Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner powiedział mi, że jestem dla niego tylko 5 na 10!

Polecane posty

Gość gość

:/ wkurwił mnie. Potem się łasił całą sobotę, żeby mi humor poprawić, ale i tak jestem na niego wkurwiona!

Gość gość
A co miał Cię oszukiwać

Gość gość
To Twój partner, więc pewnie zawyżył o 2 lub 3 punkty w górę, żeby nie rozbić Ci przykrości. :-)

Gość gość
Po co się pytałaś jak nie chciałaś znać odpowiedzi?

Gość gość
Nie pytałam, samo w rozmowie wyszło! :/ Głupi.

Gość gość
Mnie mój ubóstwia, ale wiem, że są kobiety, które fizycznie podobają mu się bardziej :) bo sorryy Natalie Portman to ja nie jestem, nie ma co ukrywać. Kobieto palnął bezmyślnie, ale pewnie niestety szczerze. Doceń tę szczerość i olej sprawę. Wszak mimo tej oceny chce z Tobą być, widocznie ma powody i ceni Cię za coś. Atrakcyjność fizyczna to nie wszystko. Ps. A tak z ręką na sercu- czy on dla Ciebie jest 10? Bo mój to góra 7 a i tak nie zamieniłabym go za żadne skarby na inny model. Kocham tak baaaardzo!

Gość gość
tylko pytanie po kiego uchja taka szczerosc?

Gość gość
Po to, żeby nie obrosła w piórka i nie myślała, że jest siódmym cudem świata.

Gość gość
A mnie zastanawia dlaczego to faceci są tak bardzo "szczerzy". Czy kobiety nie widzą wad partnera ( np. duży nos, rzadkie włosy, brzuch i klatka jak u 12 latka )? Mężczyźni są bezczelni bo kobiety są za dobre. Ta dobroć graniczy niestety z głupotą. Autorka się wkurzyła, a powinna odpłacić mu tym samym. Skoro on zaczął już dzień szczerości to powinien wiedzieć co jego dziewczyna o nim myśli.

Gość gość
A ile on ma lat? 18? Takich wyrazen uzywaja chłopaczki nastolatki, jak ma wiecejniz 20 lat i w ten sposob sie wyraza to zmien go na dojrzalego faceta a nie dzidziusia... Przeciez jak z nim wpadniesz to ucieknie. Pewnie wolny czas spedza na graniu w gry caly czas?

Gość gość
12:08 Zabawne, że o tym mówisz bo polacy są rozpieszczeni i mają syndrom księżniczki. Brzydki koleś z brzuszkiem uważa, że ma prawo podbijać do atrakcyjnych dziewczyn. Grubas nie chce grubej bo nie wyobraża sobie seksu z otyłą :D To wina polek bo zamiast pogonić faceta na siłownię, albo do kliniki wolą doszukiwać się plusów, których nie ma. Gruba świnia, która śmierdzi latem zostaje silnym misiaczkiem, a facet z ptaszkiem wielkości wróbelka w sypialni ma okazję podziwiać jak jego partnerka wije się i jęczy jakby zaraz miało ją rozerwać :D

Gość gość
Przypomniał mi się temat dziewczyny, której facet uważał, że powinna schudnąć bo ma za dużą dupę. Okazało się, że jej partner jest chudy, śmierdzi i ma jakiegos parcha na głowie, którego nawet dłuższymi włosami nie mógł zakryć. On ją wysyłał na siłownię i wyzywał od grubasów, a ona milczała bo nie chciała sprawiać mu przykrości :D

Gość gość
Nie, nie spędza wolnego czasu na graniu, nie ma też osiemnastu lat. To było w luźnej rozmowie, trochę w żartach, ale "szczerze". Widział, że się w********m i się łasił całą sobotę jak nigdy, kochanie, skarbku, bla bla, sranie w banie, tu się przytulił, tam chciał pocałować :/ On dla mnie też nie jest 10/10 no ale tak z 7,5-8, a nie że kurde w połowie skali, czyli takie k***a nic. Ani ładna, ani brzydka, no sorry :/

Gość gość
no moze jest z Toba za charakter :D

Gość gość
A może byś spojrzała w lustro i obiektywnie oceniła swoją urodę,a raczej jej brak :O.Widać jesteś pasztetem i zaklinanie rzeczywistości tego nie zmieni.Chyba,że znajdziesz konesera pasztetów,ale takich jest mało :O

Gość gość
gość dziś Mężczyźni nie są tak próżni i nie myślą, że uroda to wszystko. Gdyby ona powiedziała swojemu, że jest 5/10 to by powiedziała i tyle haha On by to olał, bo co z tego... przecież nie poleci szukać chirurga plastycznego.

Gość gość
boś brzydka to co ma cię okłamywać? nie ma co porównywać pasztetu do słodkiego deseru, k****. myślisz, że ktoś obleśnej loszce będzie gadał jaka jest piękna? chyba tylko, bo porochać chce :)

Gość gość
A ciepły blask rozjaśnia noc:D olej to autorko

Gość gość
to tylko swiadczy o nim .. ze wybral laske 5/10. zatem gosciu u ladniejszych nie ma szans :classic_cool:

Gość gość
poszukaj kogoś w kogo oczach będziesz piekna, a z partnerem nie spij - będziesz sie ponizac to robiąc

Gość gość
gość dziś Jesteś bardzo głupia jeśli myślisz, że mężczyzną zależy tylko na urodzie partnerki. Może jeżeli chodzi o urodę jest 5/10 ale ma fajne poczucie humoru, pasujący temperament, miły głos, inteligencję, zbliżony status społeczny i aspiracje itd.

Gość gość
Serio nie wiecie, dlaczego (niektórzy) faceci tak robią?!!! Bo jak wpędzi taki swoją kobietę w kompleksy, to ona będzie się bardziej starać by go zadowolić i nie będzie wierzyć że inny, pewnie lepszy pod wieloma względami by ją chciał. Łatwiej sprawić by kobieta czuła się mniej pewna siebie, niż być podnieść swoje walory. Numer stary jak świat. Na wszystkich pseudokursach uczą by uderzać do bardzo atrakcyjnej kobiety i ją skrytykować by obniżyć jej poczucie własnej wartości, dzięki czemu łatwiej ją zdobyć. Jedyna rada na to to albo olewać, zmienić faceta lub udowodnić mu jak bardzo się myli, np. ładnie się ubierając i zbierając komplementy od innych facetów. Nie dąsaj się, bo urody Ci to nie doda. Zrób makijaż, ułóż włosy, wskakuj w kieckę by Twój facet odpędzał potencjalną konkurencję :)

Gość gość
Dlatego nigdy szczerze nie ocenię wyglądu żony :D

Gość gość
No i jesteś 5 na 10 i co z tego? Mój facet powiedzial mi raz,ze moja koleżanka jest ładniejsza ode mnie,ale i tak woli mnie. I co mialam zrobić? Wyżalić sie na jakimś dennym poratalu? Hahahaha. Ciesz się,ze z Toba jest. Lepiej żeby byl szczery niz Cie ciągle idealizowal.

Gość gość
No jeśli on jest 8/10 to raczej nie robi tego, żeby się dowartościować. Mimo wszystko ja bym nie mogła czegoś takiego powiedzieć swojemu partnerowi. Musisz sama siebie obiektywnie ocenić. Jeśli jesteś przeciętna to nie możesz winić za to swojego faceta. Może mu się wyrwało...

Gość gość
Takie noty mała, 5/10 to wszystko ile mogę ci dać. Staraj się staraj, przynieś mi piwo, a może podniose do 6. Mam gest, a co.

Gość gość
13:22 są próżni, a do tego leniwi, skąpi i strachliwi. Łysiejący facet będzie używał szamponów wzmacniajacych włosy, ale do lekarza się nie zgłosi bo zabieg drogi i będzie bolało :D Chętnie za to będzie narzekał i oglądał swój łysy łeb w lusterku. Kobieta, która ma jakiś kompleks i wie, że można coś z tym zrobić zbierze kasę i pojedzie do kliniki zamiast latami biadolić o tym samym :P