Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla kogo właściwie istnieje to forum?

Polecane posty

Gość gość

Tematy o g*****e,i to nie w przesnosni ale dosłownie maja sie tu świetnie,tematy o tym ze ktos marzy o zgwałceniu dziecka,tematy od których na kilometr bije prowokacją maja sie tu swietnie.A jak normalny człowiek ma problem,założy temat bo liczy na pomoc,radę,usuwają go.Po co,dla kogo jest więc to forum?Ja na pewno nie polecę go nikomu

Gość gość
Forum jest dla reklamodawców i dla właścicieli żeby kasę za reklamy brali :P

Gość gość
to wiadomoka.ale czemu tematy normalnych osób które chciałyby porady są od razu kasowane,a tematy o jedzeniu g****a,o gwałceniu dzieci i podobne nie?

Gość gość
są inne, wygoogluj sobie i nie płacz. Od pomocy psychologicznej są profesjonaliści, a nie przypadkowe wredne osoby, które jeśli już odpiszą to tylko coś głupiego i chamskiego. Czasem się trafi ktoś normalny, ale na to bym nie liczyła. Tylko się ucieszą z cudzego nieszczęścia, koleżanka miała doła po tym, co jej odpisano. Miała problem w rodzinie

Gość gość
doła mam i tak.a pomocy psychologicznej nie potrzebuje,tylko rady od innych dziewczyn chciałam,w sumie nie tylko dziewczyn,chodziło o zachowanie mojego chłopaka,co one myslą o tej sytuacji...jesli odpisałaby złosliwa gimbaza trudno.Ale mój temat zostal po niecałych 2 h skasowany,ot tak ,za nic...nie rozumiem tego

Gość gość
Tu tak jest :) czasami kasują tematy jak leci bez powodu, wystarczy ze nie spodoba im sie tytuł tematu ;) Niewiadomo jakie kryteria są do kasacji, ja kiedys obluzgałam pewnego chamskiego kafeterianina - piotrek121212 - i zaraz moje posty wszystkie zostaly usunięte