Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guliwer7566

popisze z samotna pania

Polecane posty

Gość Dorota45l
A mówi Ci coś miejscowość Szydłówiec w kierunku na jezioro Budzisławskie? Nie wciskaj ludziom kitu jaki Ty wspaniały i kochający jesteś, samo to że tu na babskie portalu jesteś i szukasz kolejnej chętniej o czymś świadczy. Odp dla "gość" - minetke super robi, rewelacja wręcz.

Gość Dorota45l
I dlaczego się rozstaliście? Pewnie dowiedziała się o nas lub o innych Twoich "koleżankach"

Gość gość
Super się tu was czyta, ale jestem przekonany że Dorota wie o czym mówi, a gościu udaje ze nic nie wie, że to nie on itp. Szkoda Dorotka że tak daleko od siebie mieszkamy bo z chęcią bym Cię poznał osobiście :-)

Gość gość
Nie udawaj że jej nie znasz, wstydzisz się tego co pisała Ci nie staje itp Mi też czasami nie staje,ale ja mam już swoje lata

Gość gość
A może twoja była jaja se z ciebie robi? Zadzwoń do niej i zapytaj czy jest na kafeteri pod tym nikiem

nie wmawiaj mi czegos co nie miało miejsca nigdy nie zdradziłem kobiety z która byłem w zwiazku

Gość MisiekWawa
Jak Ci nie stanął to nie zdradziłeś, minta to nie sex, sexy nie było to i zdrady nie było. Robicie furorę tutaj, dawno tak ciekawych historii tutaj nie czytałem, a z gościa z kumplami mamy ubaw po pachy:-) Dorota45l, olej go ciepłym moczem i spotkajmy się z prawdziwym facetem który zadba o Twoje potrzeby

Gość Dorota45l
MisiekWawa otóż drogi misiu, ja już się z nim nie spotykam, przypadkiem natrafiłam tu na niego, kto by pomyślał że taki mały jest ten świat w tym internecie :-) Stasiu, powiedz lepiej dlaczego ona od Ciebie odeszła i jak se radzisz z tym?

i nie potrafisz powiedzieć gdzie się spotkaliśmy?zeby klamac trzeba być inteligetna a ty do nich nie nalezysz

Gość MisiekWawa
Nie jestem Twoim miśkiem ! Dorotka tak może pisać,ale nie Ty. I przyznaj się w końcu że ja znasz tylko wstyd Ci przed całym światem że nie dość że masz fistaszka to jeszcze Ci nie staje

Gość gość
"guliwer7566 dziś i nie potrafisz powiedzieć gdzie się spotkaliśmy?zeby klamac trzeba być inteligetna a ty do nich nie nalezysz " Odezwał się inteligentny co nawet po polskiemu nie umie pisać

Gość Dorota45l
Stasiu, kiedy ostatnio kasowałeś numery kontaktowe w telefonie? Sprawdź tam, na pewno masz jeszcze mój numer telefonu. Misiek, dziękuję :-) W sierpniu będę w Warszawie na tydzień u koleżanki, może jakaś kawa?

Gość MisiekWawa
Z kim byłeś to byłeś, a Dorotce lizałeś na boku i dlatego Cię zostawiła ta Twoja Nie wmawiać nam że związek nawet weekendowy to nie związek. Ale skoro trzymasz się swojej wersji to wytłumacz nam tu wszystkim skąd ona o Tobie tyle wie? Z FB? To i tak musisz ją znać bo skąd by ona znała Twój profil,ale bardziej ciekawe jest to że wie że masz małego i że ci nie staje,a o tym chyba na FB się nie chwalisz.

Gość gość
Widzę że już i z czytaniem są problemy, oj starzeje się kolego. Przecież pisała: " Dorota45l dziś A mówi Ci coś miejscowość Szydłówiec w kierunku na jezioro Budzisławskie? Nie wciskaj ludziom kitu jaki Ty wspaniały i kochający jesteś, samo to że tu na babskie portalu jesteś i szukasz kolejnej chętniej o czymś świadczy. Odp dla "gość" - minetke super robi, rewelacja wręcz"

Gość MoniczkaGd
Chłopaki, zostawcie już go i dajcie mu spokój. Niech się trzyma swojej wersji,a ja i tak wiem swoje. Dorota z przypadku by nie wiedziała tylko o nim, więc coś musiało być między nimi. Chyba że Dorota jest tajnym agentem i my o tym nie wiemy :-) Stasiu, bo tak masz na imię, prawda? Jesteś teraz sam, co Ci więc szkodzi przyznać się że po za Wiolettą spotykałeś się z inną? Pozdrawiam, Monika z Gdańska