Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niecały rok temu dostałam pracę w zawodzie i już ją stracę

Polecane posty

Gość gość

Niecały rok temu dostałam pracę. W szkole. W księgowości. W końcu robię to co umiem i lubię i na normalnej umowie. A tu co? Likwidacja mojego miejsca pracy czyli gimnazjum. Normalnie szlag mnie trafia. Oczywiście nikt mnie nigdzie nie przeniesie bo to mała gmina. Ale się nacieszyłam. Nauczyciele dostaną godziny w podstawówkach, sprzątaczki zostaną bo ktoś musi sprzątać a ja na bruk.

Gość gość
demografia pada na morde

Gość gość
nie no będą utrzymywać kretyńskie gimnazja, żeby księgowa i sprzątaczki miały pracę.. gdyby wszyscy tak myśleli to byśmy z jaskiń nie wyszli, bo po co cokolwiek zmieniać skoro jaskinia nie jest taka zła.. znajdziesz pracę gdzie indziej tylko gospodarka musi trochę odżyć po latach demolowania jej przez poprzednią ekipę rządową

Gość gość
tylko gospodarka musi trochę odżyć po latach demolowania jej przez poprzednią ekipę rządową x tak jakby obecna ekipa jej nie demolowała :)

Gość gość
U nas na wsi gimnazjum było uwaga JEDYNYM miejscem pracy. Nawet go nie przerobią na podstawówkę bo w wioskach wokół wsystkie duże. U nas z wiosek zwożono dzieci do gimnazjum. Więc u nas też fatalnie. A budynek nowy.

Gość gość
to wpadnij na pomysł i załóż prywatną szkołę

Gość gość
tak to już jest, że mieszkając na wsi często do pracy trzeba dojeżdżać dalej albo w ogóle się przeprowadzić, jeżeli nie chcesz zawsze pozostaje praca w polu, sorry ale wieś to wieś i nie ma co oczekiwać ofert pracy jak z metropolii czy nawet małego miasta

Gość gość
wieś jest świetnym miejscem na hurtownie, wystarczy sucha stodoła na składowanie towarów