Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ból implantacyjny

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny staramy się z mężem o dzidzię od 3 miesięcy. jak na razi nic z tego zawsze czułam że okres. Dziś jakiś przełom. Dokładnie tydzień + 1 dzień po owulacji zaczął mnie baaardzo mocno boleć brzuch.. uczucie ciągnięcia skurczy, prawie płakałam z bólu. Trwało to równo godzinę. A teraz spokój i cisza. Zastanawiam się czy nie był to ból implantacyjny. Miałyście podobnie?

Gość gość
Ja bym obstawiała bardziej ból owulacyjny. W jaki sposób wyznaczasz sobie dni płodne?

Gość gość
cykle mam regularne, więc je po prostu liczę.

Gość gość
nawet przy regularnych cyklach owulacja może się przesunąć, więc wyliczanie jest bez sensu. Już lepszym rozwiązaniem jest interpretacja śluzu szyjkowego.

Gość gość
Moim zdaniem najlepsza jest metoda objawowo-termiczna. obecnie Nie trzeba samej interpretować temperatury bo są przecież do kupienia komputery cyklu.

Gość gość
sama myślałam o zakupie takiego, ale nie mogę zdecydować się na konkretny model. Mozecie coś polecić?

Gość gość
Ja mam cyclotest. Poleciła mi go siostra, która ma go od 3 lat. Powiem wam, ze i na mnie zrobił duże pozytywne wrażenie :)

Gość gość
a co sądzicie o mikroskopach owulacyjnych?

Gość gość
Wiem że wstydzicie się swych facetów podczas badań cipki i porodow to jest zwykłe zacofanie. Mój gdy jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki zdajewiele pytan i potem nie nurtują mnie pytania.Wspierał również mąż porody. Również zabezpiecza mnie przed takimi ginekologiem jak u tej pacjentki ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
gość 2016.09.28 a co sądzicie o mikroskopach owulacyjnych? Moim zdaniem to bardzo fajne urządzenia. Moja siostra ma taki - Afrodytę i bardzo sobie chwali.