Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yAniusia

Pomocy On mnie nagral :(

Polecane posty

Gość yAniusia

Mam problem bo moj juz byly chlopak nagral mnie jak robilam mu to ustami i teraz udostepnia ten filmik kolega a ci swoim itd. Mam 14 lat i nie wiem co robic :( nie moge isc na policje bo jak mama sie dowie to dopiero bedzie! A w szkole to juz wszyscy sie smieja ze jestem "lodziara" Pomocy! Ja go kocham i dlatego mu to zrobilam, nie wiedzialam ze on mnie nagrywa! To jakas paranoja, mam juz dosc tych wszystkich wyzwisk :(

Gość gość
Sorry kochana ale jedynym twoim wyjsciem jest pojscie na policje jesli chcesz rozwiazac sprawe. Bylas na tyle dorosla zeby uprawiac seks to teraz nie zwchowuj sie jak dziecko 'o jej co mama na to?' itd bo nie ma na to miejsca.

Gość yAniusia
Wlasnie bylam na tyle dorosla by to zrobic i na tyle glupia by dac sie nagrac :( chyba jedynie policja ale moja mama jest kobieta starej daty ona mnie chyba z domu wywali jak sie dowie co robilam a nie daj boze zobaczy filmik ;(

Gość gość
Ty kretynko mała o Boże co z tymi dziećmi się dzieje

Gość yAniusia
Panie elfie pana to bawi? Bo widze ze bardzo! Ciekawe jak by pana nagrali jak pan sam sobie wklada cos gdzies! Mi sie zyc odechcialo a pan ma zabawe!

Gość gość
Za głupote trzeba placic w tym wieku to się lalkami powinnas bawić a nie fiuty ssać. Powiedz matce i idz na policje innego wyjścia nie ma jesli to nie provo. Zwłaszcza jeśli chlopak ma skonczone 15 lat będzie odpowiadal za pedofilie a dowód sam na siebie nagrał.

nie kochasz nie możesz go kochać Myślałaś że kochałaś i bardzo się pomyliłaś idż na policje Niech mu się oberwie. Co mam myśleć Twoja mama Myślisz że ona była swięta. Jak się dowiedzą rodzice... Czego masz się wstydzić Dlaczego to niby było złe. Złe bo on niegodny i złe bo do Ciebie należeć powinno to co się stało To jest prywatne jak załatwianie się

Gość gość
przecież to prowo :o bo nie wiem co trzeba by mieć było w głowie i z jak skrajnej patologii się wywodzić, żeby w wieku 14 lat robić laski :o

Gość gość
Dobrze. Nie idz do matki i nie idz na policje. Ale licz sie z tym ze nic wiecej zrobic nie mozesz i ze twoj uroczy filmik zobaczy cale twoje miasto (takie rzeczy szybko sie rozchodza) a wtedy dopiero bedzie wstyd i twoja mama zobaczy filmik bo jej pokaze sasiadka. A wtedy dopiero bedziesz miec jadke w domu. Wiec lepiej o wszystkim powiedz

Gość gość
"Panie elfie" BEUAHAHA :D filipku kiedy powrot do PLu? Ostatnio cos pisales ze nigdy do tego gowna nie wrocisz. Czy cos sie zmienilo panie elfie? :D BUEHEHEGEHHEEE :D

Gość gość
Ehh... wakacje sie zaczely. :P

Gość Gruby pojazd
U nas na osiedlu jest d**eczka co ma 13 lat i ssie wszystkim!! Ba nawet to lubi sucz :) a ktos pisze ze za mloda:) to nie lata 90 niestety! A szkoda ze nie, bo to co sie wyprawia to masakra gimbaza szaleje

Gość gość
13- 14 lat ? Mowi sie ze " Jak jest trawnik przed boiskiem, mozna grac " ;)

Gość gość
z**je gnoja!!!!!!!! jak można coś takiego zrobić? powiadomie wszystkie organy ścigania!!!!!!!! ciul:-p

Gość gość
Olej sprawe czas minie. Lub zmien szkole i tyle na drugi raz nie daj sie nagrac:-)

Gość wtff
ja specjalnie mam zmieniać szkołe z tego powodu?, nagram gnoja i wyśle w świat!!!!!! tak samo jak on zrobił, co nim kierowało jakiś czort czy ch*j wie co!!!!