Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie, wypada?

Polecane posty

Gość gość

Otóż jestem mężatką 5 lat. Nie w głowie mi romanse. Mam kumpla, coś tam nas łączyło kiedyś, tzn był we mnie zakochany, nawet wyjechał za mną do UK. Ja byłam z innym, rozstalam się z tamtym, ale z kumplem nam nie wyszło - nie te ręce, nie ten dotyk. Nieważne. Niedługo potem poznałam męża i wyszłam za mąż. Mężatką jestem szczęśliwa, wiadomo, że są klotnie, mamy niepełnosprawne dziecko, więc w sumie różowo nie jest,ale mąż jest dobry, dba o nas, kocha mnie i dziecko, ja kocham jego. Kumpel jest w związku z dziewczyną z dzieckiem już kilka lat. Dziewczyna fajna,miła. Wyciagla go z narkotykow, dla niej poszedł do szkoły - w sumie, wyszedł na prostą, by się wydawało. Facet ma problemy emocjonalne. W sensie, zapisał się na terapię, bo mdlal i w ogóle nerwów kupe. Nie jest to typ psychola, dobry chlopak, ale zagubiony. Przez parę lat w dniu moich urodzin wysyłal mi życzenia urodzinowe. Ciągle ten sam sms, nigdy nic więcej. Życzenia. Spotkałam go z rok temu jak wracałam z dzieckiem z terapii, trochę porozmawialismy, odprowadzil mnie do domu kawalek. Niedawno się odezwał, właśnie pisał mi o terapii i takie tam. Rzuciłam hasłem, że może mnie odwiedzić jak ma urlop, z grzeczności. No i powiedział że ma urlop to przyjdzie. W sumie chciałabym pogadać, ale nie wiem, czy jako mezatce wypada? Mówię mężowi, że pójdę z nim na spacer a mąż się patrzy na mnie i mówi " no, ale weź syna, żeby ludzie nie gadali"

Gość gość
chuj ci w d**e. Nie wiem czy wypdada napewno sie wpasuje tepa dzido.

Gość gość
A jakieś kulturalne odpowiedzi?

Gość Beergirl
wiesz.... rzeczywiście weź syna by nie było 2-znaczności. zaproponowałas spotkanie więc głupio teraz o tym "zapomniec". Z drugiej strony Twój facet powienien mieć pewnośc co do cviebie... więc weź syna!

Gość gość
Naturalnie, że bym wzięła dziecko ze sobą, w sumie wszędzie go biorę. Moj mąż powiedział mi kiedyś, że jest pewny za mnie i w ogóle, że jestem zbyt leniwa na zdradę. Ja oczywiście nigdy nie dałam mu podstaw do nieufności, jesteśmy razem 10 lat i chyba ani ja ani on nieumielibysmy zdradzić. Chodzi o to, czy wypada mezatce spotkać się z kolegą. Mąż wie, że tamten był zakochany, ale to nie jest typ który mi czegoś zabrania czy robi awanturę o to, że mam za krótka sukienke.

Gość gość
dziewczyno gdzie wy żyjecie ?? dlaczego nie można mieć kolegów koleżanek w małżeństwie ??? a może twój mąż go polubi i będzie waszym dobrym znajomym do końca życia? czy wy jesteście z buszu? ile wynosi macie lat ? a czy to ważne co ludzie pomyślą ??? to wogole chore zdanie moim zdaniem. ważne że wy jesteście małżeństwem i wiecie swoje komu się tłumaczyć że znajomości zdanie czy wypada jest wogole śmieszne A czy wypada udawać że się już kogoś nie zna bo się jest w małżeństwie ??? Masakra tak się umiałam z tego pytania .. sorki.. ludzie żyjcie spotykajcie się pomagajcie sobie choćby rozmowa jak CYWILIZOWANI ludzie !!!!