Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem nienormalny bo jako facet nie oglądam piłki i chce aby przegrali

Polecane posty

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Dalej k***y graja no nieeee aaaas

Gość gość
Jest 2:2 k*********a 3:2 k*****a Zaraz ich rozj***e 3:3 k*******a

Gość gość
Jest k***a hurra przegrali ;) hurra

Gość gość
I widzicie warto tu bylo byc ;):) kocham was , polaczki przegrywyyyyhh aaaaa i chuj staaaaawiam widke

Gość gość
Hehe p************i gola ;) Juz wczoraj wiedzialam ze przegraja . Jestescie kochani

Gość gość
i co przegralismy mecz ha ha ha w rzutach karnych, no teraz z portugalia final.

Gość gość
Kicz prostactwo i buractwo . Ide napić sie winka ;)

Gość gość
Piątka :) jestescie super

Gość gość
KOCHAM WAS, przegralismy dzieki ze kibicowaliscie im na NIE

Gość gość
Przegraliśmy tak jak chcieliśmy ;) Jakis kibol poplakal sie na koncu ;) Idiota . Ja placze z radosci :)

Gość gość
KOCHAM WAS, przegralismy dzieki ze kibicowaliscie im na NIE

Gość gość
Ja tez was kocham. Ich zdyszane miny - widok bezcenny . Kocham ludzi z kafe , nie moge bez was zyc bo jestescie najlepsi na swiecie. Nie znam Was ale to bylo super . Daliśmy im popalic. I to jak ;)

Gość gość
hehehe ja tez rzygam tymi polusami co biegali jak takie kózki!dobrze im ze przegralismy dobrze im.

Gość gość
Koniec radosci cweluchy i to mnie cieszy bo juz sie w finale widzieli. Duzo szczescia mieli, Szwajcaria miala duzo okazji np. No koniec pier/dolenia. A teraz eksperci bueeehhhheehhheee z tomaszewskim na czele, jak on mnie wkur/wia :D gmoch to mistrz przy nim. Choragiewka je/bana sam zapomnial co gadal kiedts. Teraz entuzjasta reprezentacji :D polaczkowy falszywiec, bramkarz od 7miu bolesci. Kiedys pilka byla tak zalosna ze noworodek by obronil te ich smueszne strzaly :D

Gość gość
To bylo moje marzenie ... by wreszcie dokopać .... tym j*****m kibolom bo ich nienawidze. Caly tramwaj nimi smierdzial przed 21 jak jechali gdzies, cala banda, chvialam im napluc w ryje . I jesssss naplukalam w ryje dzieki wam. My jestesmy najlepszymi kibicami. Kocham was

Gość gość
MOWILAM NIE WYGRAJA MECZU i przegrali a wróżką nie jestem i to co mowie sie sprawdza kochani, jeszcze raz dziekuje za doping, na NIE.

Gość gość
Za ten faul Pazdana na Ronaldo powinien być karny. mieli farta, ale potem i tak dosięgła ich sprawiedliwość za to. szkoda Błaszczykowskiego tylko. kibicowałam Polsce oczywiście ale myślę że przegrana była im pisana w tym meczu.

Gość gość
Ja p*****le. Kibolom d******ismy na maksa . Nie moge ze szczescia . Dzieki wam jestem szczesliwa bo teraz widze j****e miny poplakanych kibolow. Kibole to gowno i nie myja sie, smierdzi na kilometr brudasy j****e

Gość gość
To u ciebie postawa super "patriotyczna"

Gość gość
Kara za sku/rwysynstwo polsatu. Dlaczego tylko w je/banej polaczkowej polsce koduja mecze mistrzostw? Wszedzie sa za darmo. Wiec wy polaczkowe tepe pazerne qrwy nawet na wyjscie z grupy nie zasluzyliscie. Niestety troche boli to ze media markt nie zaplaci za "polfinal" ale polsatowi wielki chuj w dioopy cwele :D

Gość gość
I bardzo dobrze że polaczki przegraly ja jestem szcześliwy

Gość gość
Blaszczykowski jest ok, tylko jego lubie ale nasi musieli przegrać bo tego gowna bylo juz dosc. Kibolow dosc. Hurra jestem z wami, ten temat zapisze na pamiątkę , jestescie kochani bo daliscie mi radosc. Wreszcie sie nie cieszą polaczki , wreszcie placza . Nienawidze ich i nienawidze tego ktory nie chcial pomoc naszemu koledze z tego tematu :):) pozdr cie i bedzie dobrze :) Innych tez bardzo pozdrawiam . Nie ma lepszych kibiców jak my :) oni wszyscy nam do piet nie dobiegają . Czyli nasi w*********ja do polski ? Tak? Dziekuje za ten temat, byl nam potrzebny. Pozdrawiam tez Autora tematu :)

Gość gość
Bo oni grają dla kasy i sławy,my ich utrzymujemy z naszych podatków te ich wyjazdy,treningi.A szare polaki nic z tego nie mają.

Gość Autor        tematu
Dziękuje za wsparcie widać nie tylko ja jeszcze potrafię myśleć inaczej niż większość, bardzo dobrze że jeszcze jakaś świadomość w ludziach została. Pozdrawiam was

Gość gość
Super, stracili kase ;) zero zakupow ;) torebki za 20 tysiecy ;) hehe

No i super, że przegrali ;) tego im życzyłam dzisiaj, brawwoooo!! :)

Gość gość
A senatorzy, posłowie, członkowie zarządu skarbu państwa, polcja, prokuratura, sąd, wojsko, służba zdrowia nie żyje z naszych podatków?

Gość gość
Ooooo i Studzia tez. Witaj Studzia. Kiedys pisalam z Toba. Fajna jestes. Coraz wiecej nas . Super

lewandowska bedzie teraz musiała reklamować maść na ból d**y, bo widzę, że prężnie się jej reklamowa kariera rozwija :D może z tym j*****m piz/danem w końcu skończą, bo aż rzygać się chce. mam dość tej polski, tych polaków, szczególnie sportowców