Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska to wielka szczesciara.

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi sie, ze Lewandowska to wielka szczescara. Lewandowski zarabia kupe kasy i na pewno tez ja wspieral na poczatku finansowo przy rozwijaniu biznesu. W karate mozna sie ,,pobawic´´ i nawet wygrac mistrzostwa, ale nie oszukujmy sie z samego karate czlowiek sie nie utrzyma. Moze rozkrecac swoj interes nie martwiac sie o rachunki lub o to, ze podwinie jej sie noga, bo ma zabezpieczenie finansowe. Przyznam szczerze, ze jej troche zazdroszcze Roberta. Nie chcialabym byc nia, bo pieknoscia nie jest i wydaje sie byc troche sztuczna. Ale po za tym miala duzego farta w zyciu. Zaraz poleje sie na mnie jad pewnie, ale taka jest moja opinia.

Gość Inna Asia
Nie zapominaj, że Robert Lewandowski jest TYM Robertem Lewandowskim stosunkowo od niedawna... a z tego co wiem to oni się znają jak on grał jeszcze w Pruszkowie.

Gość gość
Ale masz rację, poszczęściło jej się. Dobry mąż to skarb. Teraz takiego znaleźć to juz szczęście, a jeszcze jak przystojny i bogaty, to potrójne hahaha

Gość gość
Wiem, nie zarzucam jej, ze jest z nim tylko dla kasy. Miala po prostu farta.

Gość gość
A ja postanowiłam że zostanę żona Cristiano Ronaldo :)

Gość gość
15: 39 znajdz sobie sama takiego a nie wybaluszasz galy na czyjegos meza

Gość gość
Gdyby nie Lewy nikt by o niej nie slyszal i nie byla by tu gdzie jest. Ktos na gorze ja bardzo lubi ^^

Gość gość
15:46 hahaha Nie wybujam gal, bo nie interesuja mnie zajeci, wiec go nie chce. :D

Gość gość
Ronaldo jest brzydki . Odpychajaca uroda. Najprzystojnuejszy jest Blaszczykowski , ma to cos w sobie . A tamci nic nie maja w sobie.

Gość gość
Ale tak to jest na swiecie, ze jedni maja szczescie i im sie dobrze wiedzie ot tak, a inni ciezko tyraja a spotykaja je same choroby nieszczescia.

Gość gość
Znajdz sobie swojego lewandowskiego, ten jest zajety i nie probuj sie im wp*****lac w zycie bo popamietasz

Gość gość
Po za tym nie jest tak latwo znalezc wartosciowego i wiernego mezczyzne w dzisiejszych czasach, jak takiego znajde to juz bede szczesliwa.

Gość gość
To chyba on jest szczesviarzem ze na nia trafil . Cudna kobieta i taka elegancka i zadbana, modelowa para ;) hehe

Gość gość
15:50 Niech sobie zyja razem w szczesciu. Ja tylko swierdzilam fakt, ze Lewandowska to szczesciara i tyle. Nie wiem czemu od razu dopatrujesz sie czegos negatywnego w mojej wypowiedzi. Staralam sie byc neutralna.

Gość gość
Mezczyzna miloscia nie nakarmi, musi miec kase

Gość gość
elficki_zabujca dziś No ta, dzisiaj byc baba I miec szczescie to gdy maz ma kase, tepe blachary tylko tak mysla, co sa zerem x Sam jesteś zerem tępaku, dlatego żadna cię nie chce i wylewasz frustracje na babskim forum.

Gość gość
No, przy nim sie wyrobila.

Gość gość
Nie neutralna , tylko glupio jej zazdroscisz, pasuja do siebie i sie kochaja, widac ze jest za nia a wy glupie widzicie siebie na jej miejscu. On by nawet na was nie spojrzal

Gość gość
15:53 Jak dorosnies zrozumiesz, ze pieniadze sa wazne. Nie twierdze, ze pieniadze to wszystko, ale na pewno ulatawia zycie, kiedy nie musi sie martwic czy mu starczy do pierwszego.

Gość gość
gość dziś Ronaldo jest brzydki . Odpychajaca uroda. Najprzystojnuejszy jest Blaszczykowski , ma to cos w sobie . A tamci nic nie maja w sobie. x Ronaldo jest przystojny i podniecający... Błaszczykowski brzydki, z naszych najprzystojniejszy Krychowiak wg mnie, Levy też przystojny :)

Gość gość
Sam sobie wybrał taka ktora sie jemu podobala. Ale powinna sie inaczej ubierać bardziej elegancko, nie pasuje jej stroj z pazurem, ma delikatna urode , powinna nosic eleganckie sukienki i wiązać wlosy

Moze i jestem zerem dla ciebie, ale nie dla siebie :D. Roznica miedzy mna a toba, w twoim polglowku jest taka, ze ja jestem zerem dla ciebie, ale ja mam przyszlosc, ktorej ty nie masz. Mozecie sobie pomarzyc, a lewandowska swojego robercika zdobyla dzieki temu kim sie urodzila, i szczesciara moze byc dlatego, ze pula genowa po jej starych jej sie udala, wy tej puli nie macie, i zdechniecie marnie, marzac ciagle do 70 o wielkiej kasie, ktora tak naprawde nie ma zadnej wartosci. Bieda umyslowa = bieda materialna. Dziekuje

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś a lewandowski to pechowiec bo ma brzydką żonę http://gwiazdy.wp.pl/galeria/5856438476313729 ,2/anna-lewandowska-kilka-lat-temu.html x Kiedyś ona była brzydka, on biedny. Teraz ona jest ładna, on bogaty, więc jest ok hahaha

Gość gość
Tak przyznalam, ze fajnie ma ze spotkala Lewego i jestem szczera.

Gość gość
Blaszczykowski ma najlepsza twarz

Gość prawictwo pospolite 152
przecież nie jest ładna , tylko ukrywa brzydotę pod tonami makijażu