Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guliwer7566

popisze z samotna pania

Polecane posty

Gość Dorota45l
Lub sprzedać auto : Dorotka lubi pomagać :-) Cena:11 000,00 zł Lokalizacja:Osówiec, gm. Orchowo (powiat Słupecki) Kategoria:Motoryzacja / SamochodyMarka: Toyota Model:Yaris Rok produkcji:2003 Rodzaj paliwa:Benzyna Opis oferty: Sprzedam Toyote Yaris. Auto na wyposazeniu posiada absy klimatyzacje elektryczne szyby plus hak holowniczy. Wiecej inf. pod nr. tel. 691533450

Gość gość
Empty - napisz do mnie to wszystko ci opiszę, mozemy nawet powymieniac sie fotkami.

Gość Dorota45l
gość dziś Empty - napisz do mnie to wszystko ci opiszę, mozemy nawet powymieniac sie fotkami. A więc napisałam i czekam teraz na Twój opis mój Ty robaczku :-)

Gość Dorota45l
guliwer7566 dziś auto sprzedane Widzisz, co Ty byś bez Dorotka zrobił, tylko wkleiłam tu Twoje ogłoszenie,a od razu auto sprzedałeś :-) Robaczki moje kochane, uciekam na chwilę, będę za parę minut.

Gość gość
Chyba poszła sikać , chętnie bym z nią poszedł,a wy?

Gość Dorota45l
Nie muszę nic nikomu udowadniać, ważne że ja wiem ze jestem kobietą która też ma swoje potrzeby. A Ty Stasiu się tak nie obrażaj, to że czasami Ci nie stawał to nie była Twoją wina, po prostu czasami tak bywa u was. za to minetke super robisz, śmiało mogę polecać Cię koleżanką :-) A co do kolegi który by chciał iść ze mną siku, powiedz proszę po co? Popatrzeć czy co byś chciał tam robić?

Gość Dorota45l
guliwer7566 dziś ta dorotka to facet liczy na fotke ptaszka Ale się broni i zmienia temat :-) Na prawdę nie ma się co martwić że nie zawsze konar płonie w odpowiednim momencie, Stasiu, nie denerwuj się tak. Po za tym, czy jak kogokolwiek proszę tutaj o dane kontaktowe lub o wysyłanie fotek waszych ptaszków? Nie, więc nie wmawiać mi i innym że chcę takie rzeczy oglądać,sam zaczęłaś temat że chcesz poświntuszyć z kobietą, więc to chyba Ty masz ochotę popatrzeć na c**eczki

Gość Dorota45l
Dorotka to mała dziewczynka, Dorota mam na imię i tak, spotykaliśmy się już kiedyś, dokładnie rok temu. Przykro mi że nie pamiętasz,ale tak to już u was jest, jak krew wam odpływa do drugiej główki to pierwsza już nie reaguje na nic.

Gość gość
guliwer7566 - Staszek, jeśli tak faktycznie masz na imię, już se jej nie pociupciasz jak nie pamiętasz jak to kiedyś z nią było Swoją drogą ile masz lat że masz już problemy z pojawieniem go na baczność?

Gość gość
Nikt sobie jajeczkach nie robi, przypomnij sobie jak to było, kobieta znając Twój numer telefonu od razu wiedziała kim jesteś, gdzie mieszkasz itp. Skąd niby? Coś kręcisz Staszek, coś kręcisz, chyba Twoją pani siedzi przy Tobie i Cię kontroluje

Gość gość
jesteś tam DOROTA?

Gość Dorota45l
Nie było mnie chwilę i za chwilę też wychodzę, będę później to dokończymy temat. A Ty proszę przypomnij sobie jak to było wtedy między nami. Jesteś teraz z kimś? Bo z tamtą z tego co wiem się już nie jesteś.

Gość gość
Dane miała z fejsa, więc się znacie bo skąd by miała twojego FB? Oj gościu, albo udajesz że nie pamiętasz albo masz taki zanik pamięci po szalonej i udanej randce z Dorotą :-) Choć dziwi to że tego byś nie pamiętał jak tak ogniście i szalenie było:-)

dorota piszesz spotykaliśmy tzn ze nie było to raz tym bardziej bredzisz bo mam zasady jeśli jestem w związku to potrafie być wierny a rok temu byłem z Wiola

Gość Dorota45l
Ja bredze? Ty bredzisz kłamco jeden, mi wtedy mówiłeś że jesteś sam, dopiero przypadkiem Ciebie z nią widziałam i dlatego przestałam się z Tobą spotykać. A tak z ciekawości, poprawiło się już Tobie czy nadal masz problemy ze swoim fistaszkiem?

Gość gość
Dorota, a ten Stasiu to dobrze minetke robi? Bo jak mu nie staje to może chociaż pożądanie wyłożenie i na coś jeszcze się chłop przyda :-)