Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle brak decyzji 500 plus

Polecane posty

Gość gość

Kto jeszcze nie dostal decyzji ani kasy z 500+??? Jak ja.

Gość gość
Na decyzję urząd ma 90 dni

Gość gość
Ja składałam w polowie kwietnia i w piatek dostalam przelew. Decyzja przyszla dzisiaj.

Gość gość
szkoda, ze nei piszecie miast... Ja składałam 2 miesiące temu w Poznaniu, na razie cisza

Gość gość
Ja dostałam decyzję po trzech dniach. Bolesławiec.

Gość gość
Ja dostalam tydzien temu informacje co musze doniesc jakie papiery. No i donioslamw piatek niby juz bylo wsystko ok. Wciaz czekam. A czy decyzje dostaliscie normalnym listem czy poleconym?

Gość gość
Złożyłam końcem kwietnia i nadal nic. Dzwoniłam i pani poleciła uzbroić się w cierpliwość. Rzeszów.

Gość gość
Ja się boję (składalam pod koniec maja) że przepadnie mi wyrównanie, jeśli wezwą mnie w lipcu do korekty :(

Gość gość
Spoko, liczy się złożenie wniosku. Żłożyłaś w maju, a więc w terminie, gdzie obowiązuje wyrównanie.

Gość gość
Wniosek złożony 4/4/16 Dzis 29/06/16. Ani decyzji ani pieniędzy. Dodzwonić sie nie idzie, a gdy juz sie dodzwonię do nich do siedziby odpowiedzialnej- trzeba czekać, one nic nie mogą powiedziec... Gdańsk

Gość gość
składałam wniosek 4 maja, wczoraj dostałam list polecony z wezwaniem do uzupełnienia dokumentów. Wysłałam im skany i znów czekam

Gość gość
A ja nie składałam, bo sobie zarobię je raz dwa pracą. Tak tak wiem, że to z moich podatków, ale robię to tak, że płacę podatki od minimalnej, a trzy razy tyle dorabiam bez opodatkowania. Ale mam poczucie, że zarobiłam sobie sama, a nie że ktoś mi coś dał. I tak to 500+ niedługo pieprznie.

Gość gość
No cóż. Gminy zarabiają na tych pieniądzach, wystawiają decyzję na ostatnią chwilę. Ja składała końcem kwietnia, decyZję dostałam wczoraj. Gdybym nie dostała to dzisiaj pojechalabym do gopsu bo Nie wzięłam sobie potwierdzenia złożenia wniosku i jakby zgubili to wiadomo - od lipca nie wyrownują. Mam nauczkę, następnym razem poproszę żeby mi skserowali wniosek i podbili pieczatke