Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w polsce nie ma podpasek always infinity

Polecane posty

Gość gość
olłejsy są w ogóle do ... niczego, dobrze że ich nie ma.

Gość gość
strona nie istnieje

Gość gość
wpiszcie ten adres w wyszukiwarkę, wtedy te zdjęcia są dostępne

Gość gość
wszystkie alwaysy to jest kicha

Gość gość
jeszcze czego, wstawiaj działające linki

Gość gość
nie wiem dlaczego ten link normalnie nie działa, warto zobaczyć jakie długaśne podpaski produkowane są za granicą, znacznie ułatwia to życie, te które u nas są produkowane pod nazwą night to jakieś nieporozumienie w porównaniu z tymi zagranicznymi

Gość Pixi Poxi
Ja myślę, że to jest kwestia ceny. Te podpaski są dwa razy droższe od zwykłych Always. Podejrzewam, że takie parametry jak mały rozmiar produktu, wysoka cena, wysoka jakość i duże zapotrzebowanie powodują, że produkt ma wysoki współczynnik kradzieży. Nie ma więc sensu wprowadzać go na półki supermarketów.

Gość alafik
Już są! Cienka tak, że aż nieomal przezroczysta, a na pewno niewyczuwalna i przypominająca pod tym względem wkładkę higieniczną. Sama podpaska jest dość spora, natomiast powierzchnia do wchłaniania wydaje się nieco mniejsza niż w tradycyjnych podpaskach. Patent z wchłaniającą niczym gąbka wkładką świetny, nawet po kilku godzinach nie czuje się, że to "te dni". Podpaska wydaje się nieomal elastyczna i łatwo dopasowuje się do ciała, stając się niewidzialną.

Gość monia_ma
JUŻ SĄ!!!!!! Seria Always Infinity zaskakuje. Są elastyczne i niezwykle delikatne i przyjemne dla ciała, faktycznie stają się praktycznie niewyczuwalne w trakcie noszenia. . Niesamowite w nich jest to, że pomimo swojej delikatnej, smukłej budowy są niezwykle chłonne Duży plus za mocny klej i duże skrzydełka, dzięki czemu podpaska dobrze trzyma się bielizny i mamy pewność, że nic się nie przesunie ani nie "podwinie czy zroluje". Zastosowanie pianki termoaktywnej sprawia, że są one bardzo chłonne i zapewniają doskonałą ochronę. Naprawdę warto po nie sięgnąć w te trudne dla nas dni. Dzięki ich oryginalnym właściwościom, łatwiej przetrwać ten trudny czas bez obaw o zachowanie higieny oraz, co równie ważne, w wygodny sposób. Ponadto w pudełeczku z kartonu znajduje się 12 podpasek pakowanych pojedynczo, dzięki czemu zawsze możemy wrzucić jedną do torebki i zabrać z sobą. POLECAM!!

Gość em017
Dokładnie, są już dostępne. Jest to faktycznie nowość, nowy dziwny materiał. Cienki i chłonny. Próbowałam rozmiaru 1, który jak dla mnie jest stanowczo za krótki. Przypuszczam, że po wypróbowaniu pozostałych rozmiarów będę bardziej zadowolona. Generalnie są ok, ale cena wysoka - w okolicach 20 zł za opakowanie. Może uda się kupić w promocji.

Gość Mama 24h

Właśnie dziś kupiłam paczkę w Rossmann promocja 14 zł jestem bardzo ciekawa skuteczności. Moje okresy szczególnie w drugi dzień cyklu to tampony super które nawet nie wytrzymują 4 godz tak więc zobaczymy czy podpaska poradzi sobie. Chciała bym żeby okazała się ta odpowiednią podpaska ponieważ czasem porostu wolę podpaska niż tampon ale żadna jak do tej Pory nie dała mi odpowiedniej ochrony. Pamiętam w latach 90 Tych pierwsze olweys ultra opakowanie zielone A sama podpaska z siateczki w kolorze ecri, szeleściły ale były wygodne cienkie chłonne rewelacyjne niestety nikt z firmy olweys nie potrafi chyba odtworzyć tej serii podpasek bo chyba nikt ich nie pamięta!

Gość Mama 24h

Nie warte ceny nic nadzwyczajnego lepiej wchlaniaja wygodniejsze nie deformuja się ale klej słaby moja ocena 1 do 10 to 4 cena cena cena nie wiem za co tyle trzeba zapłacić mogły by zwyczajnie kosztować 6 zł. 

Gość Konfederacja. W.i N.
Dnia 3.07.2016 o 18:22, Gość gość napisał:

takich jak tu długich z podwojnymi skrzydełkami http://www.obrazki.jeja.pl/tag,podpaska,1

są tylko dla żydowskich kuorew