Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanessa2k00

Co sądzicie o tym wózku?

Polecane posty

Gość Vanessa2k00

Będzie dobry dla maleństwa? FOPPAPEDRETTI MYO TRONIC (5w1) wózek głęboko-spacerowy z silnikiem elektrycznym + fotelik samochodowy + baza + torba

Gość gość
Skoro pytas o opinie... Dla mnie brzydki, wygląda jak wózek na zakupy z dyskontu. Do tego nie wiem jak trzeba by leniwym, zeby brać wózek z silnikiem.. No ale jak masz kasę, nie chce ci sie pchać wózka i ci sie podoba, to czemu pytasz o opinie? I tak wybuchnie gownoburza.

Gość gość
okropny z wyglądu

Gość gość
Jeśli chodzi o funkcjonalność i wygodę, wierz mi, ze dziecku jest wszystko jedno, czy to jest wózek za 1000 czy 7000. Ono musi miec plasko i tyle. Fotelik wiadomo, atesty i te sprawy, spacerowka, wierz mi i tak kupisz zwykłą parasolke. No i ten silnik.. Kurcze, bez przesady chyba cala radosc jest z pchania wózka na spacerach, nie rozumiem, jaki człowiek wpadł na pomysł wózka z napedem... No ale to widocznie juz nawet nie wygoda bo i tak trzeba iść za tym wozkiem ale na pokaz. W życiu bym nie wydala tyle na wózek jak dziecku wszystko jedno w czym jezdzi

Gość gość
Ten wózek nie dość że kosztuję strasznie dużo bo ok.8 tyś to jeszcze wygląda jak wieszak na ubrania . Ja zakupiłam polski wózek Anex Sport i polecam każdej mamie która uwielbia spacery po lesie. Bo tym FOPPAPEDRETTI MYO TRONIC na pewno po lesie czy po trudniejszym terenie nie pojeździsz .

Gość gość
Nie wiem, ile kosztuje, ale wygląda koszmarnie... i wydaje się być.. niewygodny do prowadzenia, do wjeżdzania czy zjeżdżania na różne podjazdy dla wózków, czy zjeżdżania nim po schodach. Poza tym nie ma normalnego koszyka (bo to coś, to koszykiem na zakupy/zabawki/ubrania czy inne potrzebne rzeczy bym nie nazwała. Nie czytałam opisu wózka, więc nie wiem.. dają chociaż do niego jakiś sprawdzony fotelik (np. maxi cosi) czy jakieś nie wiadomo co? Generalnie wózek wygląda okropnie...a ta rączka z pałąkiem, to przypomina mi... łopatę ;) ps. co do silnika.. hehe mnie by się czasem przydał.. teraz już nie, bo jeżdżę autem, ale gdy starszy syn jeździł w wózku, często robiłam zakupy w oddalonym o 500m Lidlu.. do sklepu mam z górki.. ale w drugą stronę.. przyznam, że wózek 14kg + dziecko (9-10kg na rok) plus zakupy, to już pod górkę tak łatwo nie było... :)

Gość gość
To gadżet nie wózek jak tym można jeździć? Chciałam mieć ładny wózek i funkcjonalny a nie gadżet. Ja postawiłam na Anexa Sporta i nie żałuję