Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem nienormalny bo jako facet nie oglądam piłki i chce aby przegrali

Polecane posty

Gość gość
Moj idiota wydał ponad 100 zl na ozdobki do auta i na ryj farby. Dobrze ze go nie ma bo bym go zabila. Stowa do smieci, nawet ponad stowa bo jeszcze inne p*****ly byly

Gość gość
Polsza miszczem Polszy

Gość gość
Studzia dziś lewandowska teraz bedzie piła smoothie ze szpinaku z biedry, a nie z ekologicznej uprawy z Gudźranwali Hahahaha Studzia ciebie tez kocham :)

Gość gość
Bedziemy spac spokojnie. Byscie padli jaki spokoj u wszystkich sasiadow i ciemno u nich haha a tak to by chlali i mordy darli. Nienawidze ich

Gość gość
To dobranoc kochani. Podludzie teraz placza . Ciesze sie ze was poznalam tutaj, jestescie super . Pa i trzymajmy sie razem.

Gość gość
Również nie oglądam meczów, ale dla Polski zrobiłem wyjątek, bo się podnieśli przez te 2 lata.

Gość gość
w sumie to nie wiem czy jestem z wami czy przeciw wam, bo macie rację, ale i tak jesteście gów/no warci i dlatego cieszycie się jak inni przegrywają

Gość gość
Cieszymy sie jak glupi kibole placza bo to idioci. Emocjonuja sie jak debile i dlatego. Nie udawaj lepszego od nas bo lepszy nie jestes. My mamy swoje powody by tak pisac i rozumiemy sie a tobie nie pasuje. Jesli ci nie pasuje to nie musisz tu byc. Nikt ci nie kaze.

Gość whiskygirl
kazdy ma swojego fioła i w sumie to jest piękne

Gość gość
Witajcie kochani. Cale moje osiedle bez choragiewek juz na samochodach. Nastroj jak po wojnie przegranej ;) Pojde do pracy to bede slyszec obgadywanie piłkarzy i tacy wlasnie sa kibole ze jak im nie pasuje to psy wieszaja na chlopakach z drużyny. Nie powiedza ze pieknie grali i takie tam mile slowa tylko słyszymy epitety wyzwiska i takie tam. I to sa wlasnie kibole ktorych nienawidze. Milego dnia fajni ludzie z tematu.