Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone wino

Ciąża a niedoczynność tarczycy

Polecane posty

Gość zielone wino

Od 3 lat biorę leki na niedoczynność tarczycy i @ była zawsze o czasie. Ostatnia wizyta u lekarza potwierdziła dobre wyniki. Czy możliwe bym przez problemy z tarczyca nie dostała @ mimo dobrych wyników? Miał ktoś tak?

Gość gość
Jesli masz uregulowana tarczyce to mozesz zajsc w ciaze. Tylko pod kontrola trzeba byc bo wtedy dawki sie zmienia.

Gość zielone wino
A jeśli to nie ciąża ( wynik wyszedł negatywny ) to czy to możliwe przy dobrych wynikach?

Gość zielone wino
Czy ktoś miał taki problem ?

Gość gość
Nawet bez problemów z tarczyca można miesiącZki nie dostać. Jak się boisz ciąży to test kosztuje 10zl albo mniej nawet. Beta Hcg ze 35zl. Po co gdybac?

Gość gość
Czy robiłaś badania ginekologiczne?

Gość zielone wino
U ginekologa byłam na początku roku. Wszystko technicznie ok. U endokrynologa byłam w kwietniu i mówiła ze z takimi wynikami to by się nie zdziwiła jakbym zaszła. W zeszłym miesiącu miałam okres tylko 1 dzień i to nie za duży a potem silne mdłości. Zrobiłam HCG ( u nas to koszt 41zł )i wyszło 0,1 a ciąża niby od 5. A w tym mies.TO. Już ogłupiałam po tych testach.We wtorek zrobię z krwi.

Gość gość
Tez mam niedoczynność tarczycy. I nie panikuj. Skoro test wyszedł negatywny to nie ma ciąży. Hormony czasami tak skaczą ze szkoda gadać. Wiem po sobie. Poczekaj na @ jeszcze trochę. Ale radziłabym z mojego doświadczenia poszukać ginekologa-endrokrynologa . On widzi wszystko czarne na białym.

Gość zielone wino
Tak się zastanawiam czy przy dobrych wynikach tez można nie mieć @ tak długo?

Gość gość
Wynik prolaktyny robiłaś? Jakie wyniki w kwietniu robiłaś?

Gość zielone wino
A czy Ty przy swojej niedoczynności miałaś całkowity zanik okresu? I na jak długo?

Gość gość
A nie odchudzasz sie przypadkiem? U ginekologa byłaś na początku roku A problem z miesiączka masz teraz to nie lepiej iść zrobić usg wymazy itp rzeczy? Z resztą pół roku minęło od ostatniej wizyty u ginekologa...

Gość zielone wino
Prolaktyna tez była w tych wynikach bo tez biorę leki. Paniki nie ma bardzo bym się cieszyła gdyby była ciąża :-)

Gość gość
Oj dziewczyno ja mam niedoczynność od 8 roku życia. Odkąd zaczełam miesiaczkowac to okres pojawia się co 3 miesiące co pół roku więc idź do ginekologa i powinien dać ci skierowanie na wyniki. Dlatego ja chodzę do ginekologa endokrynologa

Gość zielone wino
Może jestem pełna nadziej ii. Ale leczę się od 3 lat na niedoczynność i przy dużo gorszych wynikach @ zawsze była w terminie.

Gość zielone wino
Czy możliwe bym przez problemy z tarczyca nie dostała @ mimo dobrych wyników? Miał ktoś tak? Nadal nie znam odpowiedzi-przeszukuje internet i nic