Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja koleżanka jak kura domowa siedzi w domu, chłop na nią robi

Polecane posty

Gość gość
Wiadomo że każdy wolałby nie pracować,ale niektórzy muszą i to jest ten ból.

Gość gość
Zycie jest nie sprawiedliwe.Ja tez bym wiele chciała a nie mam tego co inne kobiety, tyram ciężko i męża nie mam, ani dzieci, ale żyję tak jak żyję i nie zazdroszczę.

Gość gość
Zycie jest nie sprawiedliwe.Ja tez bym wiele chciała a nie mam tego co inne kobiety, tyram ciężko i męża nie mam, ani dzieci, ale żyję tak jak żyję i nie zazdroszczę.

Gość gość

Gość gość
16:30 ale te pracujące wyśmiewają się z tych niepracujących, poczytaj co piszą np. pod tematem "gdzie wy pracujecie że w pracymacie czas na kafeterie" tam widać jak się wywyższają nad matkami

Gość gość
Dziwne,bo ja nie pracuję i właśnie naśmiewam sie z tych co muszą tyrać :D

Gość gość
dowiedziałam się tutaj na kafe z innego watku ze jak ktoś pracuje to dlatego, ze nie chce mu się dzieckiem zajmować, a jak ktoś nie pracuje to sa nazywane "kurami domowymi" zerujacymi na mezu. I dogódź tu takej jednej czy drugiej :P

Gość gość
Na kafe siedzą głupie kaczki, (1% to wyjątki) które się wyzywają i kloca ,jedana wywyższa się nad druga ,tylko nie wiem po co, co to daje i jakie są efekty tych wyzwisk?, pisząc tu warto pic melisę.

Gość gość
19;11 Następna kaczka, tak naśmiewaj się, ten się śmieje co się śmieje ostatni.Ja się z nikogo nie śmieje ,bo jeszcze nie wiem co mnie w życiu spotka a życie to nie bajka.

Gość gość
Mnie sie nie chce pracować.Mam 13 lat pracy.Teraz chcę odpocząć.