Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezsilność123

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Bezsilność123

Witajcie, 3 dni przed planowanym poczatkiem okresu współżyłam z chlopakiem co prawda byl to stosunek przerywany i chłopak wszystko kontrolował. Pewna jestem tego że owulacje przechodzilam duzo wcześniej. Okres spóźnia mi sie juz 4 dni zawsze mam bardzo regularny boje się że moge być w ciąży. Bardzo sie stresuje. Czy to jest wgl mozliwe? Podczas dni nieplodnych? A moze to raczej spowodowane jest stresem?

Gość gość
Rozładuj stres ry/piąc się goraco.Bobas bedzie za 9 miesięcy

Gość gość
nie denerwuj sie bo pewno organizm wyczowa Twoj stres i dlatego opoznienie jest .jesli sie matwisz zrob test .ciaza raczej malo mozliwa .na Twoim miekscu bym spokojnie czekala .pozdr.

Gość gość
Cześć! A prowadziłaś dokładne obserwacje?Czasem owulacja może sie opóźnić np. pod wpływem stresu, upałów itd. więc jesli prowadziłaś obserwacje i wyszedł Ci trzydniowy skok temperatury to znaczy., że miałas już owulację i po niej nie ma szans na zajście w ciąże w tym cyklu, bo jajeczkowanie może odbywac sie tylko w czasie trzech pierwszych dni wysokiej temperatury. Napisz jak rozwija się u Ciebie sytuacja? Pozdrawiam! Marta

Zrób test i się przekonasz. To chyba najlepsze rozwiązanie.