Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Ile kg schudlyscie w krotkim czasie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jestem ciekawa jak sie odchudzacie, kiedys moja kolezanka schudla 9 kg w 2 tyg, malo co jadla ale duzo cwiczyla....w sumie mowila ze czuje sie ok ale wygladala super a jak jest u was?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am kiedy艣 rozwolnienie przez miesi膮c. 6 kg schud艂am strasznie wygl膮da艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja schudlam 10 kg w ciagu 3 miesiecy ale sie nie odchodzi lam I nie cwiczylam,mialam duzo pracy I jakos samo spadlo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chorowa艂am i schud艂am 12 kg w nieca艂e 3 miesi膮ce - najbardziej ucierpia艂 biust, za szybkie tempo chudni臋cia a nie mia艂am energii na 膰wiczenia a kremy nic nie da艂y. Teraz nosz臋 rozmiar 36 - bo to co schud艂am to nie wr贸ci艂o, ale kosztem j臋drno艣ci biustu, ju偶 wola艂am rozmiar 40 i fajny biust :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako studentka 6kg w dwa tygodnie na South Beach, startowalam z bmi 22. Dwa lata temu, po zaczeciu nowej pracy, nowych znajomosci i trybu zycia, zrzucilam jakies 25 kg w 3 miesiace. Bylo lato i mialam ochote na truskawki bardziej niz prawdziwe jedzenie :) Bez jojo i wiszacej skory, a bylam nieco przed 30. Dopiero po roku znowu przytylam po lekach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
9 kg w dwa tygodnie? Te偶 tak chc臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja 11kg w dwa miesiace. cwiczylam, jadlam bardziej fit i bralam tabsy z zielona kawa iqgreen. czyli taki standard;) ale nie zapaca艂am si臋 na 艣mier膰 na si艂owni o nie nie nie

Udost臋pnij ten post