Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszalej zaraz. Pominieta tabletka o 7 godzin....ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Masakra oszaleje zaraz. Jestem stara baba mam 32 lata dwojke dzieci i boje sie ze jestem w ciazy. Czy jest to mozliwe? Biore tabletki w sumie od 12 lat z przerwami na ciaze i po. Ostatnio jak zaczelam nowe opakowanie to zapomnialam o jednej w pierwszym tygodniu brania. Tzn ostatnia wzielam ok 23,nast dnia zapomnialam i wzielam o 6 rano. Wczesniej wspolzylam z finalem we mnie. Potem do konca juz bralam regularnie. I zawsze dostawalam w srode albo w czwartek krwawienie a teraz dalej nic.....nawet brzuch mnie nie boli. Jakis tydzien temu mnie mdlilo ale niewiem czy to ma jakies znazenie....czy moge byc w ciazy???ludzie kto mial podobny przypadek?

Gość gość
dobrze ci tak, worku na spermę.

Gość gość
Miałam wiele razy takie sytuacje kiedy brałam tabletki i szczerze nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłabym być w ciąży. Skoro wzięłaś po 7 godz. to nie ma obawy, tabletki działają tj zwykle. Jest to ryzyko zawsze, ale skoro przez tyle lat działały to i teraz działają. Może te upały czy inny powód, bo raczej ciąży nie bałabym się.

Nie wiem jakie leki bierzesz, ale ja z Vibinem też miałam taką sytuację niedawno. Zapomniałam tabletkę, a o wzięciu przypomniałam sobie na koniec seksu :P Wzięłam od razu, ale co mnie stres zjadł to moje. Tabletki działały - nic się nie stało, w ciąży nie jestem :) Więcej wiary w antykoncepcję hormonalną! :)

Gość gość
Czytacie ulotki swoich leków? Chyba nie. Inaczej wiedziałybyście, że dopiero spóźnienie powyżej 12 godzin jest ryzykowne. Dotyczy to kazdej pigulki dwuskładnikowej jednofazowej. Czyli - 90% dzis stosowanych.

Gość gość
Krwawienia jak nie bylo tak niema. Zrobilam test ciazowy tylko ze z poludniowego moczu. Wyszedl negatywnie. Co ja mam o tym sadzic?

Gość gość
Nie szalej będzie kolejne 500+