Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błaszczykowski Bohaterem

Jakub Błaszczykowski nie gra w reklamach, nie ma superrozdmuchanego fejmu...

Polecane posty

Gość Błaszczykowski Bohaterem

... nie ma żony, która "dzieli i rządzi" milionami Polek, nie ma też opinii Boga lub Króla... A zrobił, dotychczas, więcej, niż ten, który to wszystko posiada... Więc prawdą jest, że bohaterstwo rodzi się w ciszy, skromności i ciężkiej pracy...

Bo wodzisz p**dus plastus drewniak lewak nie strzela, ale i tak uwazaja go za nie wiadomo jaka gwiazde, bo wazne jest to jak onim mysla, a nie co robi... Jezus chyba sie pomylil...

Gość gość
lubie go znacznie bardziej niz lewandowskiego, ale akurat w reklamach zagrał- Drutexu i Opla ;]

Gość prawictwo pospolite 152
bo jesteś kretynem .Jak są reklamy to ja przelączam na inny kanał i nie oglładam reklam jak na przyklad jest przerwa w meczu , to od razu biorę pilota i przełączam na inny kanał tylko kretyni ogladają reklamy

Gość gość
Błaszczykowski to super gość. Ja wiedziałam że strzeli bramkę. On ma doświadczenie dobrej gry na boisku a nie w reklamach hej hej hej

ogladanie reklam to strata czasu

Gość gość
Prawda! Blaszczykowski jest bohaterem tych mistrzostw. Jest swietntym, bardzo silnym czlowiekiem. Szanuje go i lubie! Coraz bardziej widac, ze Lewandowski strzela gole tylko wtedy, gdy... mu za to placa. Jak nie placa, to biega po boisku, bo na tym tez mozna zarobic (reklamy). Blaszczykowski, Kapustka i inni graja dla Polski. Brawo!

lewandowski rzeczywiscie mogłby bardziej postraszyć Szwajarów .Wtedy nasza obrona nie mialaby tyle pracy A tak ? Oni sie nie bali ze im cos strzeli bo nie mial wielu sytuacji Critiano Ronaldo na tych mistrzostwach zdobyl tylko 2 bramki , ale jednak ma coś na koncie

Gość gość
Błaszczykowski jest fajterem nie tylko na boisku, ale i również poza nim. Kiedyś przeczytałam historię jego dzieciństwa. Niejeden by się załamał, mając taki życiorys. Podziwiam tego człowieka, totalnie podziwiam.

najbardziej przykre jest to ze Milik gra lepiej od LEwego

Gość gość
tak, jesli chodzi o ostatni mecz to rzeczywiście Lewego Szwajcarzy wyłączyli z gry...ale w ciągu wszystkich dotychczasowych rozgrywek grał świetnie. Jest fantastycznym kapitanem, piłkarz kompletny, potrafi grac na każdej pozycji. Poza tym klasy piłkarza nie mierzy sie ilością strzelonych bramek. Reprezentacja to nie bundesliga, gdzie super pomocnicy dograją idealnie piłkę do napastnika, tutaj taki napastnik sam się musi naharować, zeby stworzyć sobie szansę na strzał...musi rozgrywać i brać udział w defensywie. Kto tego nie widzi jest zwykłym ignorantem i nie zna się kompletnie na piłce.

klase pilkarza mierzy sie iloscia strzelonych bramek , bo napastnik ma strzelać , a obronca nie wpuszzać goli czyli jak napastnik nie strzeala to nie wywiązuje sie ze swoich zadań

Gość gość
Polkowskie to wieś w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie Domaszowice

Gość gość
A co było w jego dzieciństwie może ktoś napisać ?

wiem , ze reprezentacja ma znacznie wyższy poziom niż bundesliga .. w bundeslidze latwiej oddać strzał . Co widać nawet po wynikach na tym euro wiekszosc druzyn wygrywa tylko 1:0 a w meczach ligowych wynik 4:0 nikogo nie dziwi 1:0 to skromne wygrane

A co było w jego dzieciństwie może ktoś napisać ? ojciec blaszczykowskiego podobno zabił jego matkę, sdaje sie tepym narzędziem , moze chodziło o nóz

Gość gość
Piękny robert chyba odpuścił reprezentację.Teraz to smartfony i garnitury,kubki,ręczniki i inne gadżety z biedrony.

Gość gość
ty prawictwo to nie masz o niczym pojęcia, taka c***a z ciebie a nie facet...sądzac po dotychczasowych wpisach...wiec na piłce też się nie znasz...

Gość gość
Ma za to piękną i naturalną żonę.Dlaczego jej nie pokazują ?Chociaż trzeba przyznać że Lewandowska też jest ładna.

wpisach...wiec na piłce też się nie znasz... jak patol mi mmówi ze sie nie znam , to znaczy że patol ma racje ?

Gość gość
"Tak umierała matka Błaszczykowskiego. Wstrząsająca opowieść piłkarza". Taką frazę należy wpisać do wyszukiwarki lub na stronie fakt24.pl. Kafeteria tnie linki lub uznaje za spam, więc, niestety, nie będę tu go wklejać.

Gość gość
Trzy lata później z Kubą wciąż było niedobrze, o czym świadczą te słowa. "Widzisz blizny? - pyta Błaszczykowski Małgorzatę Domagalik, współautorkę książki. - Wziąłem szkło i próbowałem... Miałem gdzieś czternaście lat. Były ciężkie momenty. Po pogrzebie to ja trzy albo cztery dni i noce cały czas spałem. Nic nie jadłem, nie piłem. Z tego, co mówili, dopiero potem wstałem i coś zjadłem. Z tego, co pamiętam, to była zapiekana ryba" - opisuje Kuba. A babcia Felicja, która go wychowywała, dodaje: "Kuba przez długi czas, jak siedział przy stole i jadł nożem, to mówił, że ten nóż jest na ojca, jak wyjdzie z więzienia".

Gość Drugi Bohater
Należy pamiętać również o postawie Łukasza Fabiańskiego! Gdyby nie on, polska drużyna mogłaby się nie znaleźć w jednej czwartej finału Euro! Co ten człowiek wyczyniał w tej bramce! Oby w czwartek był nadal w takiej formie!

Gość gość
(13:54) Moj Boze, co potrafi siedziec w glowie dziecka...

Gość gość
A słyszeliście, że Jakub został Ambasadorem Światowych Dni Młodzieży? Świetnie, że pomimo tego, co przeżył (a może-właśnie dlatego), potrafi i pragnie podzielić się swoją wiarą, że się jej nie wstydzi.

Gość gość
Jedna z najlepszych postaci w polskiej drużynie na tych Mistrzostwach! Ujmuje postawą na boisku i życiową! A to, co wydarzyło się wczoraj, mogło wydarzyć się każdemu! Rzuty karne są wielką niewiadomą! Brawo, Kuba!