Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

Pan prezydent Andrzej Duda kłamał, gdy relacjonując swoją rozmowę z prezydentem Obamą, kompletnie pominął wątek dotyczący zamachu na Trybunał Konstytucyjny, konstytucję, demokrację, niezależność mediów i rządy prawa w Polsce. x Co gorsza - głupio kłamał. Jak uczniak, który opowiadając, co w szkole, mówi o piłce, wszach Marysi i zimnej zupie, a zapomina powiedzieć, że ma z matmy pałę na koniec roku. Chociaż wiadomo, że mama pójdzie na wywiadówkę i pani wszystko jej powie. x Obama mówił najdelikatniej, jak można, a jednak było cholernie upokarzające dla Polski i każdego z nas, kiedy się okazało, że nasz prezydent zakłamuje relację z rozmowy i najważniejszy prezydent świata musi na oczach setek korespondentów prostować przemilczenie Polaka. Bo w świat poszła wiadomość, że człowiek sprawujący najwyższy urząd w Polsce ma nos jak Pinokio. x Całość: http://tnij.org/ti5voxx

cd.... x Pan prezydent Andrzej Duda znów skłamał, gdy dzień później opowiadając w TVP Info o rozmowie z Barackiem Obamą, stwierdził, że prezydent USA "zagrożenia dla demokracji w Polsce nie widzi". Tym razem amerykańskie sprostowanie nie jest już konieczne. Każdy mógł słyszeć wypowiedź Baracka Obamy o wartościach demokratycznych rozpoczętą słowami: "Przekazałem prezydentowi Dudzie nasze zaniepokojenie pewnymi działaniami i impasem wokół polskiego Trybunału Konstytucyjnego". Jak mógł mocniej wyrazić opinię na temat zagrożeń dla demokracji w Polsce? Czy pan prezydent Andrzej Duda oczekiwał, że prezydent USA powie: "Poczytaj sobie, synku, czym jest państwo prawa, bo psujesz zegarek"?

Prezes PiS Jarosław Kaczyński przemawiał przed Pałacem Prezydenckim z okazji 75. miesięcznicy smoleńskiej. x - Można powiedzieć z pełną satysfakcją, że idzie dobrze. (...) Chodzi o to wszystko co dzieje się w Polsce i wokół Polski. Idziemy do przodu, zmieniamy Polskę, dobra zmiana jest coraz bliżej. Oczywiście trzeba długo pracować, będą potrzebne lata, żeby przyszły te ostateczne ich konsekwencje, ale kierunek jest właściwy - podkreślił Kaczyński. x "Pomnik Lech Kaczyńskiego tutaj stanie" x Prezes PiS mówił także o potrzebie wznoszenia pomników upamiętniających ofiary katastrofy smoleńskiej. - Pomnik Lech Kaczyńskiego tutaj stanie, bo był wielkim prezydentem i człowiekiem, który prowadził Polskę we właściwym kierunku. Będzie i pomnik wszystkich ofiar katastrofy smoleńskiej tu, niedaleko stąd - zapowiedział lider PiS do zgromadzonych przed Pałacem Prezydenckim. x x Ten to kłamie jak najęty...:D:D:D Czyli przez pałacem już nie pomnik o który "walczono" tylko pomnik marnego prezydenta, niczym nie wyróżniającego sie na tle innych. A pomnik "poległych" pod Smoleńskiem tam gdzieś... Z boku... Żałosny krasnal...:O

T.Lis: -Pozdrawiamy sojuszników z Unii Europejskiej. Pamiętajcie, wyborcy PiS to mniej niż 19% polaków. Żelazna Logika: -Pozdrawiamy obywateli UE. Pamiętajcie czytelnicy Newsweeka PL to mniej niż 0.3% Polaków. Natalia Radulska: -LOL, a policzył pan wyborców opozycji? Krótka lanca vel GP: -a za obecnie obowiązującą konstytucją głosowało 23% Polaków. I co teraz?

Gość gość
Pan premier Kaczynski odkrywa powoli karty,Pomysl postawienia pomnika na Krakowskim przedmiesciu powoli ewouluje z pojedynczego pomnika wszystkich ofiar poprzez osobne dwa pomniki dla Prezydenta L Kaczynskiego i drugiego upamietniajacego pozostale ofiary do finalu ktorym bedzie pojedynczy pomnik prezydenta L Kaczysnkiego wylacznie. O to przeciez chodzi odpoczatku

Gość gość
I gołębie go obsra..ą po to te pomniki powstają :classic_cool: :D

O to przeciez chodzi odpoczatku x x To oczywista oczywistość, cytując "klasyka". Tylko pislamiści wierzyli w to, że jest inaczej.

Gość gość
"Czyli przez pałacem już nie pomnik o który "walczono" tylko pomnik marnego prezydenta, niczym nie wyróżniającego sie na tle innych." x wyróżniał się tym np że jako jedyny miał wyższe wykształcenie :D albo tym że nie był kapusiem komuny. x "Pan prezydent Andrzej Duda kłamał, gdy relacjonując swoją rozmowę z prezydentem Obamą" x na całe szczęście ci "prawdomówni" co to o "przekopywaniu ziemi na metr w głąb" opowiadali i inni co to ich "prawdomówność" wyszła na nagraniach pewnych kelnerów już nie rządzą.

Gość gość
Kolonko bredzi. Widać, że nie ma kontaktu z rzeczywistościa unijną.

wyróżniał się tym np że jako jedyny miał wyższe wykształcenie smiech.gif albo tym że nie był kapusiem komuny. x x To Komorowski czy Duda nie mają wyższego wykształcenia?

Gość gość
"Jak mógł mocniej wyrazić opinię na temat zagrożeń dla demokracji w Polsce? " x np mógł powiedzieć że widzi zagrożenie dla demokracji w polsce. ale nie powiedział. to jest bardzo dobrą informacją bo oznacza że polska zyskuje na znaczeniu skoro nawet lewak - obama liczy się ze słowami. a jeszcze niedawno ten sam obama mówił o "polskich obozach śmierci" przy okazji wręczania janowi karskiemu medalu wolności. znaczy jest dobra zmiana.

Gość gość
gość dziś Wg ciebie jaka jest ta rzeczywistość unijna?

na całe szczęście ci "prawdomówni" co to o "przekopywaniu ziemi na metr w głąb" opowiadali i inni co to ich "prawdomówność" wyszła na nagraniach pewnych kelnerów już nie rządzą. x x Opowiadali bo takie dostali informacje o "metrze w głąb"... Gdyby podobnie nagrano pisiorów pewnie wyszłoby to samo. I mam nadzieję, ze kiedyś sie tak zdarzy, że zostanie nagrany np Jarosław K. w prywatnej rozmowie.

Gość gość
komorowski i duda nie byli prezydentami gdy zginął kaczyński. można powiedzieć że wolna polska zaczęła się od kaczyńskiego właśnie.

np mógł powiedzieć że widzi zagrożenie dla demokracji w polsce. ale nie powiedział. to jest bardzo dobrą informacją bo oznacza że polska zyskuje na znaczeniu skoro nawet lewak - obama liczy się ze słowami. x x To tylko oznacza, że wypowiadasz się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia.:D

Gość gość
Niemiecki towarzysz komuch Schetyna nawołuje do wpisania do komuszej konstytucji zakazu wyjścia Polski z UE. I wszystko jasne dla kogo pracuje niemiecka agentura z pod znaku PO.

gość dziś komorowski i duda nie byli prezydentami gdy zginął kaczyński. można powiedzieć że wolna polska zaczęła się od kaczyńskiego właśnie. x x Chodzi o wyróżnianie sie na tle prezydentów bo pomnik ma mieć teraz... Nie manipuluj bo jak zwykle ci to nie wychodzi. L.Kaczyński nic nie zrobił , żeby można było powiedzieć, że od niego zaczeła się wolna Polska. Bo wolna Polska zaczęła się dużo wcześniej.

gość dziś Niemiecki towarzysz komuch Schetyna nawołuje do wpisania do komuszej konstytucji zakazu wyjścia Polski z UE. I wszystko jasne dla kogo pracuje niemiecka agentura z pod znaku PO. x x Schetyna nie jest niemiecki i nie jest komuch. I ma rację. Do wyjścia z UE powinna być zgoda większości a więc najpierw powinna być zmieniona Konstytucja RP.

Gość gość
"Opowiadali bo takie dostali informacje o "metrze w głąb"..." x to może należało te informacje sprawdzić a nie łgać jak świnia. x "Gdyby podobnie nagrano pisiorów pewnie wyszłoby to samo." x wg takich jak ty to kaczyński żywi się krwią niemowląt "gdyby go nagrano". tylko niczego takiego nie nagrano więc swoje urojenia zachowaj dla siebie a rozmawiajmy o faktach.

to może należało te informacje sprawdzić a nie łgać jak świnia. x x Nie było takiej możliwości. Gdybyś posiadał jakąkolwiek wiedze na ten temat to też byś o tym wiedział.

wg takich jak ty to wg takich jak ty to kaczyński żywi się krwią niemowląt "gdyby go nagrano". tylko niczego takiego nie nagrano więc swoje urojenia zachowaj dla siebie a rozmawiajmy o faktach.gdyby go nagrano". tylko niczego takiego nie nagrano więc swoje urojenia zachowaj dla siebie a rozmawiajmy o faktach. x x No właśnie... O faktach... No to może zacytuj moją wypowiedź o tym, że "wg takich jak ty to kaczyński żywi się krwią niemowląt ".. Sprawdzimy o jakich faktach piszesz....:D:D Ja o tych nagraniach, wyraziłem tyl;ko przypuszczenie matołku a nie stwierdziłem, że tak było...:D

Gość gość
Bruno Shatyn dziś gość dziś Niemiecki towarzysz komuch Schetyna nawołuje do wpisania do komuszej konstytucji zakazu wyjścia Polski z UE. I wszystko jasne dla kogo pracuje niemiecka agentura z pod znaku PO. x x Schetyna nie jest niemiecki i nie jest komuch. I ma rację. Do wyjścia z UE powinna być zgoda większości a więc najpierw powinna być zmieniona Konstytucja RP. x Widać marzy ci się sowiecki twór na zasadach Związku Radzieckiego jak na komuszego totalniaka przystało.

Gość gość
"Schetyna nie jest niemiecki i nie jest komuch. I ma rację. " x jeszcze niedawno takie schetyny wpisywały do konstytucji "przyjaźń z ZSRR" a teraz będą wpisywały "zakaz wyjścia z UE". żeby nie było nieporozumień - ja nie chcę (przynajmniej teraz) żadnego polexitu ale taka służalczość jak u schetyny i shatyna po prostu mnie obrzydza.

Widać marzy ci się sowiecki twór na zasadach Związku Radzieckiego jak na komuszego totalniaka przystało. x x Nie. Marzy mi się twór na wzór USA i z niczego co napisałem nie wynika, że "marzę" o zasadach panujących w ZSRR...

Gość gość
pewnie że "nie było możliwości" skoro całe to "smoleńskie śledztwo" polegało na opowiadaniu nam ruskich kłamstw to "nie było możliwości" żebyśmy się prawdy dowiedzieli.

jeszcze niedawno takie schetyny wpisywały do konstytucji "przyjaźń z ZSRR" a teraz będą wpisywały "zakaz wyjścia z UE". x x Przyjaźn do ZSRR to zupełnie co innego niż wyjście z UE. To raz. A dwa... Schetyna niegdzie nie powiedział o "zakazie wyjścia z UE". Chodziło mu, matołku, o to, żeby nie było możliwe wyjście z UE tylko dlatego, że jakaś partia tego chce. Wpisanie do Konstytucji RP powoduje, że musiano by zmienić Konstytucję, żeby wyjście z UE było możliwe a więc za tym musiała by być zdecydowana większość Parlamentu, matołku...

gość dziś pewnie że "nie było możliwości" skoro całe to "smoleńskie śledztwo" polegało na opowiadaniu nam ruskich kłamstw to "nie było możliwości" żebyśmy się prawdy dowiedzieli. x x Jak ci coś takiego opowiadano to już twoja sprawa. Ja słuchałem tego co mówią polscy naukowcy i specjaliści na temat tego wypadku.

Gość gość
ja też słuchałem "wielkiej specjalistki" od opowiadania kłamstw jak to "przekopywano ziemię na metr w głąb". x i nie obchodzą mnie powody służalczego poddaństwa pana schetyny czy shatyna.