Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka ćpa jakieś leki

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie jest alkocholiczka, miała nie pić i z miesiąc powiedzmy wytrzymala. Natomiast teraz coś bierze bo brała kiedyś jak byliśmy mali. Zachowuje się jak naćpana, oczy ma błędne, gada bzdury, gada jak pijana. Na 100%. Poza tym dziś wchodziła do apteki o 21. Normalnie by se odpuscila. Teraz drze ryja.. nie da się spać. Co robić?

Gość gość
Up

Gość gość
zadzwon po policje.

Gość gość
Musisz zapakowac jej wuja w o***t zobaczysz jak sie bedza zachowywac jak zam nie chcesz jej tego zrobic ja jej zaaplikuje mojego wielkiego wuja juz oczow nie bedze miala blednych :D

Gość gość
I co uspokoiła sie?

Gość gość
Tak ale teraz wzięła wypłatę więc pewnie znowu czymś się nacpa lub nachla dziś wieczorem.

Gość gość
wspolczuje,ucz sie ,zdobywaj jakies kwalifikacje i uciekaj po 18 tce z tego bagna......matce juz na niczym nie zalezy

Gość gość
Już dawno jestem po 18 tce. Mam 23 lata ale w warszawie za wynajem są ceny z kosmosu. W każdym razie w ciągu tego roku mam to w planach.

Gość gość
no to powodzenia jak to sie mowi "szukaj a znajdziesz" matki sie nie lituj ona jest juz przegrana,wybrala gowna prochy,alkoholizm niz rodzine,,,,tak samo jak kobiety mecza sie z alkoholikami i traca swoje cale zycie a jemu tylko zalezy zeby poczuc ten szumek w glowie,nie zalezy ani na sukcesach dzieci,ani na rodzinie tylko odwalic co swoje i znow poczuc ten szumek,to nic ze zona placze po katach,to nic ze dzieci wystraszone bo boja sie kolejnej reakcji ,to nic ze nienawidza tego pijackiego belkotu,zamglonych oczu i odoru strawionego alkohoilu polaczonego czesto ze smrodem papierosow,to nic ze czesto tam gdzie jest alokoholizm czy innee gowna jest ciagly brak pieniedzy,brak jedzenia i stare obdarte meble o ciuchach nie wspominajc,,,,,,nie lituj sie matki ona juz wybrala,nie lituj sie ze to nalog jest silniejszy,patrzac w wystraszone oczy dzieci i mimo wszystko siegnela po nastepny oglupiacz ona jest przegrana .......trzymaj sie ...sorry ze tak pisze o twojej matce ale patrzac z boku tak to wyglada,nie marnuj nastpnych swoich lat siedzac w tym gownie.......

Gość gość
19:10 Trochę masz racji ona po prostu jest taka i w tym wieku się nie zmieni.. a ja nie mam dily na uzeranie. Chociaż sa dni gdzie jest lub bywa normalna, ale nawet wtedy potrafi wyskoczyć z jakimś wulgarnym wyzwiskiem, my czyli ja i rodzeństwo jej odplacamy tym samym ale trudno się dziwić słysząc od małego dziecka non stop słowa na ch i ku oraz inne. Niestety patologia jak to mawiają. Jedyne kogo mi szkoda to siostra jeszcze dziecko przebywa teraz w domu dziecka z wiadomych przyczyn ale tam źle jak i w domu było źle. Oszalec można. Ale może jak wyjdzie to trochę matka się ogarnie. Dziękuję za odzew.

Gość gość
Ehh i znowu czymś przyćpała poznaje po gadce ona ledwo mówi, gada bzdury i szuka awantury. To już normalniejsza była po alkoholu.

Gość gość
no i dobrze,niech sie szybciej skonczy jak jej nie zalezy a wy mieszkanie chociaz zatrzymacie......niestety tak to jest z nalogami,siega sie po mocniejsze,,,,,waryjatka i tyle

Gość gość
I to po lekach bez tecepty taka jest chyba z pseudefedryno te cofepirene.. masakra naprawdę jej po tym odbija :(

Gość gość
musiala duzo tego wziasc,dobrze watroba szybciej siadzie .....alkohol dziala wolniej a po prochach szybciej we lbie sie pie***li,widocznie to lubi nie poszla do apteki zwiajajc sie z bolu ,szla juz z mysla zeby dostac co ja mocniej zamuli i widocznie doskonale juz wie co jest "dobre"......

Gość gość
Tak wie bo kiedyś to robiła nawet wysylala mnie i siostre po kilka razy czasem do apteki po ten i jeszcze jeden lek tylko teraz jest on na recepte, niczego nie świadomi biegalismy po to a nam bez problemu sprzedawali.

Gość gość
A z drugiej strony robi to dlatego żeby mieć usprawiedliwienie że nie pije i dowód bo nawet alkomat nic nie wykaże.