Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos mieszkajacy w Berlinie pomoze mi odnalesc ojca dziecka Turka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam kogos mieszkajacego w Berlinie kyo mi pomoze odnalesc ojca dziecka wlasciwie potrzebuje dane o nim zeby zalozyc sprawe o alimenty. Jest to turek Sadik osoba wplywowa ,biznesmen okolo 45-50 lat brunet,szczupla sylwetka. Moj synek ma 3 miesiace ani razu nam nie pomogl i nie ma zamiaru.

Gość gość
Nie wiem, to mi grubo smierdzi poszywem. Nie wiesz ile ma lat? Nie znasz nawet nazwiska? Nie wiesz gdzie pracuje? Czyzbys pokusila sie o romansik tylko po to by upolowac jelenia na alimenty? ozesz.... A turkow sa setki w Berlinie po samym imieniu nikt Ci go nie znajdzie.

Gość gość
Puść sie drugi raz

Gość gość
Jezeli mialabym zrobic tak jak piszesz uwierz lepiej bym sie przygotowala i nie prosila o pomoc w ten sposob.Moze i byl to romans skoro mam z nim dziecko. Pokazywal mi swoje obywatelstwo niemieckie ze ma ale nie sadzilam ze bedzie mi to potrzene jakie kolwiek jego dane wtedy. Wiem ze w Niemcach jest dziewczyna ktora ponoc ma z nim dziecko i moze kiedys trafi na to forum i go dorwiemy. A po za tym nie bralaby sie za turka. Zrobic dziecko tylko po to zeby zlapac alimenty slabe

Gość gość
Gdzie go poznałaś? Wiesz gdzie bywa, w jakich lokalach?

Gość gość
Naucz się pisać poprawnie po polsku , poza tym słabe prowo

Gość gość
I naprawdę nie znasz jego nazwiska? A on wie o dziecku? I o tym, ze oczekujesz od niego pomocy?

Gość gość
Poznalam go w krakowie. Tak wie o dziecku i tylko mi pisze ze ma w Niemcach problemy ze jak zalatwi wszystko to przyjedzie. Tak mi pisze juz od stycznia. I nawet mi ostatnio pisal ze mi przeleje pieniadze i na tym sie skonczylo. Mam tylko jego zdjecie,telefony,imie i wiem ze mieszka w Berlinie.

Gość gość
To troche mało masz i wiesz.

Gość gość
a czy wiesz czym on się zajmuje? gdzie pracuje?

Gość gość
zebys chociaz miala imie i nazwisko to mozna zgooglowac gdzie pracuje. A tak nic nie zrobisz

Gość gość
Moment czy nie pisalas w temacie wyzej, ze poznalas go przez znajomego? Znajomy ci nie moze pomoc przeciez chyba wie jak ten kolega sie nazwywa. Kiepskie prowo

Gość gość
Ponoc jego firma zatrudnia osoby z roznych krakow do pracy w Niemczech. Tez sprzedaje samochody tylko tyle wiem.

Gość gość
Ponoc jego firma zatrudnia osoby z roznych krakow do pracy w Niemczech. Tez sprzedaje samochody tylko tyle wiem. Moj znajomy nic mi nie chce powiedziec. Twierdzi ze nie zna jego nazwiska itd

Gość gość
Zgłoś się do detektywa Rutkowskiego, podobno dobry jest w odnalezieniu różnych ludzi.

Gość gość
Matko, jak można sypiać z kimś kogo się nawet nie zna?! Nie mieści mi się to w głowie.

Gość Precz z tureckimi dzfffffkami
Wstydziłabyś się w ogóle przyznawać do tego że dawałaś doopy brudasom - a fuj, jak tak mogłaś, ohyda.

Gość gość
Prowo ?? Dawać bez gumy nieznanemu facetowi jesze islamiście o ktorym NIC nie wiesz ... Do tego stary dziad...Na 90% podszyw/prowo.

Gość gość
Jak sobie poscielilas lozko to teraz spij na nim.Szkoda dziecka ze ma takich rodzicow.