Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci spod znaku BYKA

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie z nimi doświadczenia? Kilku znałam jako znajomych i każdy z nich był w jakimś stopniu babiarzem, nawet gdy byli w związkach. A wy jakie macie doświadczenia z tym znakiem u faceta?

Gość gość
Jestem spod znaku byka. Nie jestem kobieciarzem. W związku nigdy nie byłem, ale ogólnie bardzo jestem wrażliwy na kobiety, ale skłonności do zdrad nie posiadam. Jestem z natury samotnikiem.

Gość gość
Taki byczek Fernando? :)

Gość gość
Jest w tym cos - moze panowie spod tego znaku maja w sobie taki urok nieodparty, bo np moj mąż to byczek i ma wiele kolezanek, w ogole lubi i woli kolegowac sie z kobietami, obserwowac je, ich zachowania itp. Poza tym jest szarmancki i bardzo okazuje szacunek w stosunku do kobiet i mysle, ze to robi na kobietach spore wrazenie i lgna do niego:)

Gość gość
A co do typowego babiarza - moj kuzyn bliski to rowniez byk i troche poszalal juz z dziewczynami, tylko, ze to jeszcze młokos (20 lat), jeszcze imprezowy typ, teraz ma dziewczyne co stawia go do pionu, mam nadzieje, ze go utemperuje troche, bo to mu sie przyda:P

Gość gość
Nie wiem jaki jest byczek fernando ;) Słyszałem, że mężczyźni spod tego znaku to kobieciarze, którzy lubią zaliczać kobiety. No cóż, może jestem wyjątkiem, ale nie każda osoba spod danego znaku jest taka sama. Zdradami się ogólnie brzydzę. A zaliczanie kobiety nie leży w moim interesie.

Gość gość
Lubię zapach kwiatów i nie tylko :)

Gość gość
Jaki jest facet spod znaku osła ?

Gość gość
Uparty, lubi komplementy, najlepiej żeby za nim biegać, bo sam inicjatywy zbyt dużej nie posiada, niezdecydowany

Gość gość asiczek
ja mam byczka. jest wierny, dobry, pracowity, zaradny :-) ale faktycznie większość decyzji ja muszę podejmować. ale ogólnie jest super, nie narzekam. jesteśmy razem wiele lat

Gość gość
21:39- nie jesteś zazdrosna o te jego koleżanki i inne baby co tak lgną do niego? Zawistne koleżanki męża mogą namieszać mu w głowie żeby nie było ci tak dobrze

Gość gość
ona mu już namieszała bo byk ma rogi :classic_cool:

Gość gość
I tymi rogami te koleżanki szarmancko tak.... traktuje?