Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle mi dowalają że jestem za chuda

Polecane posty

Gość gość
Fajnie wygladasz

Gość gość
"Zarzucasz mi, że kłamię o tych facetach..? zawsze mnie bawiło, jak ludzie sobie myślą, że ktoś nawet w necie próbuje sobie podbić samoocenę. Serio? " a) możesz pisać co chcesz, jak pisałam - kafe wszystko przyjmie. Obchodzi Cię co ja myślę? taką pewną siebie dziewczynę? Ojeeeju. b) włażenie na temat zdołowanej dziewczyny o niskiej samoocenie, która płacze, że ma mały tyłek i chwalenie się własnym zadem oraz powodzeniem (w d***e mam czy jest realne czy nie) ŚWIADCZY o niskiej samoocenie, braku empatii, kultury i taktu. W dowolnej kolejności. A teraz się śmiej skoro ta obserwacja Cię bawi, na zdrowie, pożyjesz dłużej.

Gość gość
gość dziś Bo pewnie ma kompleksy skoro musi pisać jak to facetom się podoba x Hahahaha :D :D większej głupoty to nie czytałam. Od kiedy takie pisanie wskazuje na kompleksy? Gdybym miała kompleksy żaliła bym się itp. a nie wręcz przeciwnie :D haha

Gość gość
A możecie się pode mnie nie podszywać? zaraz odpiszę dziewczynie wyżej.

Gość gość
Z tego co ja widzę to jakiś idiota podszył się pode mnie (wpis z 2 strony godzina 22:11) ......

Gość gość
Prowokatorom już tak się nudzi, że robią husz nawet na takich wątkach? chorzy ludzie jesteście. To autorka pisała 22:11 i odpisuję Wiesz co - niespecjalnie obchodzi - raczej bawi. Bo to właśnie to, co ty napisałaś, bylo prowokacyjne - jaki ja mam piękny odstający tyłek, jak mi się w spódnicy układa że aż podjeżdża ;). Chwalenie się? to tylko twoja opinia :D jakbyś jeszcze nie spostrzegła, mówienie o powodzeniu bylo czymś podyktowane. Zastanawianiem się nad tym, czy ludzie, którzy po 100 razy dziennie mówią mi to samo, mogą mieć rację czy też nie. Jakbym była w 100 % pewna siebie, wątku by nie było. Jednak jakieś ziarno wątpliwości zostało zasiane. I zaczęłam się zastanawiać, jak mogą mnie odbierać inni ludzie. Stąd wątek i zdjęcia. A nie 'chwalisz się powodzeniem i zadkiem". No sorry, ale wnosząc po sposobie, w jakim piszesz, chyba Ty masz problem i to spory :)

Gość gość
jest w porzadku

Gość gość
Nie przejmuj się autorko. Kafe to banda idiotów, nie dowiesz się tutaj niczego, raczej nikt Cię nie pocieszy a tylko zdołują. Napisałabyś, że masz mały biust zaraz by się cycate odezwały, że są piękne i mają powodzenie a faceci nie lubią desek. Z tyłkiem czy chudością to samo... Wg mnie wyglądasz spoko, nie jedna by chciała tak wyglądać i plują jadem...

Gość gość
biedna

Gość gość
autorko:) ja mam taką samą figurę a jestem 12 lat starsza od ciebie. wzrost ten sam, tylko 3 kg mniej od ciebie znam te komentarze, docinki, że się odchudzasz, że jak szczypiorek, itp prawdą jest że taka po prostu JESTEM nie odchudzam się, mam świetną przemianę materii, sporo ćwiczę, bo niestety w tym wieku siada jędrność+ mało napięta cienka skóra skłonna do pajączków najbardziej boli gdy komentują najbliżsi, bo się nie da nie przejmować, szczególnie gdy ktoś jest wrażliwy i nie potrafi mieć tego w 4 literach wyglądasz pięknie- pamiętaj z taką figurą zawsze będziesz wyglądać dziewczęco i młodziej niż metryka wskazuje korzystaj z tego że możesz jeść i się nie przejmować znam osoby który prawie nic nie jedzą a nie mogą schudnąć- to dopiero dramat wiem że trudno nie przejmować się wtykami, i łatwo się mówi, ale powtarzaj sobie że wiele dziewczyn chciałoby być na twoim miejscu, i przynajmniej nie musisz przejmować się odchudzaniem ani dietami:)

Gość gość
jestes za chuda.

Gość ciaglezaduza
no popatrz a miciagle gadaja ze za duzo mnie jest takze nikomu nie dogodzisz.. to sie w koncu wkurzylam i sama dla siebie zaczelam cwiczyc i brac piperine na wspomaganie i zrzucilam 13kg. a ty jak chcesz przytyc to lec do jakiegos trenera personalnego niech ci ulozy diete i wtedy na pewno bedziesz 'grubsza' :P

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Droga Autorko, nie wiem czy to Cię pocieszy, ale ja od zawsze niezależnie od wagi miałam/mam (i będę mieć) tzw. kaczy kuper. W tym momencie jest to wielka pupa (przytyłam), do tego mam lordozę, tyłek bardzo wystaje, owszem jest jędrny, krągły, uniesiony i powinien stanowić super atut, ale uwierz że w tym kraju nie było, nie ma i raczej już nie będzie popytu na takie tyłki. Tu w Polsce liczy się przede wszystkim chuda sylwetka i duży biust (najlepiej mieć jedno i drugie). Mam koleżankę która jest szczuplutka, tyłek ma dosłownie płaski i to za nią faceci trąbią, gwiżdżą a za moim murzyńskim zadem nie.