Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare baby zawsze będą twierdziły że

Polecane posty

Gość gość

miska truskawek z malinami to jest deser a nie np. obiad czy śniadanie? Ja przedwczoraj jadłam coś takiego na obiad a deserów nie jadam wcale bo nie potrzebuję. Jem coś rano w południe i pod wieczór-nie dbam o to czy to jest bardziej deserowe czy obiadowe-unikam kartofla z mięsem-bo to wysysacz sił witalnych... Wolę organiczne jedzenie które nie miesza mi w moim wewnętrznym chemicznym składzie;) wówczas nie mam problemów typu zmęczenie. -Ale stara baba oczywiście wie lepiej! -Skąd im się to bierze?

Gość babyachtebaby
Ale ty masz k***a problem

Gość gość
bo w czasie wojny byl glod i nadmiar jedzenia+otylosc to najwieksze szczescie.sprobuj je zrozumiec

Gość gość
Mam nadzieję że dostaniesz s r a c z k i ludzki śmieciu

Gość gość
Bo to nie jest k***a żaden obiad.Nikt normalny się owocami nie naje oprócz takich peezd jak ty,które nic całymi dniami nie robią

Gość gość
10:21 No tak. Masz rację.:)

Gość gość
Naje się naje o ile nie jada pewnych rzeczy to się naje. Żeby to zrozumieć trzeba pojąć wiele reakcji chemicznych jakie zachodzą ... Wiele produktów uchodzących za podstawę ludzkiej diety pełni rolę ,,prowokatorów do jedzenia" spożywasz je na co dzień i nie zdajesz sobie sprawy że, to wyłącznie dzięki ich obecności burczy ci w brzuchu wtedy kiedy już nie powinno. Osoby które cokolwiek, bardziej świadomie próbowały zmieniać w swojej diecie będą wiedziały o czym piszę ;).

Gość gość
Siedzisz na doopie,nic nie robisz to nażresz się byle czym.Głopia bladź udaje wielką fit :O

Gość gość
Zdychaj sz m a t o

Gość gość
Kto jest głupi? Ja tutaj widzę jednego głupiego tylko Pluje jadem i życzy sobie śmierci w mękach-kompletny debil! Życząc komuś życzysz sobie- jeśli jeszcze o tym nie wiesz to napisz czy w ogóle coś wiesz?

Gość gość
Zycze ci sz m a t o kootaza w ryja

Gość gość
Dobra weź swoją szmatę i wyper stąd bo nudzisz

Gość gość
mięso jest odżywczą podstawą w prawidłowym odżywianiu, truskawki są zbędnym deserem dla ludzkiego organizmu

Gość gość
Ja nie jestem stara baba i tez twierdze ze truskawki to nie obiad. To po prostu deser. Wiec nie pieprz ze nie jadasz deserow. W sumie to tylko na deserach jedziesz.

Gość gość
jezu co to kogo obchodzi co ty jesz na obiad albo na deser? jedz co chcesz i spokój

Gość gość
Co za debilka, anoreksja i tyle. Jak trzeba mieć nasrane we łbie aby takie farmazony trzepać.

Gość gość
dzieci lubią jeść słodkie