Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiaraaa

mój mąż i koleżanka

Polecane posty

Gość gość
Autorko przeczytalam pierwsza strone watku i ostatnia Moim zdaniem Twoj facet Cie nie szanuje. Dziala pod wplywem chwili Raz leci na laske i pozwala jej Cie ponizac a drugim razem (pewnie tez pod wplywem Twojej reakcji) pokazuje Ci jak sie ona osmieszyla Wg mnie facet ktory tak traktuje jakakolwiek kobiete sam jest malo wart Pozdrawiam Cie

Gość gośćiaraaa
Byliśmy na ognisku. Zrobiliśmy sobie trójkącik, ale była jazda!

Gość gośćiaraaa
Heja. Wszystkie wypowiedzi w Moim imieniu zaczynając od gośćiaraaa 2016.07.01 nie pisałam ja!! Nie wiem dlaczego ktoś się podszywa i wypisuje takie bzdury! Nie było mnie tutaj bo miałam kilka spraw do załatwienia. Ogniska nie była ale kosz był . Ja nie grałam bo źle się czułam ale mój mąż tak. Zauważyłam pewną zmianę. Ona przestała go podrywać. Mam wrażenie, ze ona wie a może i mąż mój ją poinfpprmował o tym, że jestem zazdrosna.

Gość gośćiaraaa
Mój ostatni post był o tym, że wróciłam z pracy i idę się wykąpać.

Gość gość
Napisz więcej i rozwiń jak ma się sytuacja. :D Mam do Ciebie kilka pytań moge zadac?

Gość gośćiaraaa
Jak graliśmy w kosza, to mąż szczelił lasce piłką w cipuszkę. Podejrzewam, że ona specjalnie mu się podstawiła. Czy powinnam być o to zła?

Gość gośćiaraaa
Boże przestańcie się podszywać! Jak się nudzicue to załóżcie swój wątek i tam piszcie głupoty. Oczywiście , że możesz :)

Postawiłam sprawe jasno. Jeśli zobacze, ze ona go przytula lub mówi coś niestosownego a on nie zareaguje tak jak powinien ( czyli powiedzieć jej, ze sobie nie życzy) pakuje się i mnie więcej nie zobaczy. Nie wiem czy coś się u niego zmieniło bo nie miałam okazji zobaczyć. Dziewczyna nie odzywała się do niego, tylko zerkała (na mnie też). Mam wrażenie , ze to on ją uprzedił o tym wszystkim. Ale pewności też nie mam

Gość gość
Powiedz tak: ze nie jestes slepa. I albo przestaniecie tam chodzic albo niech wybiera ja. Skoro woli. Wtedy ona stracilaby zainteresowanie bo chce sie szmata sprawdzic czy jest lepsza od Ciebie na ktora poleci. Mozesz mu to powiedziec. Ja kiedys wprost powaiedzialam i nie zaluje. Ale jeden mnie zdradzal i w koncu sama odeszlam ale powiedzialam ze jakies tam szmaty woli. Stac mnie na lepszego. No a mojemu mezowi wprost powiedzialam. Tzn 2 razy sie wpatrywal w inne przy mnie. Wiesz co wtedy robie? Ide w inne miejsce i mam to gdzies. A on idzie za mna. NIE DAJ SOBA POMIATAC I NIE UDAWAJ ZE NIC SIE NIE DZIEJE. A jak nie dotrze to znajdz sobie ladnego kolege i sama go podrywaj przy wszystkich to bedzie mial okazje zobaczyc jak to smakuje. To sa rady z serca. Znam sie na facetach. Trzeba z grubej rury. Nie boj sie ze Cie zostawi. Predzej to zrobi jak bedziesz udawac ze nic sie nie dzieje i slabo zareagujesz jesli w ogole. Nie urzadzaj dzikich scen nie kloc sie glosno. Tylko powiedz co myslisz i odpowiedznio sie zachowaj.

Gość gość
czyli ja uprzedzil. Wspolczuje ci oni sie jeszcze przespia. Zobaczysz. Jesli juz tego nie zrobili

Nakrzyczałam troche bo wypiłam wtedy i emocje wzięły górę. Ta sytuacja mnie przerasta. Chciałabym poznać prawdę. Czy piszą, czy się spotykają. Ale nawet nie wiem jak. W tel nic nie ma ( może i zrobiłam źle ale sprawdziłam) na detektywa za bardzo mnie nie stać.

Gość gość
wspolczuje Ci. Zostalo ci tylko czekac na rozwoj syt

Gość gość
Popieram gośćkę z 15:56. Tu nie chodzi o to czy się prześpią. Jeśli nie są z patologii, to wiadomo, że nie. Tu chodzi o jego szacunek i oddanie i o jej godność.

Gość gośćiaraaa
gośćiara to podszyw! Tak naprawdę, to żyjemy teraz w trójkę i mąż może brać nas obie! Raz na kosza, raz na ognisko! Pozdrawiam! :-)

Narazie nie daje mi powodów do tego aby mu ufać. Wręcz przeciwnie. Coraz więcej wskazuje na to, ze coś miezy nimi jest, albo coś się zaczyna , a ja? Ja moge tylko czekać na jakieś konkretne dowody

Gość gość
smute że tak to bywam w małżeństwach... ludzie powinni być świadomi swoich wyborów i konsekwentni

Tak, to smutne. Wydaje Ci się, że jesteś z kimś kto na prawdę Cię kocha. A w Moim przypadku ,rok po ślubie, dostajesz takiego kopa na przebudzenie , że sama nie wiesz co masz zrobić. Niby sprawa jest jasna ale nie do końca. Dlaczego nie może zachwać się jak mężczyzna i powiedzieć mi o co chodzi? Czy się spotykają , piszą czy sypiają ze sobą. Albo chciałby. Każdy by poszedł w swoją stronę i nie marnował sobie życia na nieodpowiednie osoby. Na pewno by bolało ..ale z czasem byłoby coraz lepiej. Wolę najgorsza prawdę niż kłamstwo i dochodzenie co się dzieje lub co w jego głowie siedzi. To męczące .

Gość gość
mysle ze on ja zdradzi i juz przygotowuje pod to grunt usypiajac jej czujnosc

Gość gość
a może chciał się tylko dowartościować? Nie dołujcie dziewczyny. Pogadaj z nim wprost. Kup maly dyktafon na Ali i przyczep do ubrania dyskretnie -nie dowie sie co to - wtedy i tylko wtedy dowiesz sie prawdy a ta cie wyzwoli

Gość gość
On cie zdradza

Gość gość
ona nie ma jaj - dyktafon odpada

Gość gość
Mysle gosciara ze to poczatek konca twego malzenstwa

Gość gość
W jakim ty patologicznym środowisku się obracasz, że myślisz iż świeżo poślubiony mąż sypia z małolatą po trzech spojrzeniach i krótkim podrywie. Toż to musiałby być jakiś ruc/hacz pospolity i chyba nie mółby się aż tak kamuflować przez 5 lat.

Gość gość
uuuu skoro tak sie dzieje tzn ze jestes kiepska kochanka.... slaby seks z tb ma

Gość gość
Czyli co? Ta kolacja i to.ze poszedl sam na tego kosza to była ściema? Juz nic nie rozumiem

Gość gość
też się gubie w tym bełkocie ale 1 jest pewne. Jesli facet zdradza /chce zdradzic zone to jest to wina zony. Bo go nie zadowala

tak to , ze poszedł sam na kosza i ta cała kolacja to ściema. Najlepiej usprawiedliwiać faceta tym, że żona mu nie dogadza. Przed ślubem byliśmy ze sobą 4lata i jakoś nie narzekał. Teraz zresztą też nie. Kobiece Twoim zdaniem nie może się nie chcieć , bo mąż od razu poszuka sobie inną i to tylko i wyłącznie będzie jej wina, bo nie miała ochoty na sex. Jaki trzeba być człowiekiem żeby tak myśleć? Wspomniałam wcześniej, że nasze życie sexualne jest udane.

Gość gość
a Ty miałaś wcześniej partnerów seksualnych przed nim? Czy on też był twoim 1szym? Rozpoczeliscie wspołzycie przed czy po slubie?

Gość gość
durniu czytaj caly temat przeciesz mowila że zrobiła mu loda na 2 randce na zachete a na 3 wystawiła tyłek za stodołą