Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosfrustrowanagościówa

Gdzie można poznać faceta poza klubem, barem, uczelnią i portalem randkowym.

Polecane posty

Gość gość
idź na dyskotekę gdzie jest dużo ludzi w Twoim wieku ja znam wiele takich dyskotek i szczęśliwych par z tych dyskotek , czyli poznanie chłopaka to nie problem jak również poznanie koleżanek poznasz je w pracy lub przez rodzinę , pracę, wszędzie możesz wszystkich poznać rusz głową i działaj a nie narzekaj i nic nie rób np zapisz się do wolontariatu do klubu kajakarskiego itd powodzenia , net to też dobry pomysł też znam udane pary z stamtąd

Gość gość
Według badań najwięcej ludzi poznaje swojego współmałżonka : 1. praca 2. internet 3. dyskoteka ( są dyskoteki y gdzie wpuszczają od 21 lat) 4. znajomi Dużo tego było info są a anglojęzycznej strony, trzeba iść tam gdzie jest dużo chłopaków np klub kajakarski :-) ! Kobiety i Mężczyźni mają taki problem że są sami a łatwo to rozwiązać wystarczy mądrze działać bo dzięki temu może się udać a bez tego nie a więc powodzenia, jeśli pojawią się problemy polecam rozmowę z kimś odpowiednim a NIE INTERNET bo tu może pisać wielu nie mądrych wrednych ludzi

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa dziś przestań pisać głupoty trolu wielu moich znajomych w jej wieku poznało tam prawdziwą miłość , nie musi iść sama może iść z znajomymi na pewno znajdzie chętnych jak się postara a tam pozna fajnego chłopaka :-) ! idę bo denerwują mnie trole , papa

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa dziś Piszesz głupoty bo ja z życia znam coś innego czyli to że wiele par udanych powstało na dyskotece a Ty jesteś trolem i piszezz głupoty z trolami się nie dyskutuje bo trole zawsze piszą łupoty to się nie czyta i nie odpisuje, przecież może znaleźć znajajomych i iść z nimi na dystotekę a tam poznać fajnego chłopaka oczywiście nie musi go poznawać na dyskotece może w klubie kajakarskim lub necie , dobranoc,

No ale ja doświadczyłem czegoś zgoła innego na tej zasranej dyskotece. Byłem parę razy i tylko podpierałem ściany. Więc nie zaklinaj rzeczywistości że jest tam różowo pod tym kątem.

Gość nudne wy pokemony
faceci, chcecie poznać szparke..... kurs gotowania, a babsztyle, chcecie poznać jelenia, kurs finansów domowych lub mechanika. I nie píerdolić mi tu że poza szkołą i pracą nie można nikogo poznać, tylko zablokowani umysłowo mają taki problem, czyli jak widać wielu z was pokemonów

Gość problem to głupota
dziewiędziesiąt dwa wczoraj podpierałeś ściany, no właśnie...a więc może za drugim razem podchodź do kobiet i rozmawiaj z nimi, chyba nie oczekujesz że one przyjdą same pierwsze do ciebie?

Gość gość
Załóż sobie konto na przeznaczonych, znam wiele par, które tam się poznali. Znajdziesz tam normalnych facetów. Ja tam poznałam mojego narzeczonego, a miałam wtedy 29 lat. Szukaj miejsc, gdzie jest dużo wolnych facetów w twoim wieku.

Gość V12
Na silowni flirtowanie jest praktycznie na poczatku dziennym. Wczoraj podbila do mnie laska z prosba o demonstracje poprawnego wykonania jednego z cwiczen. Moze nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie to ze owa lasencja trenuje czysto technicznie, nie wiem czy nie lepiej jak ja. Obserwuje ja czasami bo ma naprawde super cialko i lubi mnie szczuc. Porozmawialismy chwilke, posmialismy sie poczym ja zbylem. Gdybym nie mial zony,to bym do niej juz dawno podbil :D