Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiłegoDnia

Najlepsze Kawały Jakie Znacie

Polecane posty

Gość MiłegoDnia
Do spowiedzi przychodzi kobieta: - Proszę księdza uprawiałam miłość francuską, wiem, że zgrzeszyłam i bardzo tego żałuję... - No tak, pierwszy raz spotykam się z tym grzechem. Czy może pani przyjść jutro po pokutę? - Tak mogę. Spotkał się ksiądz wieczorem z księdzem proboszczem i pyta: - Księże proboszczu, ile ksiądz daje za miłość francuską? - Przeważnie 50 dolarów, ale Ty możesz się targować..

Gość MiłegoDnia
W przychodni. - Dzień dobry. Przyniosłem kał i mocz. - Do analizy? - Nie, k***a, do degustacji.

Gość gość
Żona do męża: - Kochanie zjesz kanapki z pasztetem? - Nie dziękuję, zjem w salonie.

Gość gość
Pierwsza kobieta na księżycu: - Houston, mamy problem! - Co? - Nic, nie ważne. - Co się stało? - Nic... - No mów. - Domyśl się !!!

Gość MiłegoDnia
Mąż wrócił do domu. Zdjął buty, usiadł w fotelu i włączył TV. Po chwili woła: - Przynieś mi piwo bo zaraz się zacznie! Zona mruknęła coś pod nosem, ale piwo przyniosła. Wypił i woła: - Przynieś mi jeszcze piwo zanim się zacznie. Żona lekko poddenerwowana, przynosi drugie piwo. Mąż wypija piwo: - Przynieś mi nastepne piwo bo już, już za momencik może się zacząć! Żona na to: - O nie! Wracasz z pracy, nie mówisz nawet "dzien dobry", siadasz w fotelu, włączasz telewizor i tylko pijesz piwo! A ja? Co ja mam za życie?? Wracam do domu i muszę gotować, sprzątać, prać, zajmować się dziećmi, robię tysiąc innych rzeczy i jeszcze mam c***iwo przynosić...?! Wtedy słychać glos z fotela: * No i k*rwa zaczęło sie...

Gość gość
- Mamusiu, dlaczego ty i tatuś jesteście biali a ja jestem czarny? - Taka impreza była, że ciesz się smarkaczu, że nie szczekasz.

Gość gość
- Wiesz, co zazwyczaj mówią do mnie kobiety, gdy pytam je o seks? - Nie. - Skąd wiedziałeś?!

Gość gość
Zły pedał trafia do piekła. Belzebub po kuszeniach na ziemi wraca do piekła. Tam zimno i kotły wygaszone. Pyta napotkanego diabła: - Czemu kotły się nie palą?!!! - Spróbuj się schylić po drewno...