Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zeby zahamowac lysienie nakladam sobie olejek na zakola

Polecane posty

Gość gość

i splywa mi na czolo i mam cala zasyfiona posciel a i tak gowno dziala !

Gość gość
a ja uzywam hinduskiego olejku do wlosow Amla.klade recznik na poduszke i tak spie.faktycznie wlosy mi sie poprawily

Gość gość
olejki na dłuższą mete wysuszaja włosy, do 2 x w tyg. po godzinie trzymania ok ale nie wiecej... no chyba ze ktos ma włosy z natury grube jak hindusi :] a jak ktos ma taka szope na głowie to tez nie bedzie specjalnie sie bawił w takie rzeczy logiczne.. ratunku szukaja ci co maja rzadkie, cienkie wlosy albo wypadajace..ehh

Gość gość
ja jak obczajałem co pomaga na włosy to doszedłem do mezoterapii czyli osocze bogatopłytkowe, ale nie poszedłem

u facetów po 40stce jedną z przyczyn łysienia może być osłabienie mieszków włosowych, które powoduje przy okazji zmniejszenie pigmentacji włosów. no przyczyn może być masa, bo nawet od stresu mogą włosy wypadać przecież, ale w dużej mierze sami decydujemy o stanie naszych włosów chociażby pielęgnacją, czy też trybem życia. jeśli rzeczywiście zauważacie, że coś się dzieje złego to zawsze można ratować się kuracjami np. z aminexilem, który wzmacnia zakotwiczenie włosa w mieszku