Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeptyIzy

czy wierzysz w duchy ?

Polecane posty

Gość szeptyizy
A na poważnie to nie może. Klątwa niesie za sobą ogromny ładunek. Skądś ten ładunek musi się wziąć. Najczęściej jest to bardzo wielkie cierpienie lub wielka złość. Nie taka którą wywołujesz nie wkładając talerzy do zmywarki. Ludzie poważnie zajmujący się magią są a przynajmniej powinni być osobami bardzo odpowiedzialnymi i świadomymi jak wielką krzywdę mogą wyrządzić komuś w życiu nawet jeśli to co robią wydaje im się słuszne. I zataczamy koło nie ma magi dobrej i złej. Magia jest jaką jest.

Gość szeptyizy
Moi drodzy goście bardzo wam dziękuję za zabranie głosu w tym poście. Bardzo mi było miło ale nawet ja czasami muszę sypiać a już świta więc czas włazić do krypty ;-) Zapraszam do dalszego dyskutowania a spragnionym więcej wiedzy na temat magii na mój blog szeptyizy@bloog.pl Dobranoc

Szeptiiłzy jesteś żałosna i dziecinna - poczytaj sobie Harrego Pottera. Twój światek jest tyle warty ile sama go stworzysz, wierzysz w duchy, a nie możesz odpowiedzieć nawet na pytanie czy sama nim będziesz. To jest kwintesencja ludzkiej głupoty - ludzie są przekonani o czymś czego za nic w świecie nie mogą potwierdzić. Zawsze wtedy przegrają. Jedynie reinkarnacja wydaje się najbardziej prawdopodobna lecz też nie pewna ale najbardziej prawdopodobna bo wszystko się odradza.

Gość gość
"Błogosławieni ci, którzy nie widzieli, a uwierzyli"