Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, dawajcie zacznijmy dyskwalifikować kobiety za brak jednej rzadkiej cechy

Polecane posty

Gość gość

wyglądu, tak jak one dyskwalifikują 80% facetów za wzrost, bo szukają takiego, który ma o 8 cm wyżej niż średnia(minimum), czasem i więcej. Dawajcie wymyślimy jakąś taką cechę, której nie ma większość kobiet i też skreślajmy z miejsca wszystkie kobiety, które jej nie mają, jak śmieci.

Gość gość
tak tak, wymyślajcie, skreślajcie. ale to was potem będą jaja boleć przez brak seksu :D ewentualnie nadgarstki :D :D no pyszny pomysł!

Spoko, zacznij dyskwalifikować kobiety z powodu braku penisa. Niewielki odsetek kobiet wszak go posiada :D

Gość gość
Proponuję stopę rozmiar 45, gwarantuję, że mało która ma :D

Gość gość
tak tak, wymyślajcie, skreślajcie. ale to was potem będą jaja boleć x czyli rozumiem, ze ty nie odczuwać przyjemności z tego? dosyć to smutne, bo to fajne uczucie jednak.

Gość gość
Za brak dużych cyckow proponuje :D

Gość gość
dyskwalifikujmy za brak madrego, powaznie myslacego o zyciu,odpowiedzialnego i kulturalnego partnera.to niezwykle rzadka cecha

Gość gość
15:21 Ja nie odczuwam i żyje. Przynajmniej się nie puszczam jak te co odczuwają i nie mam hiva albo bachora z wpadki

Gość gość
Dyskwalifikujemy wszystkich mizoginów

Gość gość
Ja dyskwalifikuję wszystkie, które mają BMI większe od mojego. Ale to już nie jest rzadkość niestety :O

Gość gość
gość dziś Za brak dużych cyckow proponuje x Sporo kobiet ma duże cycki więc co to za rzadka "cecha". Ja proponuję dyskfalifikować za brak srednich cycków. Średnie ma bardzo mało wnioskując po kłótniach miedzy paniami ;) Które zawsze dzielą się na 2 fronty: płaskie dechy i wielkie wymiona.

Gość gość
Ja proponuję dyskwalfimlwanie za brak odpowiedniego wzrostu tzn. poniżej 180cm to karły

Gość gość
Ku*a jak ja pisze

Gość gość
a co bedziecie bzykali ? jak je wszystkie zdyskwalfikujecie? siebie nawzajem? czy co?

Gość gość
najważniejszą cechą dyskwalifikującą kobiete jest brak dziewictwa, puszczalskie larwy są obrzydliwe

Gość gość
A co to za różnica czy dziewica czy nie? (Pisze to chłopak)

Gość gość
X a co bedziecie bzykali ? jak je wszystkie zdyskwalfikujecie? siebie nawzajem? czy co? X A co wy bedzoecie bzykac jak ich wszystkich zdyskwalfikujecie? siebie nawzajem? Czy co?^^ a ty tylko bzykanie we łbie..

Gość gość
Nie dziewica się pozna że się nie potrafi bzykać :D to taki krawiec co to potrafi zdążyć dwa prostokąty i szuka takiej która do tej pory w worku chodziła. Będzie mu wdzięczna za sukienkę :D

Gość gość
"to taki krawiec co to potrafi zdążyć dwa prostokąty" Tzn?