Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy obrażają ludzi z nadwagą, a chudzielców nikt nie obraża ?

Polecane posty

Gość gość

bo moim zdaniem bardzo chudzi ludzie również są paskudni, widzialam ostatnio nad jeziorem mlodego faceta z kolegą i jakąs pipą, jak sie rozebral to masakra...same kości i skóra, żywy trup, kopniesz i się rozleci :O mam też taką sąsiadke, mloda dziewczyna a chuda jak badyl, zero cycków, zero pośladków, nogi jak 10 letnia dziewczynka, chude patyki, to ma byc fajne ? to wstrętne, wyglada jakby z obozu zagłady ją wypuścili... bardzo duzo jest takich ludzi w Polsce

Gość gość
Obrażają ci wychudzeni, bo są głodni i co za tym idzie bardziej agresywni, szczególnie głodne suki gotowe gryźć i ujadać.

Gość gość
Tez obrazaja, ale mniej. Ludzie sa glupi

Gość gość
Jak nie obrażają, jak obrażają, np. ty teraz na kafeterii, i co myślisz, że jesteś jedyna? Chudzi też ciągle słuchają komentarzy "ale ty jesteś chudy, same kości, tylko psom rzucić", albo łagodniej "ale kręgosłup ci wystaje!" "Ty coś w ogóle jesz?". Nie ma lekko, więc najlepiej być normalnej budowy, chyba, że zaraz spytasz czemu nikt nie obraża tych normalnej budowy, ale mających brzydkie uszy, wielkie stopy, krzywe palce? :D

Gość gość
Odezwała się wygłodzona suka :classic_cool:

Gość gość
Wolę żeby kazali mi coś zjeść niż wyzywali od grubasów. Mam 165 cm i 57 kg i czuje się jak grubas. Współczuję takim osobom z nadwagą. Jak widzę młode dziewczyny, nastolatki, które wyglądają jak słonie to obrzydzenie mnie bierze. To nie pojęte co trzeba ze sobą robić i ile jeść by doprowadzić do takiego stanu,

Gość gość
niech żrą wiecej mac dunaldów i srej ef si z GMO plus na deser kebaba od turka będą zdrowi jak cholera :D

Gość gość
Ja omijam te bary szerokim łukiem :p

Gość gość
Każda przesada jest nieładna i niezdrowa. Po to są wskażniki i skale i pojęcie "prawidłowa waga". Nikt nie powinien miec niedowagi ani nadwagi. Niby proste...

Gość gość
A co kogo obchodzi ile inny człowiek waży? Wypyerdalać z cudzego życia jak ci dobrze. Nie ty będziesz decydować kto co powinien.

Gość gość
Chudzi tak samo sa obrażani. Ale narcyzm niektórych nie pozwala im dostrzec czegoś poza swoją dupą :P

Gość gość
"Nikt nie powinien miec niedowagi ani nadwagi. Niby proste... " Wiesz, że ci umięśnieni sportowcy wg tych norm mają nadwagę? Powinni Twoim zdaniem stracić kilka kg mięśni, zeby wejść w widełki? A co z budową ciała? Niska, wręcz wiotka dziewczyna powinna na siłę tyć? Jest coś takiego jak grubość kości, % tkanki tłuszczowej w organizmie itd.. Możesz miec wagę "prawidłową" a tyle tłuszczu w otrzewnej, że bijesz kogoś z nadwagą.

Gość gość
11:16 Prawidłowa waga jest ustalana według wielu kryteriów, nawet wieku i płci. Dlatego jeśli czegoś nie rozumiesz, to pytaj, a nie pouczaj douczonych.