Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dręczy mnie niepewność

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem w łóżku..leżałam na plecach ( na pewno ew trochę odwrócona w nie jego stronę) on mi robił palcówkę wiem na pewno bo najpierw dotykał dłonią moje udo więc to byla na pewno ręka robił to a ja pod wpływem podniecenia przesunęłam się ( nie jestem pewna jak bardzo i czy w ogole) w w Jego stronę , on ma 190 cm ja 165 cm jego głowa była mniej więcej na równi z moją, był jeden moment kiedy na chwilę wyjął palce ale bardzo króciutki i jakby włozył ich więcej ( z dwóch na trzy) jestem dziewicą ale wtedy bylam pewna , że to palce , nie bylam pijana, wypiłam jednego drinka ale bylam w pełni świadoma tego co robię chcialam tylko pieszczot ( nie ustalalismy wczesniej niczego) on te 3 palce maczal bardzo krótko i póżniej zaczal mnie calowac po brzuchu ( domyslilam się ,ze chce mi zrobic minetę) i wtedy odwrocilam sie na bok i skonczylismy pieszczenie . Chodzi o to , że to nie jest mój chlopak a boję się ,ze włozyl mi penisa choć na chwilę :( pytalam go kilka dni po o to kiedy zaczęłam co raz więcej o tym myśleć i odpowiedział , że nie i zdziwiony był, ze "co ty naprawdę nic nie pamiętasz" bo wczesniej mu powiedzialam dla usprawiedliwienia siebie samej ,ze bylam pijana i dlatego tak wyszlo.. :/ chyba czułabym , ze włozyl mi penisa? Tu pytanie kieruje do kobiet jak Wy myslicie z technicznego punktu widzenia czy penetracja jest mozliwa w takiej pozycji? dodam , że ta nogę od jego strony chyba miałam w górze ale przecież moja samoświadomosc wiedzialaby kiedy to penis chyba? Dodam jeszcze na koniec , ze bylam bardzo mokra i ogolnie to masturbuje się na codzien wibratorem. Mam 21 lat.

Gość gość
zerznal cie a ty nawet nie zauwazylas:classic_cool:

Gość gość
Wpadłam na taki pomysł , ze moze powinnam spróbować powrócic do tego wydarzenia minęły 3 miesiące czyli nie tak dawno.. za pomocą jakiś leków, hipnozy nie znam tych narzędzi zbytnio ale zawsze nie zaszkodzi spróbować a ja odzyskam być może spokój ducha dla mnie to bylo torche traumatyczne więc gdzieś utkwilo z tyłu głowy lecz zamazało, przynamniej ten fragment na którym najbardziej mi zalezy czyli moment kiedy jestem blisko tego chlopaka calą reszte pamiętam ze szczegółami jakby to bylo wczoraj.. az mi przyszlo do glowy cos takiego ,ze sobie wymyslilam to "obok niego" bo ostatnio duzo o tym myslę , cały dzien i noc, skoro nie pamiętam tego to moze ze starchu sobie to wymyslilam? Tak czy owak niepewność doprowadza mnie do szaleństwa ( próbowalam dwa razy się zabić) ten natłok myśli " a co jeśli" jest nie do zniesienia. możecie się uśmiechać pod nosem , że chcielibyscie miec takie problemy albo nudze się ale uwierzcie mi lepsza najgorsza prawda niż niepewność rzez , która nie mogę zapomnieć o całym zajściu.

Gość gość
Gościu drogi na pewno mnie nie 'zerznął' bo bylam w pelni świadoma i trzeźwa to byla nad ranem a ja zaraz po tym wstalam z wyrka i normalnie funkcjonowalam, nie zostalam wykorzystana podczas bycie nieprzytomna na imprezie :/ ja tego chcialam , podobalo mi się to i na palcu tylko chcialam to zakonczyc, więc gdybym poczula penisa to bym odwrócila się tak jak gdy chcial mi zrobic minetę . Jesli by mi wlozyl , założmy tylko to pare razy i leciutko więc nie sądzę by przeszedl do minety po czyms takim zamiast koontynuowac swoje poczynania nie sądzicie?

Gość gość
Jaka z ciebie dziewica jak kolo pakuje ci w cips.ko pół ręki? Przestałabyś się wygłupiaś. Właśnie dla mnie takie jak ty to mentalne d****** Zamiast przespać się z facetem, bo masz ochotę, to ty rozpalasz go do granic możliwości a potem się wycofujesz. Jak tak można. A potem będziesz się żalić, że ktoś z tobą chodził, a potem cię rzucił. Przecież to to samo! Nie można komuś robić nadziei i go odtrącać. Masz charakter prostytutki. Albo idziesz do łóżka albo nie. I ty dalej się uważasz za dziewicę i porządną kobietę? Jesteś szmaciara :) Bardziej szanowałbym kobietę, ktora wprost by mi powiedziała, że chce mieć we mnie kolegę i kogoś od sexu, niż taką jak ty co zgrywa świętą, daje sobie pół ręki w cipsk.o włożyć a potem się odwraca na bok. Jesteś byle co.

Gość gość
Puste dziewczątko :-(

Gość gość
dobra dobra, ja nic nie chcialam tlyko on pakowal lapy powinnam go jeszcze posądzic za rozpalenie i obmacanie ... kto komu wlozyl lape?

Gość gość
up

Gość gość
UP

Gość gość
Toż to prawie prostytucja :(

Gość gość
up

Gość gość
pomozcie

Gość gość
up

Gość gość
upppp

Gość gość
sama pilnuj swojej c**y,co mam ci pomóc.ja wiem kiedy mi się wkłada i kto mi wkłada.i nie pytałabym innych czy mi wkładano,co za dziecinada

Gość gość
up[uje