Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem nienormalny bo jako facet nie oglądam piłki i chce aby przegrali

Polecane posty

Gość gość
22:23 dzuekuje ze sa jeszcze normalni ludzie, wypilabym z wami wodeczke teraz zeby wspierac Portugalie ;)

Gość gość
"Lamp sie" hehehe no nic, zaluje w chuj ze bylem lojalny. Ale kto wie... :D

Gość gość
Za darmo bym nie chcial biletu na to gowno. Wole z zona posiedziec i nacieszyć sie , soba, zycie jest krotkie. Grają jak cwele

Gość gość
Obciagnelabym Ci porządnie za to :*

Gość gość
nawet golu nie potrafiom szczelic , grają jak dzueci z pszeczkola i ci drom mordy jak p****y

Gość gość
gość dziś "Moja radosc to nieradosc tych qrew falszywych. Zrreszta z czego tu sie cieszyc bueeejhheeehheee co bedzieesz miec z ich wygranej tepaku je'bany? smiech.gif gowno smiech.gif a oni dobra kaske. Ale ty bedziesz miec NIC wiec z czego sie tu cieszyc. Trzeba byc przyglupem zeby sie cieszyc z sukcesu innych. Ty jestes nikim i to jest nielogiczne (...) " X Tu akurat chce, czy nie chce, musze sie zgodzić.. jedni k8rwa są "kimś" kasy maja, k, jak lodu... nie muszą nawet dużo myślec, nawet nie muszą byc za bardzo mądrzy, czy wykształceni..żyją jak w bajce, a człowiek czasem duzo mądrzejszy od takiego, w gruncie rzeczy, zera wylansowanego klepie bide po pixdzie i to całe, k8rwa j****e życie. Różne są systemy filozoficzne religijne, ktore maja niby tłumaczyc tą niesprawiedliwosc, ale jakos przestaje to do mnie przemawiac kiedy widze to co widze ;-]

Gość gość
Nooo ty napewno lepiej robisz loda niz jak oni grają ;) wypad z euro juz z ta miss euro brzydula, jak mis taki mecz ;)

Gość gość
gość dziś Mialo byc W ROK ktos kto z********a jak glupiec w kopalni a te qrwy pobiegaja troche i miliony na koncie za machanie rakieta. DLACZEGO NA TO POZWALAMY?????? Ja sam nic nie zrobie ale gdybysmy sie zebrali to kto wie ale ludzie to p***y. Tak wy to p***y i ch*j wam w d**y mieczaki x no to ty tez pobiegaj i bedziesz mial te miliony :P jestes leniem ,nieudacznikiem i tylko zazdroscisz innym sukcesow

Gość brejwikkk
to ile do konca tego "spazmu zbiorowego" jeszcze? :D

Gość gość
Najgorzej mnie w*****a ze kibice chuj z tego maja . Gracze powinni podzielić sie z kibicami pieniedzmi . Sknery z****** . Gadżety porobili choragiewki srewki i inne c*****e zabawki a kibice chuj maja z tego. Nazwisk nie wymieniam bo teraz chuje za nic do kicia sie wsadza. Za takie slowa tez, wiec nazwisk kurwuf wymieniać nie bede ;)

Gość gość
Zaraz k***y skończą, nie martw sie :):) zaraz bedzie spokoj :)

Gość gość
no system totalitarny, juz nic nie mozna powiedziec, o niczym rozmawiac, pans,two policyjne i rozmwoy kontrolowane czy jak

Gość gość
Normalny człowiek potrafi cieszyć się ze szczęścia innych. Nienawiść, zazdrość i zawiść to czysta destrukcja. Nie przespałeś się z jego dziewczyną i uważasz, że twój kolega powinien być na każde twoje zawołanie? :D Skąd wiesz, że chciałaby iść z tobą do łóżka? Może na małym flircie ( o ile go sobie nie uroiłeś ) by się skończyło. Zresztą dziewczyny nie da się odbić. Jeśli było tak jak mówisz to to jest zwykła k*****.

Gość gość
Taka banda a tylko jednego szczelili wstyd , wygladaja jak biale robaki na zielonym polu ;) zaraz skończą

Gość gość
Co sie go czepiasz? On ślepy nie jest i widzial ze k***a leci na niego. Facet dobrze wie kiedy baba ma ochote giry rozwalić. Zwykla suka i tyle , facet dobrze pisze . Polaczki takie sa

Gość gość
Kobiety polki to wiekszosc k***y a polaczki to wiekszosc mendy

Gość gość
Hahaha maly flirt zaraz padne. Baba chce flirtu "niewinnego" bez seksu? No ludzie. Chyba ci meczyk zaszkodzil.

Gość gość
nie jesteśmy gorszym narodem, mamy po prostu za sobą ciężkie doświadczenia przez wiele wieków taki angol, czy hamerykanin tego nie pojmie ;/

Gość gość
Wiesz co znam takich, którzy myślą, że dziewczyna na nich leci tylko dlatego, że jest miła ;) Myślę, że gdyby było tak jak autor twierdzi to jej facet zareagowałby.

Gość gość
Na flircie z jej strony to sie skonczylo bo to olewalem... je/balo ja nawet to ze on siedzi blisko nas... ale mniejsza... Nie na zawolanie i nie przez nia tylko inne kwestie kiedy poswiecalem godziny z mojego czasy zeby mu pomoc a cwel kilku sekund dla mnie nie mogl poswiecic... zakonczylem znajomosc z nim chociaz myslalem ze to moj najlepszy przyjaciel. Nigdy wiecej takiej naiwnosci i poswiecania sie i przyjemnosci dla kogos :o

Gość gość
Jest remis k***a . Czyli jada do domu ;) w*****a mnie morda Ronaldo. Nie jestem za Polakami ale Robaldo gęba jest w******jaca

Gość gość
Rolando-Szmatalando jest antypatyczny, ma sie nei wiadomo za kogo, gardzi wszystkimi dookola siebie okropny jest

Gość gość
Nie jestem autorem i ta laska nie tylko "flirtowala" ze mna na jego oczach ale tez byla w ch'uj zazdrosna o dziewczyne ktora kocham :D paranoja jakas z ta sytuacja byla :D kazdy debil by wiedzial ze cos jej sie uje/balo w glowce. A jeszcze powiem ze jest piekna i mi sie bardzo podobala wiec to bylo dla mnie ciezkie zeby tego nie wykorzystac... przez myslalem kumpla/przyjaciela... teraz wiem ze trzeba byc egoista w zyciu!

Gość gość
Chuj z nim. Nie martw sie. Jestes dobry. Wiadomo, jest ci przykro i to zrozumiałe. Niech s*******a. Tez mialam takie sytuacje z koleżankami to rozumiem twoja sytuacje :) zyj swoim zyciem i swoja ukochana kobieta, nic innego nie jest wazne a jego baba to dzifka, gdyby byla dobra to by nie leciala na ciebie. Jest dogrywka, juz niech chuje przegraja wreszcie ;)

Gość gość
Remis to remis. Moze beda karne znowu k**************a ;D

Gość gość
Piekna ? Tylko z wygladu a we łbie ma nasrane i zawsze bedzie wykorzystywać swoja urode by ****** facetow . W srodku jest brzydka i smierdzaca . Zapomij o tej k****e . Potem bys żałował seksu z nia, po co ci by to bylo :)

Gość gość
karne kvtasy

Gość gość
Ja puerdole aaaaaaaaaaas nadal grają kufry ja p*****le AAAAA skus baba na dziada ..... w********ac z boiska

Gość gość
ronaldo podniosł lewo noge i leje na bramke.... goool krrrwaaaaa

Gość gość
Karne k***sy hahahaha posmarkalam sie . Biale robale