Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona Pipka

Chcecie opowiadanie erotyczne na podstawie moich fantazji? Będzie bardzo pidniec

Polecane posty

Gość Napalona Pipka

Chcecie?

Gość Napalona Pipka
Był to wieczór. Asia miała 17 lat. Mieszkała tylko że swoją mamą. (38 l.) Matka nazywała się Ola. Ta zadbana kobieta po tym jak rzucił ją partner została lesbijką. Asia szanowała to. Nigdy przed tem jej to nie kręciło. Wręcz czuła obrzydzenie! Jednak niedawno przestali ją interesować chłopcy. Właśnie dziś podeszła do drzwi pokoju mamy.-Proszę!-zawołała ponętna matka.-Mamo, chciałam Ci coś powiedzieć. Chyba jestem lesbijką...-Kochanie, to przecież naturalna sprawa. Ale jesteś pewna na 100%?-Nie wiem...-W takim razie musisz się przekonać. Przyjdź tu za pół godziny, Słonko.-Dobrze.-Dziewczyna wyszła. Po umowionym czasie Asia wróciła do mamy. Tego co tam zobaczyła się nie spodziewała. Ola była ubrana w sekdowną bieliznę. Odsłaniała ona jej włoski łonowe. Córka bardzo się podnieciła. To nie koniec! Jej nogi były rozkraczone. Odruchowo złapała klamkę.-Chyba mnie tu nie zostawisz, Aśka?-mówiła z uśmiechem.-Nie, Mam...-Nie mów mi ,,Mamo". Jestem Ola!- widząc niepewny wyraz twarzy dziecka kobieta powiedziała: ,,No chodź. Zaraz upewnisz się czy jesteś lesbijką. To nic złego. Pokażę Ci jak wszystko przebiega. Wejdziesz w dorosłe życie, Malutka.-Asia podeszła do łóżka.-Masz!-Olka rzuciła jej kajdanki.-Zkuj mnie i rozbierz się.-No dalej.-teraz Asia przestała się wstydzić. Wykonała to co powiedziała jej matka.-Pozwolisz, że przyjmę inicjatywę i oceniasz moje umiejętności Ola?-Proszę bardzo.-Dziewczyna rozłożyła jej nóżki i przez chwilę patrzyła na owłosiona c***.czkę mamuśki. Lubiła włoski...C.D.N.! Później Dokończę! Buziaczki Zboczuszki-Cycuszki!

Gość gość
Witaj no nieźle się zaczyna czekam na więcej pozdrawiam:)