Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatkany kibel woda nie schodzi

Polecane posty

Gość gość

jakie znacie metody. wlalam kreta z ciepla woda. alewatpie czy to rozpusc***apier. porobowalam przepchac ale niemam czegfos zeby tam weszlo w rure. co jeszzce mozna zrobic?

Gość gość
Nic, tylko to metalowe cus do przepychania chyba zostalo (ten drut taki z kolowrotem) chyba. Bo zwykly gumowy przepychacz to kiepski jest jak cos serio zaczopowalo sie tam. Dziecko Ci czegos nie wrzucilo?

Gość gość
za duzo papieru. a splyw jest beznadziejny tak na plasko. wiec czesto sie zapycha ale zawsze udawalo mi sie czyms przepchac. a teraz widac gdzies dalej poszlo i nie mam jak dosiegnac. a maz dopiero za 3 h bedzie.

Gość gość
wypij i sie odetka

Gość gość
Spirala do rur.

Gość gość
Ja znam taki sposób, że oblewasz muszlę płynem do mycia naczyń albo czym innym śliskim i wlewasz z impetem miskę gorącej wody. Zazwyczaj działa, ale jak kret nie dał rady i woda stoi to raczej górą się przeleje. Chyba rzeczywiście tylko ten drut.

Gość gość
znalazlam w domu taki dluzszy drut. nie ta spirala. cala wode wyciagnelam. i tak na dlugos ok o.5m wsadzilam i nic. nie przepchalo . musialo gdzies jeszcze dalej sie zapchac. oby tylko do przyjscia meza nie chcialo mi sie nic. ani dziecku

Gość gość
Siki pod prysznicem mozecie :P z dwojka gorzej A swoja droga, nie możecie jakos splywu ulatwic? Mnie chyba by szlag trafil jakby sie tak czesto kibel przetykal

Gość gość
ufffffffff poszlo. zatkane gdzie na zakrecie. ale reke musialam zanurzuc.

Gość gość
Polecę ci lepszą metodę wypróbowaną, zobacz czy masz przepychaczkę taka gumową do zlewu, jak nie to pożycz otwór sedesu nie jest taki duży spokojnie przepchasz, próbowałem środki chemiczne nic nie dały, i wpadłem na taki patent, bardzo dobrze się spisuje , to ostatnia metoda jak nie pomoże to sprężyna.

Gość gość
Kurde, a ja właśnie jadłam kanapkę z łososiem. Jak nie reklama globulek na upławy w tv, to zatkany kibel na forum. Jak tu zjeść ze smakiem? :/

Gość gość
12:05 nie samym jedzeniem człowiek żyje ;-)

Gość gość
Ale tutaj jest przynajmniej merytoryczna dyskusja:-) A nie tylko szwagierki i teściowe;-)