Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

Gość gość
Psy szczekają,karawana jedzie dalej ! :D Kaczor to ma ja/ja! :D POkapusiom żal du/pę ściska :D

Lekarstwa na raka prostaty podrożały dziesięciokrotnie. Wszystko przez obowiązujący od początku lipca nowy wykaz leków refundowanych. Jedną ze zmian jest właśnie obniżenie wkładu NFZ w refundowane leki. Różnicę muszą dopłacić pacjenci. x x Przecież kasa potrzebna jest na rozdawanie, żeby podtrzymać poparcie.

Gość gość
Ja odnoszę wrażenie że ten rząd bardziej dba o interes kraju niż poprzedni,Przynajmniej nie ma afer i wyprzedaży majątku n.za bezcen (zresztą i tak co było do upłynnienia zostało przeszabrowane za rządów poprzedniej ekipy) :D

Gość gość
No i wszystko jasne. Teraz wiemy skąd rząd weźmie pieniądze na obniżenie wieku emerytalnego. to proste, selekcja ofiar, którzy pierwsi za to zapłacą i pieniądze na emerytury się znajdą. To bardzo humanitarne i zgodne z wiara katolicką :( ((( Nie ma to jak 'dobra zmiana'.

Gość gość
gość dziś > a ja odnosze wrażenie, ze nie wiesz o czym mowisz

gość dziś Ja odnoszę wrażenie że ten rząd bardziej dba o interes kraju niż poprzedni,Przynajmniej nie ma afer i wyprzedaży majątku n.za bezcen (zresztą i tak co było do upłynnienia zostało przeszabrowane za rządów poprzedniej ekipy) x x Prywatyzacja trwa w dalszym ciągu dokładnie na tych samych zasadach jak za PO. A afery? Spokojnie. Doczekasz się. A w zasadzie... Pis łamie Konstytucję RP i to jest afera. Usiłuje zablokowac TK i to też jest afera.

Gość widze ze u was bez zmian ahaha
o w morde. kliknalem w kafe niechcacy w jakas reklame...oatatni raz bylem tu 4 lata temu. jaki topik top na ogolnym? no k***a shatyna:D klikam i jaki nick widze poza shatynem? otulona snem ahahahahha

Gość gość
gość dziś o hahaha oto polityka 'dobrej zmiany' :( :(:(

Gość gość
gość dziś Ja odnoszę wrażenie że ten rząd bardziej dba o interes kraju niż poprzedn XX a ja odnosze wrażenie, że koniecznie musisz zmienic dilera ps ciekawe co byś powiedzial na miejscu tych chorych ludzi skazanych w ramach 'dobrej zmiany' na ból , cierpienie i smierć w imie milości bliźniego

- Prezydent nie działa na rzecz utrwalenia instytucji demokratycznych. Gdyby w Polsce funkcjonował impeachment, Andrzej Duda nadawałby się do takiej procedury - stwierdził w rozmowie z Tomaszem Lisem były minister spraw zagranicznych. Olechowski stwierdził ponadto, że podjęta na szczycie NATO decyzja o rozlokowaniu żołnierzy Sojuszu "zmienia jakościowo" sytuację Polski, a także skomentował zamieszanie wokół słów Baracka Obamy wypowiedzianych w Warszawie. - Cała ta operetka jest z jednej strony głupia, z drugiej bardzo niegrzeczna wobec Amerykanów. Publikując oficjalny tekst wypowiedzi, ambasada amerykańska mówi chyba: "przestańcie kręcić" - analizował polityk.

widze ze u was bez zmian ahaha dziś x x Spokojnie. Niedługo zacznie się kasowanie mojego topiku, blokowanie mojego nicka - nick "Shatyn" jest zablokowany od paru miesięcy.

360 tysięcy osób ze 187 krajów zarejestrowało swój udział w Światowych Dniach Młodzieży. Do Krakowa za dwa tygodnie najliczniej przyjadą młodzi Polacy, Włosi, Francuzi i Hiszpanie. Zamiar przyjazdu na ŚDM deklarowało początkowo około 560 tysięcy osób. x x A miało na poczatku ok 3 milionów wg kk. Potem zmniejszono liczbę do ok 1,5 miliona. A teraz...??? :D:D:D Powoli, powoli ku normalności.

Gość wpeacedu gleboko w dudzie
moim zdaniem stanowisz zagrozenie terrorystyczne i niedlugo trzeba bedzie uruchomic odpowiednie procedury bezpieczenstwa .

Krytyczny tekst w "New York Times" był inspirowany przez Anne Applebaum i jej męża Radosława Sikorskiego - powiedział "Rzeczpospolitej" prezes PiS. "Prezesowie się pomieszało, bo artykuł był w "NYT", a moja żona pracuje w konkurencyjnym "Washington Post" - odpowiedział Sikorski, pytany o komentarz do sprawy. x x :D

Kompromitacja ludzi Ziobry. Zatrzymany przez CBA prezes Aeroklubu Polskiego miażdży postawione mu zarzuty x Wygląda więc na to, że zbrojne ramie nowej władzy w pogoni za mitycznym układem znowu nie sprawdziło podstawowych faktów. A później z naszych podatków będziemy płacić odszkodowania. x Całość: http://tnij.org/ji7zzrl

Słowa Baracka Obamy o praworządności w Polsce to dla ekipy rządzącej problem. Widać to po zdenerwowaniu jej przedstawicieli po pytaniach na ten temat. Nerwowo zareagowała także Beata Szydło, która zwołała konferencję prasową, by pochwalić się sukcesem szczytu. Dziennikarze pytali też o słowa prezydenta USA, ale szefowa rządu nie miała ochoty o tym mówić. x Jeden z dziennikarzy spytał o interpretację słów Baracka Obamy. – Polacy nie płacą mi za interpretowanie, ale za rządzenie. Szczyt NATO był sukcesem i to chcę podkreślić – stwierdziła Beata Szydło. W takim razie ciekawe, jaki procent pensji oddaje Jarosławowi Kaczyńskiemu. Wszak to on rządzi, Szydło co najwyżej administruje. x Całość: http://tnij.org/onifgys

Gość gość
Do 21.38,nie odnosiło sie to do ludzi chorych!To oczywiste!

Gość gość
Ten TK.to żadna afera.Sejm jest w tym kraju najwyższym suwerenem i to on stawia warunki.Kaczor powinien rozegnać całe to towarzystwo POwskie na cztery wiatry,przynajmniej zaoszczędzono by troche kasy na utrzymywanie bezużytecznych pasożytów

Gość gość
"suweren":D:D pol roku temu nawet nie znali takiego slowa, teraz propaganda ryje im banie i kazdy debil codziennie odmienia to slowo na wszystkie mozliwe sposoby:D Nowomowa jak u Orwell'a, albo za czasow PRL:)

gość dziś Ten TK.to żadna afera.Sejm jest w tym kraju najwyższym suwerenem i to on stawia warunki.Kaczor powinien rozegnać całe to towarzystwo POwskie na cztery wiatry,przynajmniej zaoszczędzono by troche kasy na utrzymywanie bezużytecznych pasożytów x x To poczytaj o tym, że TK jest w wielu krajach jedną z najważniejszych instytucji pilnującej przestrzegania Konstytucji. Po prostu nie masz o TK zielonego pojęcia, matołku.

Sejm jest w tym kraju najwyższym suwerenem x x :D Naród jest najwyższym suwerenem a Parlament jest zbiorem przedstawicieli narodu, którzy wybrali sędziów TK...

Gość suwerenem jestem ja urwa nac
hahahhaha suweren dokladnie:D to sa skrypty gownoburz internetowych tworzone przez specow od pr na zamowienie partii politycznych. a ludzie, niewazne czy sa za pis czy po roznosza wklejki i slogany po internetach...na fejsbukach itd bezmyslnie bez analizybez jakiejkolwiek refleksji. dlatego politykom tak latwo streowac i urabiac mase bo ludzie sa z natury leniwi i niechce im sie samemu szukac...samemu myslec analizowac. sa poprostu glupi.

Gość gość
TK musi zostać zlikwidowany, orzekaniem zgodności ustaw z konstytucją powinien zająć się Sąd Najwyższy tak jak to ma miejsce w USA, przynajmniej będzie oszczędniej dla podatnika.

Gość gość
To może trzeba zmienić Konstytucję, a nie palić głupa, że jak PO chciało zajebać 3 sędziów, to my zajebiemy wszystko, olejemy wyroki, i jeszcze będziemy udawać aniołków?:D Prawo i Sprawiedliwość:D:D:D Brakuje tylko "prawomówność" :)

Gość gość
Zadna partia nie ma ust tak pelnych frazesow o moralnosci i patriotyzmie, i nie wali jednoczesnie tak orydynarnych, prymitywnych przewal, strawnych tylko dla wyjatkowych debili, jak pis.

"Pod wpływem lewicowych i liberalnych mediów w wielu Polakach odżywa homo sovieticus, również w postaci nienawiści do Kościoła i tego, co chrześcijańskie, albo też w przymykaniu oczu na takie zjawiska, jak nowe postaci marksizmu w kulturze i moralności społecznej”- ostrzegał hierarcha. Arcybiskup Gądecki przypomniał, że po transformacji ustrojowej w 1989 powstał oligarchiczny model mediów. Dominują tu media lewicowo-liberalne, a prawie 90 proc. mediów w Polsce znajduje się w rękach dwóch ugrupowań politycznych. x "Ponadto od 1989 r. wciąż w tych samych rękach pozostają najbardziej opiniotwórcze ośrodki. A przecież nie jest tajemnicą, że środowiska te wręcz z definicji atakują Kościół i wartości chrześcijańskie, gdyż stoją one na przeszkodzie w dążeniu tych środowisk do pełnej dechrystianizacji Polski."-wyjaśnia duchowny. Trudno nie zauważyć, że o podobnym (choć obecnie upadającym) imperium, jak "Agora" Adama Michnika środowiska prawicowe przez wiele lat mogły jedynie pomarzyć. x x Po tej wypowiedzi widać, że winka mszalnego było sporo i chyba za dużo...:O

gość dziś Zadna partia nie ma ust tak pelnych frazesow o moralnosci i patriotyzmie, i nie wali jednoczesnie tak orydynarnych, prymitywnych przewal, strawnych tylko dla wyjatkowych debili, jak pis. x x Dokładnie.

gość wczoraj TK musi zostać zlikwidowany, orzekaniem zgodności ustaw z konstytucją powinien zająć się Sąd Najwyższy tak jak to ma miejsce w USA, przynajmniej będzie oszczędniej dla podatnika. x x Tak czy inaczej to będzie sąd konstytucyjny, nie pozwalający na łamanie konstytucji tak jak to dzieje się teraz.