbkujemy i wkladamy go jak naglębiej potrafimy Na pewno będzie zadowolony . Wieszkść zle zrobionych lodów wynika ze zbyt dużej delikatnośc***artnerek które bardziej go liża niż ssą , co jest dużym blędem Możesz obejrzeć sobie jakiś film w internecie

Gość gość
od faceta : wydaje mi się , że robisz to za delikatnie .. Loda robi się dość stanowczyo .. Mocno obejmij go ustami . Członka nie ssie sie tak samo jak loda ze sklepu , trzeba robić to bardziej stanowczo .. gdy zaczynasz akcje - możesz zrobić ruchy językiem wokół żolędzi i kilka lekkich cmoknieć , w miarę upływu czasu ssiesz jądra , natomiast ptaka obejmujesz coraz mocniej , ssiesz coraz szybciej , uważając przy tym na zęby Nie ząbkujemy i wkladamy go jak naglębiej potrafimy Na pewno będzie zadowolony . Wiekśzość zle zrobionych lodów wynika ze zbyt dużej delikatności i partnerek które bardziej go liża niż ssą , co jest dużym blędem Możesz obejrzeć sobie jakiś film w internecie

Gość gość
Dlaczego nie możesz zaakceptować jego preferencji? Tak jak on by nie słuchał Twoich potrzeb i narzucał Ci własne upodobania.

Gość gość
Od faceta - posłuchaj mojej rady .. Normalny facet woli loda od ręki ręką może sobie zrobić sam , a loda sobie sam nie zrobi poszukaj filmików typu`` blowjob`` w googlach

Gość gość
będzie tryskał spermą , tak że nie nadążysz z połykaniem Zastosuj się do moich rad