Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta jest atrakcyjna, delikatna i inteligentna, to ma pod górkę z facetam

Polecane posty

Gość gość

Ponieważ: Jak jest ładna, atrakcyjna, seksowna , (z klasą a nie plastik) to staje się zdobyczą dla mężczyzn o wielkim ego albo takich co nic nie analizują, (w tym swoich szans), czyli w ogóle mają uspośledzone procesy myślowe. Jak jest do tego delikatna, to nie powie nigdy do natręta "spierdalaj idioto" , oraz wszystko intensywniej przeżywa, jest wrażliwa emocjonalnie, trudniej jej poderwać kogoś kto jej się podoba itp. Jak jest inteligentna, to nie podoba jej się 90% facetów którzy do niej startują, bo zna różne mechanizmy bajerowania, rozgryza manipulacje, widzi człowieka w szerokim kontekście. Zapraszam do wypowiedzi osoby z IQ powyżej 120.

Gość gość
10/10

Gość gość
baby to chuuje

Gość prawictwo pospolite 152
częsciowo masz rację . Dlaczego tylko częsciowo ? Pytanie czy to nie jest zwykla rozkapryszona dziwka ktora szuka księcia z bajki a w zamian nie oferuje więcej niż jej koleżanka z klasy

Gość gość
No nie jest, tak się składa że takiego mogła mieć nie raz.

Gość gość
Mylisz sie. Atrakcyjna, delikatna i inteligentna nie musi byc zdobycza i obiektem polowania dla wiekszosci. Dla wiekszosci takim obiektem jest kobieta DOSTEPNA, PRZYSTEPNA i taka nie moze sie odlepic od nachalnych typow. Jesli jest inteligentna to czy w tym nie zawiera sie asertywnosc? Delikatnosc nie zaprzecza asertywnosci. Taka ktora daje sobie wejsc na glowe bynajmniej nie jest inteligentna tylko glupia i nie delikatna tylko patologicznie ulegla. Poza tym widac ze interesuje cie taka kompilacja cech, z naciskiem na atrakcyjnosc fizyczna i jeszcze dopisujesz do tego jak takie osoby sa biedne ojojoj. W gruncie rzeczy znacznie bardziej pod gorke z innymi ma osoba nieatrakcyjna fizycznie, delikatna i inteligentna. Ta wymieniona przez ciebie wersja ma wieksze szanse ze w koncu trafi sie jej ktos kto bedzie w jej typie, a ta wymieniona przeze mnie ma znacznie mniejsze szanse. Ale w zyciu bywa tak ze jakiekolwiek cechy by ktos nie mial, mzoe byc zupelnie roznie i z jednej strony to rownowazy rozne niesprawiedliwosci. Np ktos atrakcyjny pozornie pod kazdym wzgledem nie ma szczescia w milosci, a nieatrakcyjny ma bardzo atrakcyjnego partnera. Nie ma regul

Gość gość Delikatna
Delikatne kobiety też potrafią" ustawić " do pionu faceta szybciej niż myślisz i "rzucic" mu odpowiednią wiązkę zdań inteligentnie ale dobitnie jeśli nieborak nie rozumie ze ma spadać.

Gość gość
pożyczy ktoś żonę na noc ?

Gość gość
Atrakcyjna, inteligentna i delikatna nie znaczy ciapowata.:D

Gość gość
Można mieć problem z byciem asertywnym , będąc inteligentnym, asertywność to w znacznej mierze kwestia wychowania, a kurs asertywności każdy imbecyl może przejść.

Gość gość
Poza tym ta kwestia nie zmienia meritum, bo niech nawet będzie że stanowczo i kulturalnie daje do zrozumienia, że koleś się nie podoba, to jest jedynie poboczny wątek do tematu. Ale z reguły jest tak że faceci są przyzwyczajeni do chamskich spławień od atrakcyjnych kobiet, więc jak ktoś tak nie robi, to już myślą że mają szansę.

Gość gość
Od razu może nie robią chamowy tylko bawią się takim delikwentm a potem dopiero leci odpowiednia dawka "polszczyzny" aż dech zapiera.

Gość gość
To już zależy czy ktoś ogólnie lubi "bawić się" ludźmi.

Gość gość
jak nie jest głupia to przeżywa tylko to co chce przeżywać i z kim chce ,a prymitywy nie mają dostępu,nie wiem po co się w coś bawić ,ja nie lubię tracić czasu ,delikatna nie znaczy słaba ,i nie znaczy że sama nie wybiera albo że wrażliwość to utrudnia,u mnie wszystko ułatwia ,wg was uwodzenie to głupie gadki a jest calkiem inaczej

Gość gość
Każdy mierzy swoją miarą. Wiem ze wielu facetów wyznaje teorię że skoro "nie dała w pysk" tzn że jej się podobam (dosłownie ktoś mi tak powiedział). Delikatna, empatyczna, kulturalna osoba wychowana na "miłą" ma większy problem z ustawieniem swoich granic w takich sytuacjach, niż ktoś mało wrażliwy, wyszczekany, idacy po trupach do celu itp. Nie wiem co w tym nie do zrozumienia i do niezgadzania się na siłę.

Gość gość
ja potrafię zabijac spojrzeniem nawet nie musze nic mówić :-)

Gość gość
15,13 Niektórymi chamowatymi cwaniaczkami trzeba albo należy się zabawić żeby zeszli na ziemię :D

Gość gość
a mi się nie chce nikogo wychowywać,mam ciekawsze zajęcia z ciekawszymi panami

Gość gość
15:21 a to ty wyznajesz zasade czarnobialosci niczym pieciolatek? albo jest patologiczna submistywnosc gdzie taka bezbronna lilia da sie zg****ic bo nie potrafi powiedziec "nie" albo uciec? albo wyszczekana agresorka bez empatii? dlaczego mieszkasz rozne cechy wyraznie oceniajac je i wartosciujac? wrazliwa to dla ciebie ulegla i niesmiala a asertywna to wyszczekana bojowniczka? to nie chodzi o zaden kurs bo zaden tandetny kurs nie nauczy tego, co inteligentna osoba z szerokimi horyzontami sama wyuczy sie w srodowisku naturalnym metoda prob i bledow poza tym tobie sie wydaje, ze byle wiesiek z burej wsi ktory skonczyl podstawowke i zbiera rodzicom kartofle w polu bedzie lecial do jakiejs wyszpileczkowanej niesmialej lilijki z miasta ktora nie potrafi powiedziec "nie" albo inny ciapek z cwiercia rozumu. ty chyba nie rozumiesz ze w wiekszosci faceci leca za taka ktora jest z ich bajki i jest dla nich dostepna, tym bardziej dla buraka jakis chory temat wymysliles o cierpietnictwie atrakcyjnych niesmialych ciamajdek, chyba pochodzacych z patologicznych rodzin gdzie nie rozmawialo sie i nie wyuczylo odpowiednich postaw. to ze ktos jest powierzchownie mily w roznych sytuacjach nie znaczy ze taki jest zawsze, moze tobie sie wydaje ze takie mile pozornie niesmiale to nie potrafia sie bronic, bo chcesz tak myslec. i na serio takie postawy nigdy nie wiaza sie z inteligencja, tylko z jej brakiem i nie swiadcza o zadnej wrazliwosci tylko o patologii mentalnej. wrazliwa osoba potrafi bronic slabszych i slusznych wartosci, bez tego jej wrazliwosc to tylko ckliwosc i slabosc psychiczna a nie zadna wrazliwosc.

Gość gość
A czy ktoś tu mówi o wychowywaniu? To jest dla takiego delikwenta jednorazowa lekcja i jeśli ma coś "pod kopułą " to wyciągnie wnioski. Mnie często w pracy zaczepiaja bo myślą że jak jestem miłą (taka mam prace ze musze być uprzejma nawet jeśli nie chce mi się ) to mają szansę. Faceci są śmieszni. Juz w piątek jednemu powiedziałam ze co ja mam np. płuc na ludzi żeby urojen nie mieli? A zatem atrakcyjna, inteligentna i delikatna ale z pazurem jak mi ktoś zajdzie "za skore".

Gość gość
"Ale z reguły jest tak że faceci są przyzwyczajeni do chamskich spławień od atrakcyjnych kobiet, więc jak ktoś tak nie robi, to już myślą że mają szansę." guzik prawda, nie wiem skad ty zdobywasz taka "wiedze". jak facet ma taki charakter ze mozna mu pluc w twarz a on mysli ze deszcz pada albo takie parcie i jest nachalny wbrew wszytskiemu, to nawet chamskie splawienia zignoruje. wybierasz jakies patologiczne sytuacje zyciowe, ktore stanowia skrajnosci, jakoby prymitywny natarczywy glab latal na bezbronna submisywna sarenka a ona sie daje nawet jak nie chce bo inaczej nie potrafi (odmowic) i do tego przypisujesz jej cechy ktore stanowia zupelne zaprzeczenie opisywanych postaw, moze jako efekt tego ze skoro atrakcyjna to nie moze byc glupia naiwna tylko niesmiala, wrazliwa, nieporadna, empatyczna. a nieatrakcyjna w tej samej sytuacji i z takim samym zachowanem bylaby puszczalska, glupia i debilna i nieemaptyczna, tak?

Gość gość
15:46 sorry ale nie chce mi się czytać, za dużo słów "patologia" i ogólnie jakieś to krzykliwe, doszłam do kwestii o g****ie i ty chyba ty myślisz "czarno-białe" skoro wyskakujesz z czymś tak skrajnym.

Gość gość
16:21 a czy ktos cie o to prosi? temat denny, dennego autora ktory kieruje sie efektem aureoli niczym dojrzewajacy 13latek. poza tym, dlaczego ktos mialby brutalnie i bezczelnie splawiac tym bardziej osobe nachalna i prymitywa? to glupota, faceci sa msciwi, w nieodpowiednich warunkach brutalne zalatwianie (nieasertywne) spraw moze skonczyc sie tragicznie. jakis niezyciowy glab pisze tutaj bzdury z czapy wziete

Gość gość
Denne to jest się tak bulwersować na kafeterii. Mam nadzieję Że się zbyt mocno nie zaplułaś :-)

Gość gość
16.28 Ciebie omijałabym szerokim łukiem :-)

Gość gość
Nie, nie :) Denne jest zakładanie tak głupiego tematu przez starego zakompleksionego piernika kierujacego sie efektem aureoli. O tak, to jest dno :)

Gość gość
16:34 dokładnie, nawet czyta się nieprzyjemnie.

Gość gość
dziś Jakbyś sobie uciĄŁ jaja, to może byś mnie omijałA :)

Gość gość
Dajcie spokój, nie róbcie wiocha. Każdya prawo do wyrażenia swojej opinii.

Gość gość
16:36 to pudło, bo autor ani nie jest piernikiem, ani starym, ani zakompleksionym. Za to ty z pewnością jesteś wrażliwą delikatną kulturalną i zabójczo asertywną osobą .