Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowi w sąsiedztwie w nowym miescie

Polecane posty

Gość gość

Witam Was wszystkich To jest po raz pierszy kiedy korzystam z forum ( akcja desperacja) nie wiem gdzie podpiac temat ani znalesc podobny wiec prosze nie denerwujcie sie. Otoz w tamtym tygodniu przeprowadzilam sie z Londynu do Devon. Wynajelismy fajny dom wszystko mialo byc jak w bajce. Moj narzeczony jest jeszcze w Londynie ze wzgledu na prace przenosi sie za dwa tygodnie. Jest fajnie dom praca wszystko ok ale odnosze dziwne wrazenie co do sasiadow...:/ Jak narazie spotkalam tylko 3 osoby do kazdej sie usmiechalam ale oni tylko sie patrzyli jak na wariatke ... w ogole zero zyczliwosci jestem w szoku bo wiem ze devon i cornwalia sa pelne przyjaznych ludzi ale u mnie na osiedlu cos jest nie tak! Oni juz wydaja sie wrogo nastawieni... boje sie ze trafilam na osiedle angielskich beneficiarzy i marginesow i ze jak tylko zauwaza ze jestesmy polakami jeszcze bardziej beda wrogo nastawieni bo kradniemy ich prace itp lol.Pierwszego dnia zajeta sprzataniem nawet nie myslalam o sasiadach jednak drugiego dnia idac na parking przerazilam sie! Na jednym z samochodow bylo wyryte F**K OFF!! To natychmiast dalo mi do myslenia gdzie ja sie wprowadzilam. Nie moge powiedziec gdzie to sie stalo ale i tak sie boje. Niestety u mnie w domu nie ma podjazdu i mam samochod na parkingu. Jest wielki parking do okola 4 uliczki z ciagiem domow. I jeden blok w tym bloku zawsze siedza otyli angole na balkonie i sie tylko patrza. Codziennie uwazam gdzie parkuje zeby nie stanac na czyims miejscu i moze nie skonczyc z porysowanym samochodem:/. Mieszkamy w uk 8 lat juz zaliczylismy cornwalie i londyn nigdy nie czulam sie tu obco ale tu w nowym miejscu jest po prostu jakas tragedia. Nie wiem czy powinnam podejsc do sasiadow obok i sie przedstawic czy wziasc jakies ciasto czy mam isc sama czy czekac az narzeczony przyjedzie? Nie zalezy mi na przyjazni z nimi ale chociaz na powiedzeniu sobie dzien dobry jak to w normalnym swiecie bywa. Jak ide do pracy czuje ich oczy na sobie. Natomiast w pracy ludzie swietni tak sie slozylo ze sami anglicy ale uwielbiaja polakow mili i zyczliwi tak jak to przewaznie bywa ale moje osiedle to jedna wielka nie wiadoma. Jak mam sie zachowac wzgledem ich? Olac ich czy starac sie wkupic w laski? Bede wdzieczna za kazda podpowiedz!!!!!

Gość gość
Ty szmato uebana, zawsze bedziesz w uk obca. Hooy nas obchodzi co ty czujesz. Anglia dla anglikow a polacy czas wracac do domu. Skonczcie panstwowa uczelnie angielskie garomyje. Angole sa u siebie i maja prawo was nienawidzic

Gość gość
Powiedzial co wiedzial ...no coz po twojej wypowiedzi wychodzi twoje wyksztalcenie. Ulica uczy i wychowuje. Pozdro frajer

Gość gość
Prawde napisal. Polska dla polakow anglia dla anglikow i bedzie porzadek. Trudno aby taki ptasi móżdżek jak ty to zrozumial:D

Gość gość
Kogo to obchodzi ze jestes w uk 8 lat. Niektorzy sa dwa razy dluzej, i zawsze beda dla angoli faking forejners. Tego nie zmienisz dziewczyno, nie jestes u siebie i to ty masz tanczyc tak jak oni zagraja.

Gość gość
gość dziś dokladnie, ma dziunia robic jak angole powiedza skoro siedzi na benefitach tyle lat

Gość gość
Dziunie to ty masz w domu. Naucz sie czytac bo nigdzie nie wspomnialam ze siedze na benefitach. Od 8 lat pracuje i sie rozwijam ale ty tego nie zrozumiesz bo cale zycie spedzasz w internecie wylewajac swoje glupie posty i udzielasz sie nie pytany. Dla takich cepow jak ty polecam forum patologia.pl

Gość gość
Dziunie to ty masz w domu. Naucz sie czytac bo nigdzie nie wspomnialam ze siedze na benefitach. Od 8 lat pracuje i sie rozwijam ale ty tego nie zrozumiesz bo cale zycie spedzasz w internecie wylewajac swoje glupie posty i udzielasz sie nie pytany. Dla takich cepow jak ty polecam forum patologia.pl

Gość gość
Ten polski szmaciarz zawsze hejtuje emigrantów bo wy/piep/rzyli nieuka z UK i ma szlaban na UK.

Gość gość
patologia.pl nie ma takiego forum :/

Gość gość
Wlasnie widze ze ma duze problemy ze soba i dobrze go nazwales szmaciarz sam nie ma zycia i probuje innym dzien popsuc :/ skad sie biora tacy ludzie :/

Gość gość
gość dziś Sprawdzales? :P Wiem ze nie ale niestety jak patrze na niktorych wypowiedzi zastanawiam sie nad zalozeniem. Tam wszyscy mogli by wylewac wiadra zalu.

Gość gość
No ale dlaczego zakladasz zaraz, ze ktos wylewa zale? Moim zdaniem ludzie pisza jak jest. Sam jestem na emigracji kilkanascie lat i czasami sie zgadzam z tym co tutaj jest napisane w 100%. Tak wiec, moze czas przejrzec na oczy? A nie byc zaslepionym tylko i wylacznie mamona.

Gość gośćefsdfsdfsfsfs
Autorko - ignoruj te wypowiedzi... Wspolczuje Ci ale ja bym nigdzie nie szla. Co wiecej poruszylabym ten temat w pracy i dowiedziala sie wiecej na temat tej dzielnicy. Ja mieszkam w UK 12 lat i nie spotkalam sie jeszcze z takim chamstwem od sasiadow.

Gość gość
gość dziś Smie watpic ze nie przeczytales mojego postu jezeli nawet nie nic z niego nie zrozumiales. Jak byles w stanie stwierdzic ze jestem zaslepiona mamona? Skad taki wniosek? Nie masz pojecia o mojej sytaucji materialnej wiec nie wypowiadaj sie w taki sposob. Post dotyczy tylko i wylacznie jak zapoznac sie z nowymi sasiadami tyle na temat i nic wiecej.

Gość gość
gośćefsdfsdfsfsfs dziś Dzieki za podpowiedz :)

Gość gość
bingol cwel szaleje. Jest to najwiekszy bajkopisarz i troll na kafe oraz ponadto ma wyksztalcenie podstawowe niepelne wiec zalecane jest ignorowanie przyglupa :D

Gość gość
Oczywiscie te posty w ktorych inni niby sie z nim zgadzaja pisze on sam tepak je/bany na garnuszku u matki. Za nauke sie wez i skoncz chociaz ta podstawowke pedale :D

Gość gość
O znowu znawca, nasz tzw. korek analny z Nottingham, skonczyl zmiane w fabryce. Od razy wskoczyc na kafeterie musial :D Co za pazdzierzoparowa z niego, haha.

Gość gość
Rób swoje, pracuj i nie przejmuj się sąsiadami.

Gość gość
Notingam smierdzi grzybem i ciapatymi:D

Gość gość
Korek analny to twoj stary cwelu :D

Gość gość
Cwel z uk obrazony ze porawde o nim napisales :D BUEHEHEHHEHAEEEEEE

Gość gość
Lubisz koreczki analne sledziowe wiec spoko :D

Gość gość
Tylko polaczkowy pedal mogl wymyslic cos takiego! :o przyglup z podstawowym niepelnym :o