Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska to wielka szczesciara.

Polecane posty

Gość gość
Jasne, że zdechną, ale pożyją przynajmniej, a większość wegetuje od pierwszego do pierwszego.

Gość gość
Do grobu nic nie weźmiemy , ani domu ani wszystkich mercedesow ani nic k***a i dobrze . Kończymy rowno to zycie ;)

Gość gość
16:17 dziekuje jestes bardzo mila. I uciekam z tematu.

gość dziś I tak zdechna jak wszyscy. Jak to dobrze ze przynajmniej z tym jest sprawiedliwosc i zadne pieniadze nie kupia nawet dnia zycia wiec tak swoja droga zycie jest bez sensu. A ty filipcio wypie/rdalaj z tymi swoimi wywodami. Tez zdechniesz smiech.gif x No pewno, ze zdechne, wszyscy zdechniemy i to jest w tym zyciu piekne, dlatego trzeba zyc tak, zeby na starosc niczego nie zalowac, bo zycie jest tylko jedne :>. Inna sprawa, ze starzenie sie jest zapisane w naszym dna, gdyby tak pomodyfikowac DNA, mozna by bylo zahamowac proces starzenia sie, moze ludzie mogliby zyc po 500 lat. Ale takie rzeczy to nie dla takich biedakow jak wy :D

Gość gość
Ronaldo chyba codziennie chodzi na solarium , nie podoba mi sie, nie ma dobrej twarzy , raczej odpychajacy

Gość gość
Czemu uciekasz? :(

Gość gość
Buahhhaaahhhaa widac twoje ambicje po tym co tu wypisujesz :D

Gość prawictwo pospolite 152
Ta na filmiku niezbyt , dziwna ma d**e. Kiedys fajniejsze wysylales To może ta ? http://i.imgur.com/YhoU2.gif

widzisz typie, ja urodzilem sie troche z lepszym mozgiem jak twoj, na tym forum esencja wygrywu to zarabiac pieniadze, ale ja swoj czas wole przeznaczac na to co kocham, bo powtarzam po raz drugi, pieniadze nie maja dla mnie zadnej wartosci. Zamiast robic i splacac kredyt 40 lat na mieszkanie, lepiej poznac milionera, ktory takie mieszkania ma, i moze jedno UZYCZYC bezterminowo, ale nie w waszych mozdzkach przypominajace mozdzki szczura, takie rzeczy :D.

Gość prawictwo pospolite 152
problem lewandowskiej polega na tym , że zęby można wyprostować , ale nie można zmienić tego ,ze te krzywe zęby pozostają w genach ... Czyli fakt ze wade sie naprawi nie sprawi ze ta wada znika . Ona ciągle siedzi tam w genach

krzywe zeby pozostaja w genach co ty bredzisz, ja np malem krzywe zeby bo mi rosly na mlecznych, wujus mi kupil aparat na zeby, kosmetyczny, dzisiaj jak ide do dentystki hot mamuska po 40 to slysze, ze mam bardzo sliczne zeby :D

Gość gość
16:24 o wlasnie o to mi chodzilo prawictwo , o ta dziewczyne ktora odwraca sie :) dzuekuje

Gość gość
Lepszy mozg hahaha co za przyglup, szkoda w ogole komentowac debila :D

pewnie, ze lepszy, ale nie tylko ja jestem obdarzony moca, na tym forum taka wredny malpiszon ona tez ma moc, inni anglicy ktorych tu poznalem tez, ja bym powiedzial, ze jestesmy geniuszami, ale dzisiaj byc geniuszem to podobno taka rzadkosc, ale jak to mowia swoj na swego zawsze trafi hehe

Gość gość
Te epitety, ze ktos zdechnie nie sa moje, i prosze nie uzywac tu takich zwrotow.

Gość gość
Tak , raczej przeciętna z urody , mnóstwo ładniejszych na ulicach widuję, a ma najlepsze ciacho w Polsce. Ehhhh

Gość gość
Lewandowski ciacho ? Bez komentarza