Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem nienormalny bo jako facet nie oglądam piłki i chce aby przegrali

Polecane posty

Gość gość

Chyba jestem nienormalny bo jako facet nie oglądam piłki i chce aby przegrali

Gość gość
nie musisz oglądać, mnie sam mecz, głównie technika też nie interesuje, bo się na tym nie znam (jestem kobietą). ale żeby chcieć, żeby przegrali? tak, jesteś nienormalny.

Gość gość
Wkurza mnie to wszechobecne hype na te euro i lasnowanie sie lewandowskiego

Gość gość
Jestes zwykly pedal.

Gość gość
Interesuje się motosportem bo ściganie jest dla prawdziwych facetów

Gość gość
jestes po prostu prawdziwym, typowym polaczkiem.

Gość gość
nie zgadzam się. nawet "typowy polaczek" kibicuje dzisiaj polsce. on jest dziwny.

Gość gość
Sport kontaktowy (boks, mma itp.) jest sportem prawdziwych facetow, ty jestes poprostu pedal.

Gość gość
A miałbyś jaja ścigać się po owalu Indianapolis 370km/h ? Tu trzeba mieć jaja a nie latać za piłką

Gość gość
nie. typowy polaczek nie kibicuje. chce by przegrali tylko dlatego, by inni byli smutni, zawiedzeni i zli. boli go, ze jakikolwiek INNY POLAK moze sie cieszyc i cos osiagnac. wierz mi, ze jesli polska dzis przegra to moze 1 osoba na 100 albo i tysiac napisze: szkoda, ale fajnie grali i najlepiej im szlo z druzyn po '86, oby nastepne euro bylo lepsze!' nie! 99% polakow bedzie pisac: wiedzialem! grali jak ci/py, -zaraz sie kolejni eksperci z brzuchami piwnymi zadu/piajacy na tasmach albo przy biurku w nudnych robotach, znajda od pilki noznej, ktorzy lepiej by zagrali i wygraliby nie tylko te euro ale i a conto przyszly Mundial!

Gość gość
Nienawidze falszywych cweli polaczkow, nie bez powodu, i nie chce zeby sie cieszyli dlatego chce zeby przegrali. I tak qrwy za daleko doszli. Nienawidze ich meczow...

Gość gość
Qrwy zapracowaly sobie na nienawisc nawet swoich rodakow a brexit tylko przez polaczkow cweli falszywych.... dobrzeeee jeszcze mam nadzieje Ronaldo je/bnie i papa debile qrwy falszywe, ogladanie waszych meczow to meczarnia :o s******llac

Gość gość
trochę przekombinowałeś z tym typowym polaczkiem. nawet najbardziej podły i egoistyczny człowiek najpierw będzie patrzył na swoje dobre samopoczucie a dopiero na drugim miejscu będzie się cieszył nieszczęściem innego. innymi słowy, nikt nie poświęci swojego szczęścia (tutaj: radość z wygranej) tylko po to, aby inni byli smutni.

Gość gość
Moja radosc to nieradosc tych qrew falszywych. Zrreszta z czego tu sie cieszyc bueeejhheeehheee co bedzieesz miec z ich wygranej tepaku je'bany? :D gowno :D a oni dobra kaske. Ale ty bedziesz miec NIC wiec z czego sie tu cieszyc. Trzeba byc przyglupem zeby sie cieszyc z sukcesu innych. Ty jestes nikim i to jest nielogiczne. Je'be was przyglupy i tak kazdy zdechnie :D nawet jak ma miliardy na koncie i to jest piekne BUEEEHHEEEJHHEE smierc jest piekna - to piekna sprawiedliwosc bo ludzie to qrwy i nie ma w zyciu sprawiedliwosci. Jakim cudem ktos kto gra sobie w pilke czy tenisa zarabia w godzine wiecej niz ktos kto ciezko z********a w kopalni? Dlaczego ludzie pozwalaja na to gowno? Bo sa gownem i tyle. C****j wam w osrane dooooppyyyy

Gość gość
nikt normalny, tylko POLACZEK :) nie znasz tego 'kawalu' o polakach?? nie mozliwe, to juz nie kawal ale zwykly opis: ''LUCYFER W PIEKLE przeprowadza inspekcje. Podchodzi do pierwszego kotła, którego pilnuje aż 10 diabłów i pyta: -dlaczego aż 10 diabłów pilnuje tego kotła? -bo w tym kotle gotują się Amerykanie, oni są ambitni i każdy co chwilę usiłuje wyskoczyć Lucyfer idzie dalej i zauważa kocioł, a przy nim 5 diabłów. Podchodzi i pyta: -czy tu tylko 5 diabłów wystarczy? -tak, w kotle gotują się Anglicy, są ambitni, ale przy tym trochę flegmatyczni więc 5 wystarczy Następnie lucyfer podchodzi do kotła przy którym stoi jeden diabeł i zadaje mu pytanie: -czy Ty tu sam wystarczysz, aby przypilnować kotła? -tak bo w kotle gotują się Niemcy, to zdyscyplinowany naród, więc jeden diabeł wystarczy Lucyfer idąc dalej zauważa kocioł, którego nikt nie pilnuje. Chodzi i szuka jakiegoś diabła, który by mu wyjaśnił zaistniałą sytuację, aż w końcu znajduje gdzieś odpoczywającego diabła, więc podchodzi i pyta: -dlaczego nikt nie pilnuje tego kotła? -bo w nim znajdują się Polacy -Czy Ci ludzie nie chcą wydostać się z tego kotła? -ależ chcą, tylko jak już jeden próbuje się wydostać i wspina się na ściankę, to reszta go łapie i ściąga w dół... Skopiowano ze strony: http://potworek.com/dowc**y - potwornie dobre dowc**y!'' bo polakow nie obchodzi jak zrobic by mieli dobrze, tylko jak zrobic by inni mieli zle!

Gość gość
Mialo byc W ROK ktos kto z********a jak glupiec w kopalni a te qrwy pobiegaja troche i miliony na koncie za machanie rakieta. DLACZEGO NA TO POZWALAMY?????? Ja sam nic nie zrobie ale gdybysmy sie zebrali to kto wie ale ludzie to p***y. Tak wy to p***y i chuj wam w d**y mieczaki

Gość gość
gość dziś Moja radosc to nieradosc tych qrew falszywych. x aha. więc idealnie się wpisujesz w definicję typowego polaczka :D Coś dla ciebie i o tobie - modlitwa Polaka z Dnia Świra: Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!

Gość gość
o, dokladnie! ta modlitwa tez, myslalam o tym ale nie chcialo mi sie jeszcze tego szukac ;)

Gość gość
Zapracowaliscoe qrwy na moja nienawisc

Gość gość
Mam opisac jak za lojalnosc dostalem podziekowanie czy za to ze pomagalem komus o kim myslalem ze jest przyjacielem? Ale domyslam sie ze wszyscy tacy jestescie. Zero honoru i gowno we lbie. Np dziewczyna kumpla podrywa mnie na jego oczach a ja ja olewam bo to dziewczyna kumpla, wiem w 100% ze moglem ja roochac i zniszczyc ich zwiazek itd. On tez wie o tym i o tym ze mu pomagalem rezygnujac z pewnych kwestii... i co? Jak cwela ppprosilem o drobiazg ta qrwa nie ma czasu. Nigdy wiecej pomocy bezinteresownej i rezyhnacji z czegos. Moglem rozbic ich zwiazek i ruc'hac ja dzien w dzien :D nigdy wiecej poswiecen dla polaczkow bo to falszywe qrwy. Nie wspomne o innych kwestiach. Ale to wystarczy.

Gość gość
Ja mam to samo, nienawidze ich i chce by przegrali. Nie wiem czemu. Licze na gol Portugalii

Gość gość
Wszedzie te j****e kibice, niech to sie skonczy juz, niech przegraja i do domu. Dra morde wszedzie na ulicy w tramwaju , stare dziadziska wysmarowane farbami . Kicz

Gość gość
Autorze jestes jaknajbardziej normalny :) nienormalni to sa ci wszyscy ci sie emocjonuja huj wie po co.

Gość gość
Racja, polaczki to kurwy

Gość gość
Mogles suke w******* i kopnac w d**e ;) i tak jest gowno warta skoro lampi sie na kolegow chlopaka a on i tak nie bedzie szczesliwy bo kiedys sue wyda ze to k***a j****a. Wyr***aj i kopnij szmate. A on p********y ze ci nie pomogl . Nie martw sie tez mam ich w d***e wszystkich , niech sie posraja na tym boisku na rzadko ;)

Gość gość
Moj facet stary dziad a ma dwie choragiewki na aucie, lusterka wystrojone, buta wiszacego trampka i jeszcze kupil te kurestwo do smarowania geby, niech spierdala w chuj stara menda

Gość gość
Za dobre serce zaplacili mi ch/ujnia. I dlatego nienawidze polaczkow. Spierdalac ku/rwy z euro i nie cieszyc sie jak przyglupy. Za dobroc zaplacic potraficie ch/ujnia (jakim trzeba byc gownem zeby tak zrobic, zaluje ze Hitler nie spalil was wszystkich i mialem pecha urodzic sie w tym qrewskim falszywym kraju) dlatego nigdy wiecej dobroci dla falszywych polaczkow. Gdybym byl skur/wysynem...... aaaa szkoda gadac :o

Gość gość
Ja tez nie ogladam tego szatu i mojfacet tez ! a dlaczego ? bo NAS interesuje nasze zycie i nasz dom ,rodzina itd,c mnie to obchodzi ze ktos robi sobie to czy tamto, do tego sprzedaje kupe rzeczy ,reklam i jeden wuj wie co tam jeszcze, dlaczego ja mam to wspierac ? jakis czyjs biznes ? i ja mam to finansowac, a po jaka cholere mi to potrzebne ,ja mam swoja fime i tez bym chciala znalesc takich frajerow ktorzy beda mi napychac kiese,takich idiotow ktorzy sami sie pchaja z kasa ! buchaaa cha idiota z kasa ! niestety taka prawda .

Gość gość
To bym teraz mial co ty masz cwelu, znaczy z mala korekta... ale wielkie Dzieki za ta nauke. Nugdy wiecej bledow bo uczymy sie na bledach cwelu. Ale jest to tajemnica jak mozna byc takim podlym cwelem i wytrzymywac z samym soba...to chyba tylko w polaczkowie mozliwe...

Gość gość
Kurwa jak ja nienawidze meczuf