Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lewandowska to wielka szczesciara.

Polecane posty

Gość gość
Bieda umysłowa - bieda materialna . Dobrze napisales. To prawda

Gość gość
elficki_zabujca dziś Moze i jestem zerem dla ciebie, ale nie dla siebie smiech.gif . Roznica miedzy mna a toba, w twoim polglowku jest taka, ze ja jestem zerem dla ciebie, ale ja mam przyszlosc, ktorej ty nie masz. x W dodatku narcyz haha... skąd Ty wiesz jaką ja mam przyszłość? Poza tym szczęśliwi ludzie są uśmiechnięci, pogodni, przyjaźnie nastawieni do innych, a nie wylewający jad na każdym kroku. Skoro obrażasz innych na wstępie, to widać, jakie masz cudowne życie ... frustracja aż kipi.

Gość gość
Jej, na zdrowy rozum czego nie rozumiecie w stierdzeniu, ze ktos jest szczesciarzem? Gdybym np. powiedziala ta glupia Lewandowska nie zasluzyla na Lewgo, to by bylo obrazliwe stwierdzenie. Ja stwiedzilam fakt. Fajnie ma, ma szanse i swoje 5 minut to niech z niech korzysta. Tyle w temacie, kropka.

Gość gość
Teraz jest ładna, nie przesadzaj, zrobiła zęby, twarz poprawiła, schudła, wyrzeźbiła ciało, jest ok.

Gość gość
Oooooo skoro prawictwo tak mowi to tak jest. On sie zna :) brak talii prawictwo ? ;) i bioder ? Mam racje ;) ? Ja znam twoj gust. ;)

Gość gość
Teraz jest ladna nawet. Kiedys tez byla, ale miala barzdiej pospolita urode.

Gdy sie w zyciu chce do czegos przyslowiowo w cudzyslowie dojsc, robiac dana czynnosc, niestety ale wyjawie wam prawde, nie robi sie tego dla pieniedzy, a z zamilowania i milosci do tego. Ja jako perkusista nie patrze w ogole na kase, to na co patrze to zeby sie realizowac, spelniac marzenia i rozwijac, reszta sama przyjdzie. Myslicie ze lewandowski jak gral w noge w klubie myslal o pieniadzach? Moze i myslal, ale na pewno nie gral i nie gra dla pieniedzy. Robienie czegos dla pieniedzy jest nieszczere i nieprawdziwe. Pieniadze nie istnieja w dzisiejszym swiecie, gdy sobie pomysle ze na tej planecie kapitalizmu, istnieja ludzie co maja 50 miliardow dolarow, a ja mam 8 godzin dziennie w fabryce zasuwac za 1200 dolarow NA MIESIAC, to cos tu chyba jest nie tak, ta rzecz nazywa sie ambicja. Trzeba sobie zadac pytanie, jak daleko jestem w stanie zajsc w tym co robie, a potem zaczac to robic. :D

Gość gość
Zeby cos wyrzezbic to trzeba miec z czego ;) . Dobrze mowie prawictwo ? ;) Zero figury. Sory ale mam oczy i widze lub nie widze zgrabnosci :)

Gość gość
Mi sie Kryska (Ronaldo) wogole nie podoba. Zbyt duzo solarium, zbyt duzo zelo, zbyt duze ego.

W dodatku narcyz haha... skąd Ty wiesz jaką ja mam przyszłość? Poza tym szczęśliwi ludzie są uśmiechnięci, pogodni, przyjaźnie nastawieni do innych, a nie wylewający jad na każdym kroku. Skoro obrażasz innych na wstępie, to widać, jakie masz cudowne życie ... frustracja aż kipi. x Zacznijmy od tego, ze szczesliwy czlowiek czyli ja, nie patrzy na czas, a pieniadze nie maja dla mnie zadnego znaczenia. Ja nie jestem w twojej sytuacji i nie musze sie martwic o swoja przyszlosc, bo moja przyszlosc zaczela sie u mojego chrzestnego w pokoju, gdy mialem 6 lat, i trwa do tej pory. :>

Gość prawictwo pospolite 152
Zeby cos wyrzezbic to trzeba miec z czego oczko.gif . Dobrze mowie prawictwo ? dobrze mówisz

Gość gość
Autorko ale to mialas wlasnie na mysli. A nie boisz sie pisac o nich tutaj? Przeciez to karalne jest ;)

ja tam Lewandowskiemu nie zazdrosze jego żony , bo moim zdaniem ona jest mocno średnia

Gość gość
No widzisz prawictwo , my sie zgadzamy, widzialam mnistwo zdjec kobiet ktore wyslales i to wlasnie nazywa sie figura. Wąska talia i piekne przejście do bioder , piekna linia ;) i niezbyt duzy biust, raczej mniejszy .

Gość gość
Naprawde mialam tylko na mysli to ze jest szczesciara, nic wiecej, ale skoro wiecie lepiej to ok nie bede sie klocic ;). I nie nie boje sie o nic, przeciez nic zlego nie napisalam :) Od kiedy nazwanie kogos szczesciarzem jest przestepstwem? :) Po za tym to sa osoby publiczne wiec teoretycznie mozna o nich pisac.

ogolnie to ja sobie myslalem jak lewandowski strzelil gola jak lewandowska musi sie smichac chichac ze jej mezus strzelil brameczke, hihihi XD i mokro juz miala chore, na chuj gadac o jakiejs tepej raszpli

Gość gość
Mocno średnia hahaha racja :)

Gość gość
Po za tym pod adresem celebrytow czy niech bedzie sportowcow leca czesto duzo gorsze epitety. Ja nie uzylam ani jednego.

jakby lewy miał taką żone , to byłbym odrobinę zazdrosny, bo koleś miałby wszystko https://www.youtube.com/watch?v=XNq9ALzwM3A a tak żona jego jajec nie urywa , nawet bym się za nią nie obejrzał na ulicy.. W pilce sie realizuje , za to jego żona szału nie robi ..

Gość gość
Prawictwo pokaz zdjecie zgrabnej kobiety :)

Gość gość
Mi sie Lewandowska juz bardziej podoba od tej pani na filmiku.

Gość gość
Czyli mozna tu pisac o takich ludziach? Nic nam nie zrobia ? :)

Gość gość
Ta na filmiku niezbyt , dziwna ma d**e. Kiedys fajniejsze wysylales

Gość gość
hahaha a co to krolowa angielska? ;) nie boj zaby

Gość gość
Ta z linku wyżej mnie się nie podoba, blada jakaś, z twarzy może i ok, ale ciało nie podoba mi się, wolę bardziej wysportowane. Poza tym cycki ma małe a biustonosz pushup (widać sutki u góry, czyli pod spodem sama gąbka...)

Gość gość
Autorko sory, zartowalam. Hejtowalam cie ale jestes bardzo mila wiec koncze hejt. Nie masz czego zazdrościć. Sa inni fajnejsi, po co ci gosc ktory tylko w reklamach gra wlasciwie. Znajdziesz porządnego

Gość gość
I tak zdechna jak wszyscy. Jak to dobrze ze przynajmniej z tym jest sprawiedliwosc i zadne pieniadze nie kupia nawet dnia zycia wiec tak swoja droga zycie jest bez sensu. A ty filipcio wypie/rdalaj z tymi swoimi wywodami. Tez zdechniesz :D

Gość gość
Prawictwo szuka zdjecia dla mnie :)